ואווו איזה מגניב זה!

donkeyshoot

New member
ואווו איזה מגניב זה!

עכשיו קראתי פה כמה דברים וזה נשמע לי מגניב לאללה! אני רוצה לחלום היום בלילה חלום צלול...יש לי איזשהו סיכוי להצליח כבר על הפעם הראשונה? תנו טיפים בבקשה

Dream Warrior

New member
הסיכוי לחלום חלול צלול...

בפעם הראשונה שאתה מנסה, הוא די קלוש לדעתי... אפילו מאוד קלוש, תתקנו אותי אם אני טועה, אבל כמו שאמרתי זאת רק דעתי... לי לקחו בערך שלושה שבועות של יומן חלומות ובדיקות מציאות עד שהיה לי חלום צלול... אבל אם תתאמן ותנסה, אז בדוק שיהיה לך חלום צלול בסוף
רק סור להתייאש....

silverhawk

New member
לא ממש נכון

דווקא ישנם אנשים רבים (ואני ביניהם) שחיצללו כבר בלילה הראשון לאחר שהם שמעו על הנושא ולמדו עליו מעט. הטריק הוא לשחזר את ההצלחה...

donkeyshoot

New member
אוףף איזה באסה (כנסו..)

חלמתי שאני נמצא בתוך הים ופתאום התחילו לשחות לידי כל מיני דגים ממתכת כמו רובוטים כאלה אז בהתחלה ניסיתי לברוח משם בשיא המהירות אבל אז הבנתי שאין דבר כזה באמת אז התחלתי לשמוח בחלום שהצלחתי להבין שאני בתוך חלום ואז התעוררתי למרות שכזה רגע לפני שהתעוררתי ניסיתי להשאר בתוך החלום ואמרתי לעצמי "תגביר צלילות" ודברים כאלה....איזה באסה זה על הפעם הראשונה ככה להתבאס..

מה באסה?

אתה כל כך מזליסט להצליח על הפעם הראשונה! תתאמן, ולאט לאט תתחיל להשתפר. על תדאג, ובהצלחה!

donkeyshoot

New member
כן אבל הייתי כלכך קרוב ואז קמתי

זה מבאס לאללה ניראה לי היה לי מזל של מתחילים ולא ניצלתי אותו עכשיו איזה חודש עד שאני אצליח עוד פעם...

תקשיב

בחצלולים זה יקרה כל פעם ראשונה. אתה לא תוכל לשלוט בזה. פעם ראשונה זה פעם ראשונה. אל תתבעס, היה לך מזל, ואין כאן ניצלת או לא ניצלת אותו. היה לך מזל, ותגיד תודה... רגע.. אין למי להגיד תודה אלא אם אתה מאמין באלוהים. האמת... כן, תגיד תודה לתת מודע שלך :) בכל מקרה, תמשיך להתאמן ולנסות עד התצליח לחלום חצלול מלא. תתחיל עם דקה, תעבור לדקות. הכי ארוך שלי(עם ווילד) היה משהו כמו חצי שעה(בדקתי לפני שהלכתי לישון ומתי שהתעוררתי. נדמה לי שחצלול יכול להגיע עד שעתיים.

silverhawk

New member
../images/Emo45.gif

אין לך מה להתבאס, אתה צריך להיות מאושר מכך שחיצללת כבר על הלילה הראשון! ואל תדאג, כולם מתעוררים בפעם הראשונה. זה נובע מהתרגשות. להבא, הדבר החשוב ביותר בעת קבלת מודעות הוא שתשמור על רוגע ותשתמש מייד בבדיקות המציאות ובשיטות להגברת הצלילות.

donkeyshoot

New member
יש לי כמה שאלות

אחרי שאתם קמים משינה של 6 שעות בשיטת WILD וחוזרים לישון, אתם מנסים לא לזוז ולהשאר בתנוחה אחת כל הזמן? אם כן איזו תנוחה הכי נוחה לכם? אני כל הזמן זז כי קשה לי להשאר באותה תנוחה יותר מ10 דקות למשל... ועוד משו- אתם אוכלים לפני שאתם חוזרים למיטה? זה יכול להפריע?

silverhawk

New member
6 שעות שינה זה יותר מידי

אתה תתקשה להרדם לאחר זמן כה רב. מומלץ להשאר ערים כארבע וחצי שעות (אבל כמובן שמדובר בעניין אינדיבידואלי).

silverhawk

New member
../images/Emo122.gif

הכוונה הייתה כמובן לישון 4 וחצי שעות טרם ההתעוררות...

donkeyshoot

New member
אהה סבבה הבנתי

ובקשר לתנוחה? לישון על הגב, על הבטן, על הצד? זה משנה בכלל? וכמו שאמרתי די קשה לי להשאר בתנוחה אחת יותר מ10 דקות ואני צריך כל פעם לזוז טיפה...זה יכול להפריע להמשך הווילד?

silverhawk

New member
תישאר על התנוחה בה התחלה

אני ממליץ על הגב, מכיוון שהיא התנוחה הנוחה ביותר למנוחה ארוכה, אבל מדובר בהעדפה אישית.
בנוגע לתזוזה, רצוי מאוד שלא. תזוזה תשבור את הריכוז ותהרוס הכל.

למעלה