ואוווו!!!!!!!

GaIi4697

New member
הראתי לך שגם אני יכולה

רוצה לראות גם איך אני פותחת אתר וכותבת על זה שם ועושה את זה כ"כ רשמי? פשוט, את יודעת..

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif מעניין למה רק את יודעת על זה.

נוו די לא רוצה להאמין שזה נכון חחח למרות שהייתי בכיתה ה אומשהו ><" אבל אם לא הכירו אותם בכלל בכלל והדיסקים שלהם לא הגיעו לארץ למה שהם יבואו?! ועוד להאנגר. הוא היה קיים בכלל חחחח

m i c k e y 15

New member
ממש ממש לא../images/Emo70.gif

אני הייתי יודעת על זה
אין פאקינג מצב!

לייינוש

New member
סור אבל

אני מתה על האלבום והוא יוצא מחר ואני כבר הורדתי (לא יכולתי פשוט הורדתי) ואני יקנה אותו... מתתי עליו הוא ממש יפה!!! ציון 9 הקודם 10 אבל עדין 9 אולי וחצי...

מומולד

New member
מתי בארץ?...

מתי האלבום יוצא בארץ? יש שמועות שב-15.2.07 (אני מקווה...) אבל הפעם יבואו אנשים אם ננסה לארגן איזה הופעה אחת בארץ לא?....

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif זה לא כל כך פשוט לארגן הופעה.

אני אנסה איכשהו למצוא אימיילים/דואר של פול אאוט בוי או האמרגנים שלהם וניראה מה עושים. שום עצומה לא תעזור ולא רצון שלנו - הכל תלוי בלהקה. אם הם רוצים, אם ישתלם להם, אם האמרגנים בארץ ירצו לשתף פעולה, הכסף.. וכו'.

מומולד

New member
אממ אני יודעת

זה באמת מסובך והכל, אבל זה מתסכל שלא עושים כלום... אז לפחות נדע שניסינו ובטוח לא היה אפשר... וגם אם הם לא יבואו ממש בחודשים הקרובים, אולי אח"כ כשכל הלחץ הזה יירד מהם הם יוכלו לבוא לישראל.. כי לישראל ממש לא בוער להם עכשיו לבוא, אבל אח"כ מה אפשר לדעת? אם לא נשיג אותם ונבקש זה אפילו לא יהיה אופציה בשבילם...

אני רוצה לארגן משהו../images/Emo223.gif

צריך לבדוק איזו חברות מייבאת דיסקים שלהם לארץ וגם לחפש אימייל שלהם או משהו היו לי כמה רעיונות אם אתם באמת רוצים אפשר להתחיל בפרוייקט קטן תנו לי לבדוק כמה דברים ומחר אני כבר אפתח הודעה בעניין

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif כן D:

אני מאוד בעד זה אבל לא ממש יודעת מאיפה להתחיל ומפחדת להתאכזב.. ת'אמת שלפני כמעט שנה ניסיתי לשלוח להם הודעות באתר בשאלות&תשובות אם הם באים לישראל ואף פעם לא ענו לי.. ומאז אני מחפשת כל הזמן אימייל או משהו לשלוח להם הודעות או ליצור קשר עם האמרגן ואני לא מוצאת. דברי איתי במסרים או במסנ אני רוצה לעזור לך ^^

GoldenBabe

New member
אני מאוד בעד../images/Emo109.gif

אבל בבקשה בבקשה בבקשה, לא כמו מכר!

shani192

New member
../images/Emo45.gif

אבל הא מאיפה מתחילים? ואני מוכנה לעזור במה שתצטרכי (אם אני יוכל כמובן חח)

advosh18

New member
../images/Emo45.gif גם אני בעד!

זה לא משהו בלתי - אפשרי, אז למה לא לנסות? אני אשמח לעזור בכל מה שאפשר...

crazykid oO

New member
לא נכון. אם נעשה עצומות אז הם יראו

שלפחות איכפת לנו ואנחנו מתים שהם יבואו לארץ כי עכשיו זה די שקט עבורם והם כבר יכולים לחשוב שאין להם מעריצים בארץ ושזה לא שווה להם. פשוט צריך להראות להם שאנחנו קיימים. איך? ע"י עצומות, פעילויות וכל מיני שטויות D:

עצומות לא עוזרות.

במיוחד לא אם הם במקום אחר לגמרי. והם בטוח יודעים שישראל קיימת, כל אחד יודע. באמת, כל הזמן מדברים עלינו בתור האנשים המסכנים שלא מפסיקים להפגיז אותם.. ובכל מקרה, ג'ו יהודי.

למעלה