ואוווו!!!!!!!

מומולד

New member
ואוווו!!!!!!!

אני ב-ש-ו-ק לא ידעתי שיש בכלל מישהו שאוהב את פול אאוט בוי בארץ! אני ממש אוהבת את פול אאוט בוי להקה מצויינת! כל שיר שלהם יפה אין שיר אחד שאני לא אוהבת....

מומולד

New member
אה ותגידו,

מה דעתם על לנסות לארגן איזה הופעה בארץ אני כלכך מתה שהם יבואו!! ראיתי באתר שלהם בסבב הופעות הם בכלל לא מתקרבים לישראל, אבל לפחות נדע שניסינו!

M0R74

New member
ברוכה! ../images/Emo13.gif

אכן להקה מצוינת!
ו....הם הופיעו בארץ ב-2002, בהאנגר. רק שאף אחד לא בא להופעה.. [ואני רצינית..]

GoldenBabe

New member
מה? XDDDD../images/Emo109.gif

מתי הם היו בארץ בכלל? [כאילו אולי אולי ג'ו כי הוא יהודי וזה]

M0R74

New member
כשהם רק התחילו... ב-

Fall Out Boy - Hanger Tel Aviv - 22.4.2003 Take This To Your Grave! Officel Tour!

GoldenBabe

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo109.gif

אם הם היו בארץ היינו יודעים על זה -,-

M0R74

New member
אני יודעת שזה

נשמע הזוי ולא הגיוני אבל זה 100% נכון. אין לי שום אינטרס לשקר או להמציא שטויות , שכל אחד יאמין למה שבא לו. ולינור [XoXoEmOGiRlXoXo ] סיפרה לי את זה.. תשאלו גם אותה. הדבר הזה רק יכול לעזור לנו- אם הם היו כבר בארץ, למה שלא יבואו שוב?!

נמ..../images/Emo223.gif

אני למדתי לא להאמין עד שאני רואה הוכחות כלשהן בינתיים חיפשתי קצת בגוגל ואין שום מידע על הופעה כזאת... אז אני אשמח לדעת איפה ראית שכתוב את זה

GaIi4697

New member
ולמה את מאמינה לה?

מצטערת, לינור, או איך שלא קוראים לך, אבל גם אני יכולה להגיד את כל הדברים האלה זה נורא קל ויותר קל להאמין לזה אם הם היו פה, אנשים היו יודעים ולא רק 2 ילדות.><

GaIi4697

New member
חחחח תראו גם אני יכולה

HIM - Hanger Tel Aviv - 26.8.2003 Love Metal! Officel Tour!

Rose131

New member
כותבת?../images/Emo12.gif

אני תמיד קוראת פה. זה שאין לי משהו שנון להגיב כל הזמן לא אומר
[כי אני כלכך שנונה פשוט
]

XoXoEmOGiRlXoXo

New member
מזה למה את מאמינה לה?!

כי אולי זה לגמרי נכון!!!!!!! הם היו פעם! זה היה ממש ממש ממש מזמן! אפילו לפני שטייק יצא! למה אתם חייבים לזלזל?!

למעלה