ואווווו

Falling foryou

New member
ואווווו

אני חייבת לציין. אחת הסדרות היותר גאוניות!!! שיצא לי לראות בשנים החאורנות [וראיתי הרבה סדרותת זאת די מחלה] רק אתמול או שלשום גיליתי על הסדרה וכבר הגעתי לפרק 13 טוב בטח הבנתם שאני חדשה=] נעים מאוד רינת 16 מקווה להשתלב=] פיטר כל כך שווה אחח

dance13

New member
ברוך הבא!../images/Emo24.gif

אני גל
והסדרה באמת גאונית! ו....פיטר

Falling foryou

New member
תגידו אני קצת מבולבלת

אני כרגע בפרק 14 רק תגידו שהכל יהיה טוב ושסיילאר לא יהרוג את קלייר וזהו תגידו שיהיה טוב וזהו=]

Falling foryou

New member
שיט../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif

סימון מתהה ואט דה פאק:Oאוףףףףף איזה מתח ואין לי את 17 סעמקקקקק$^?%$& מה יהיה מה יהיההה

West Doll

New member
../images/Emo58.gif

המוות שלה זה הדבר הכי טוב שקרה בסדרה, על מה את מדברת?
סתם נו
היא פשוט ממש מעצבנת אותי, יחד עם מוהינדר

Falling foryou

New member
חחחח../images/Emo58.gif

מהוינדר כזה עיוור/טיפש או וואטאבר סיילאר ממש לידו והוא לא רואה ואוא זה מחרפן אותי

b l i p

New member
חחחחחחחח....

גם חברים שלי שרואים בקצב ארצות הברית לא מספליירים לי... אני פשוט חייב.... אני כמעט מכור לספויילרים. אני ראיתי את כל אבודים עוד לפני שראיתי את הפרק הראשון! חוץ מזה, שאני שונא להשאר במתח.

b l i p

New member
ובכל זאת...

אני יודע שזה חבל ואני מחייך מאוזן לאוזן (לא ברור למה) וזה ספויילר ענק... אבל אני פשוט נהנה לדעת מה יקרה, לא יודע למה.... למרות הכל, אני עדיין מבקש את זה.

הנה מנת הסמים שלך ../images/Emo58.gif ג'אנקי!

סיילר- כמו שנאמר בפרקים ששודרו בארץ הוא רוצח סדרתי. וכאן מגיע הספויילר הענקי: סיילר רוצח אנשים "מיוחדים" כאלו שיש להם כוחות- הוא פותח את הראש שלהם ולומד מהמוח שלהם (לא ידוע עדיין באיזו דרך בדיוק) איך הכוח שלהם עובד ואחר כך מיישם את זה על עצמו. מוהינדר הוא הבן של צ'נדרה סורש (שעבד עם סיילר ואחר כך סיילר רצח אותו). סיילר עובד על מוהינדר ונותן לו להאמין שהוא מישהו אחר והם מתחברים לטיולון שבו הם פוגשים מישהי מיוחדת. בהודעה שביקשת לאחריה ספויילר היה רשום: סיילר ממש לידו והוא לא רואה. הכוונה היא איך לעזאזל מוהינדר כל כך עיוור שהוא לא שם לב שהאיש שלידו בעצם סיילר. ניסיתי עם כמה שפחות ספוילרים :)

b l i p

New member
אאאאאאאא....

הבנתי.... את רוב מה שאמרת לי ידעתי... אבל לא ידעתי שמי שעובד עם מוהינדר הוא סיילר (אולי בעיקר מכיוון שלא ידעתי שיש מישהו שעובד איתו...) כנראה זה אחר כך, או שפשוט פספסתי... מי זה האיש הזה?

למעלה