ואווווו!!!!!!!

ואווווו!!!!!!!

ראיתי עכשיו איש מת! איזה סרט מדהייייייייים! כולכן צדקתן לגביו כל מי ששיבחה אותו לכל מי שלא ראתה אני ממש ממליצה! יש מחר בספיישל! טוב אז לילה טוב לכולן! אהה ובן דוד שלי הקליט לי קצת ממאחורי הקלעים של צ'ארלי אחרי זה
איזה בן דוד נחמד
וראיתי קצת... אומנם זה לא עד הסוף אבל זה גם משהו
חוץ מזה אני מניחה שייצא לי לראות פעם אחרת יהיי
אז עכשיו באמת אני קמה מחר ב-10:00 אז לילה טוב!

נצל"ש של עצמי חח... תקשיבו זה דיי..

חשוב... לפי העיתון לוח השידורים דיי יישתנה אולי העיתון אידיוט לא יודעת... בכל זאת... ב-10:55 יש בכלל סרט לא קשור לג'וני שקוראים לו סיפורים מהמסילה ב-12:33 יש נער השוליים- ש"ח ביום שבת ב-10:55 ב-13:58 יש איש מת ב-15:57 יש מה עובר על גילברט?- ש"ח ביום שבת ב-13:56 ב-17:53 יש המספריים של אדוארד ב-19:33 יש מאחורי הקלעים של צ'ארלי ב-19:50 יש השער התשיעי- ש"ח ביום בשבת ב-15:56 ב-22:00 יש סליפי הולו וב-23:45 יש ממעמקי הגהינום עכשיו בשבת! חוץ ממה שציינתי שידורים חוזרים יש ב-12:20 האיש שסכה וב-22:28 פחד ותיעוב בלאס וגאס כל השאר לא קשורים לג'וני... ככה ש...

5cihh

New member
חחחחחחחחחחחחחח

קריי בייבי זה כזה סרט טוב! אני נקרעת פה.."לייטנינג קילד מיי פרנטס!" ותודהה על מה שכתבת..אוף למה אין שידור חוזר לאדוארד?

וואי תקשיבו...

אני שונאת את עיתון עכבר העיר! הם שקרנים! כן היה את האיש שבכה... והפסדתי
אבל לא נורא כי יש מחר שידור חוזר
ויש היום בלילה את פחד ותיעוב... אבל מחר יש גם ש"ח...

reut bloom depp

New member
את כל זה יש רק למי שיש הוט

למסכנים(כמוני)שתקועים עם דפוקים כמו יס יש פעם בשנה במקרה הטוב איזה סרט של ג'וני....שילכו לעזאזל היס האלה!אין טיפת כבוד לאח"מים!!!!

אהה כן...

חוץ מהאיש שבכה ופחד ותיעוב בלאס וגאס... אבל הוא כיוון למחר הקלטה לאיש שבכה... והוא כנראה יקליט לי בערב פחד ותיעוב יהיי
האמת גם השער התשיעי וממעמקי הגהינום לא הקלטתי... אבל זה כי לא רציתי... ראיתי את הסרטים האלה... והם טובים מאוד אבל פשוט לא מעניינים אותי...
האיש שבכה ופחד ותיעוב עוד לא ראיתי...ואלה בעצם מה שנשאר לי ראיתי היום מה עובר על גילברט איזה סרט

Stansfield

New member
מנצל"שת אהההההההההההההה

עכשיו איזה 5 ניסיונות, השגתי את החתימה של אלן ריקמן בדואר
WOOOOOHOOOOOOOOOOOO

Eowyn of Rohan

New member
*סוגדת*

רק להציק להם עוזר! מואהאה
יוווו אני שמחה בשבילך.. איך זה שכל הדברים הטובים קורים יום לפני שאת טסה

Stansfield

New member
חח כן אה?

הלוואי שגם בזמן שאני שם יקרו דברים טובים... כמו למשל שמישהו ידפוק בדלת ואני אפתח וזה יהיה גארי ואז הוא יגיד "אופס, רונג האוס" ואני יגיד לו "איזה רונג יו אידיוט? קאם אין!"

אעאעאעאעאעאעאעאע../images/Emo2.gif../images/Emo54.gif

אני בשוקקקקקקקקקק תצלמי ותעלי לפורום1!!! דחוףףףף!!!! |סוגדת|

Stansfield

New member
lol

well it's a bit too late now luv (seeing as i'm not exactly at home!) but well, if i happen to get to an internet cafe with a scanner i'll scan it for u xxxxx liron

למעלה