ואווווווו!!!! לא ידעתי שיש פורום של בני המושבים!!!!!! מגניבבבבבב
B bati77 New member 25/1/05 #4 מה מוזר..? אף פעם לא ידעתי שיש כאן פורום של בני המושבים.. אסור להגיד "ואוו".. זה ממש שווה..
ו ויינר הקטנה New member 25/1/05 #5 שלום שלום../images/Emo70.gif מקורה?! תציגי לנו את עצמך אולי? שם, כיתה, מועצה, מושב אני עדי מגן רווה נעים להכיר ברוכה הבאה
שלום שלום../images/Emo70.gif מקורה?! תציגי לנו את עצמך אולי? שם, כיתה, מועצה, מושב אני עדי מגן רווה נעים להכיר ברוכה הבאה
B bati77 New member 25/1/05 #6 סוף סוף מישו נחמד ../images/Emo140.gif אמ.. בת-חן.. כיתה י'.. עמק חפר (אימפריה).. סניף עולותיים!!
ו ויינר הקטנה New member 26/1/05 #11 שלום לך../images/Emo9.gif אני מלא מעמק חפר ואותך לא יצא לי להכיר... היית במסעחוף? יוסי יפה? משו?
S s h e e p i t New member 26/1/05 #12 תיקון - אני מלא בעמק חפר ... חחחח אני חייבת להפסיק לתקן אנשים...
B bati77 New member 26/1/05 #16 ענברוששששששששש מה קורה מאמיייייייי??????? ראיתי בפרטים שלי את התמונה! חחח מגניבבבבבב
ו ויינר הקטנה New member 27/1/05 #18 מכירה המון... חחח אין לי כח להתחיל לפרט ויש פה גם כמה.. הילה.. רוני.. אורציק.. עדן.. ויש עוד.. תדפדפי תראי כבר.. אגב יש גם קומונה לשכבה שלנו ושם תמצאי עוד חבר'ה מהשכבה [ומהעמק!] נדבר כבר.. ערב טוב
מכירה המון... חחח אין לי כח להתחיל לפרט ויש פה גם כמה.. הילה.. רוני.. אורציק.. עדן.. ויש עוד.. תדפדפי תראי כבר.. אגב יש גם קומונה לשכבה שלנו ושם תמצאי עוד חבר'ה מהשכבה [ומהעמק!] נדבר כבר.. ערב טוב