ואה ואה- צריך עזרה

ארז דלל

New member
ואה ואה- צריך עזרה

המורה שלי עכשיו התקשר, אמר שהטסט שהיה אמור להיות השבוע, בוטל ובמקום זה יהיה לי יום שישי עוד שבועיים. את הטסט ביום שישי אני עושה לבד, והוא יהיה שעה 10 לי זה נשמע מסוכן יום שישי פווול רכבים ותנועה, ועוד ב10 בבוקר.. מה אתם אומרים אחים שלי ללכת על זה או לא?

BobLirs

New member
מממ...../images/Emo118.gif

באמת טיפה באסה כבישים ביום שישי... המון מכוניות בכל מקום =/ דיברת על זה עם המורה שלך? אולי יהיה לו יום אחר פנוי... עדיף אפילו לדחות בשבוע... זהו

ארז דלל

New member
טסט שהיא אמור להיות היום, בוטל

למטה פתחתי אשכול לגביהשעה, זה היה אמור להיות היום ובוטל בכל מקרה יש כאן אנשים שעשו טסט ביום שישי?? ובאיזור פ"ת?? ואיך זה להיות לבד בטסט? ע"פ התגובות שכאן אני הולך, אני בטוח בכם בעיניים עצומות :) לכן חשוב לי שאנשים יתנו את דעתם. יום נעים לכולנו.

Metal † Heart

New member
תראה..

שישי באמת יש יותר תנועה, כי יש המון שלא עובדים ואז הם מסתובבים להם.. אבל תלך על זה.. אין שעה שהכביש ריק.. אז פה יהיה קצת יותר תנועה, שם יהיה קצת פחות תנועה.. וכבר בוטל לך טסט אחד.. אם תתחיל לחכות שהוא יקבע לך בשעה שאין תנועה בכלל, אתה תוציא רישיון בשנת 2070... אם הוא יכול לקבוע לך מועד אחר שקרוב למועד הטסט ובשעה יותר נוחה, אז תנסה לדחות.. אבל אם לא.. חבל סתם למשוך ולמתוח את זה.. אם אתה יודע לנהוג, אתה תסתדר בכל מצב. :)

אח שלי לא עשה טסט על הרכב שהוא למד

הוא לא עשה טסט על הרכב שהוא למד בו ועשבר טסט על רכב אחר כי באמת עדיף יום נוח על רכב נוח

ארז דלל

New member
כן זה ידוע..

אבל בגלל זה אני רוצה לדעת מי פה היה לו יום שישי, והוא עבר או נכשל אין כמו בעל הניסיון :)

B B A

New member
ארז.....

אתה משום מה בטוח שבשעה X יש לך יותר סיכוי לעבור מבשעה Y. נכון שבשעות מסוימות יש פחות תנועה אבל אם אתה מוכן לטסט אז זה לא אמור להפריע לך. תפסיק להיכנס לפינות. אתה הרי מוכן לטסט, אז מה זה משנה באיזה שעה הוא יהיה?

ארז דלל

New member
bba יקר

תשמע. יש הבדלים בין הכבישים של הבוקר, או ימי שישי- ומי שאומר שלא צר לי. הוא שקרן. אני הולך עוד שבועיים לגשת ב"ה- ורציתי לדעת אם מישהו מחברי הפורום היה לו טסט ביום שישי, ולכן פתחתי את האשכול.

Noya18

New member
לי היה, לא עברתי

אבל לי היה ב-12, שזו בדיוק השעה שכולם מתחילים לחזור מבית הספר וכו'... כך שזה לא בדיוק 10 בבוקר. היה עומס. כך או כך, אם אתה יודע לנהוג- אתה תתמודד גם עם קצת עומס. בהצלחה שיהיה

B B A

New member
נכון שיש הבדלים, אבל

אתה יודע לנהוג? אז מה עומס אמור להפריע לך? נכון שיש יותר מכוניות על הכביש אבל כל הרעיון הוא שתדע להתמודד גם עם עומס תנועה. כל עוד אתה מוכן לטסט אז זה לא ממש אמור להיות אכפת לך באיזה שעה הוא יהיה. חוץ מהטסטים הראשונים של הבוקר כי זה ממש מבאס לקום ב-6 בבוקר....

8-AN

New member
../images/Emo45.gif

אלא אם אתה לא מוכן לנהוג בשעות העומס לעולם.

NewUser4

New member
מה זה משנה?

אתה אמור לדעת לנהוג בכל מקום ובכל שעה. מזה שאתה שואל אם מישהו אחר עבר או לא טסט בשעה זו ביום זה, אינה רלוונטית כלל. אם אתה מוכן לטסט, השעה לא תהיה זו שתכריע אם תעבור או לא.

ארז דלל

New member
אה ועוד משהו חשוב

האגרה של הטסט, אני יוכל לשלם אותה לפני בדואר? כי פשוט שישי עמוס מאוד !! וד"א הטסטרים מסתכלים בתאריך ליגה בתעודת זהות ביום הטסט?

B B A

New member
מומלץ לשלם אגרה מספר ימים לפני

בדואר, ואם אפשר גם להגיש אותה למורה שיצמיד אותה לטופס הירוק. אין לי מושג אם הבוחן מסתכל או לא....

ארז דלל

New member
זה אותה האגרה של התאוריה?

ולגבי התאריך אני וחבר שלי התערבנו על פחית קולה. אני אומר שהם מסתכלים בטח שם, הרי אם ניגש מישהו מתחת ל17 הוא אומר שלא וזה לא מעניין אותם, ואף טסטר לא מסתכל לתאריך ויכוח מעניין דווקא :)

gilgula

New member
לפי מה שאני יודעת

כשאני עשיתי טסט (ביום א' ) הוא הסתכל בתעודת זהות, ובלי תעודת זהות אתה לא יכול לגשת לטסט... וחוצמזה אסור למורה שלך להגיש אותך לפני גיל 17 גם אם אתה רוצה.. =)

gilgula

New member
ועוד משהו

לדעתי יש השפעה לשעה. כשיש הרבה תנועה בכביש (כמו בבוקר בערך ב7 וחצי 8 וביום שישי) צריך להיות יותר עירניים, חוצמזה שנהגים אחרים יכולים להפתיע דבר שיכול להיות שאתה תדע להתמודד איתו אבל הטסטר קודם כל יבלום\יגע בהגה..... אז לדעתי יש השפעה לשעה, במיוחד בגלל שאתה לא יודע איך הנהגים האחרים יתנהגו בכביש... אתה יכול להיות 100 אחוז..אבל מספיק שמישהו אחד יעשה משהו שלא ציפית לו ו...BOOM הלך הטסט.. תדבר עם המורה שלך ... מה הוא אומר? ובמיוחד תחשוב אם אתה יודע להשתלב ממש טוב בתנועה, אם אתה תהיה מספיק עירני וכל זה..

ארז דלל

New member
הקפצצצצהצהצהצהצה

2 שאלות האם הטסטר בודר את התאריך לידה בתעודת זהות. 2. האם האגרה שאני משלם לטסט, היא אותה אגרה כביכול של התאוריה?

MrJacKasS

New member
בטח שבודק

הגיוני מאוד שיבדוק ..הוא צריך לראות שהשם והתמונה תואמים לאלה שבטופס הירוק וכמובן שאתה בן 17+ .. למה אתה עוד לא בן 17 ?? 2. כן. האגרה היא אגרת מבחן נהיגה (עיוני ומעשי יחד).

למעלה