ואגב נוביצקי

Guram100

New member
ואגב נוביצקי

אינני שונא אותו בכלל. אני כבר מצטער שקראתי לו לוזר. זה רק בגלל שאני כול כך רוצה שהמבריקס יקחו פעם אחת. דרק לא מספיק. צריך עוד שניי ביריונים שמרביצים ועושים עבודה שחורה ויהיה בסדר...משהו כמו ראשיד ודיויס מבוסטון. זה יספיק. מרק קיובן מנייאק.

carmelo

New member
יפה שאתה חוזר בך, אבל למה "קיובן מנייאק"?

אחד הבעלים היותר משקיעים בקבוצה שלו, לא מפסיק להוציא כסף על חיזוקים, למרות הכשלונות. בעצם, בעלים שהוא גם אוהד, ככה היינו רוצים לראות את כולם...ואז היו הרבה פחות טריידים שערורייתיים.

somone141

New member
בגלל זה הוא עושה הרבה שטויות

כי הוא יותר אוהד מאשר בעלים.. שחקנים רבים באו והלכו, מאמנים באו והלכו, והכישלון לא עוזב אותו. אולי בו יש משהו פגום, אבל אני בספק אם הוא טרח לחשוב על זה. לגבי נוביצקי - שחקן ענק אבל לוזר, עובדה חוץ מ-GAME 1 מול הספרס לא נתן שום משחק ראוי לשחקן במעמדו. במשחק האחרון החטיא 2 זריקות גורליות וברח מהכדור לפני זה. אין לו אופי רצחני, הוא רך, שקט, ילד טוב כזה.. ולכן במקום קיובן הייתי לוקח 5-6 שחקנים בכירים מהרוטציה, עוטף אותם יפה בנייר כסף ומייחל שאיזשהו פרייאר ייקח אותם כדי שיהיה לי מקום בתקרה לג'ו ג'ונסון/אמרה/ווייד. נוביצקי ככוכב ראשי ויחיד כבר לא יוביל אותו לשום מקום. הוא צריך אולסטאר גדול יחד איתו. כל סיטואציה אחרת (באטלר שמאטלר למינהם) לא תועיל בגרוש.

Guram100

New member
נכון וזה מעצבן כי נוביצקי כשרון שמבוזבז

לפי דעתי בגלל ניהול כושל וחסר חזון. בזבוז של כזה סקורר ענק. עם קצת יצירתיות אפשר לסדר כמה שחקנים וללכת עד הסוף.

carmelo

New member
הבעיה היא בעיקר במאמנים שבחר

נלי פיתח את הכישרון בקבוצה, ג'ונסון גרם להם לשמור ולקח אותם צעד אחד קדימה, אבל כבר דיברתי על כל החסרונות שלו...היה צריך למצוא מחליף מרענן יותר מקרלייל השמרן. גם קובי נתן סדרות גרועות, לא לפי זה קובעים ששחקן לוזר. נוביצקי היה אדיר בפלייאופים 2003, 2006 מול פורטלנד והספרס. אתה סופר לו שתי החטאות גורליות? אני זוכר שבכללי, הוא ובאטלר-שמאטלר שלך היו היחידים שתפקדו במשחק האחרון. יהיה קשה למאבס לפנות קאפ-ספייס, יש להם כרגע פיי רול 86.8 מיליון לעונה הבאה, שזה 30 מעל תקרת השכר. אפשר לשחרר את דאמפייר עם חוזה של 13 מיליון, ושנוביצקי ישתחרר מחוזה של 21.5 מיליון. אבל במקרה כזה דאלאס מאבדת את זכויות בירד של נוביצקי וצריכה להחתים אותו מחדש בעזרת קאפ ספייס, כלומר שאפילו אם הוא מתפשר על חוזה של 2 מיליון, זה משאיר להם 2.5 נוספים לבזבוזים...חצי מה- MLE :) את מריון אני חושב שאף קבוצה לא תיקח עם החוזה הנוכחי שלו, גם טרי בעייתי. אז להעביר את קיד ובאטלר תמורת קאפ ספייס טהור? נניח שהצלחת, התפנו עוד 18.8 בתקרת השכר. אה, שכחתי שגם הזכויות בירד של הייווד תופסות 9 מיליון בתקרה, לפחות עד שמחתימים אותו מחדש על חוזה נמוך יותר - אבל לא בהרבה, כי הוא יהיה הסנטר הכי מחוזר בקיץ. הקיצר, תשכחו מתרחיש כזה. דאלאס מנסה כרגע להאריך את החוזה של נוביצקי בשלוש שנים, כדי לפתוח את הקיץ בראש שקט ולהשתמש בחוזה האטרקטיבי של דאמפייר כנכס לטריידים.

למעלה