ואאלה מגניב !!!

ואאלה מגניב !!!

לא ידעתי שיש פורום כזה ....נכנסתי ממש במקרה... ואז ראיתי שאתם מדברים על השירים והלהקות שגדלנו עליהם... השיר מ " שיגעון של מסיבה"...שהיה ממיס אותנו בזמנו... ועכשיו לשאלה שלי...אנחנו זוג בשנות השלושים שלנו..מתים על המוסיקה הזו של שנות השמונים ומתים לרקוד ולהתפרע לקול הצלילים שאנחנו אוהבים... אז איפה רוקדים את מה שאנחנו אוהבים מישהו יכול להמליץ??? באזור המרכז... אז ביי בינתיים...ותודה !

שמש27

New member
סיגל של רונן ורונן של סיגל ../images/Emo13.gif

א. השארו עימנו. כאן חוזרים בזמן יום יום שעה שעה. ב. באמת פיספסתם בשבוע מסיבה סוף הדרך - אך אל דאגה, עוד יהיו מסיבות. ג. יש ליין מגניב ביותר של מסיבות אייטיז-ניינטיז בפאב ה"שטיק" באלנבי 29 בת"א כל יום חמישי ב 22:00. תגידו לרותם המארגנת שאתם מהפורום (או ששמש שלח אותכם חחח) ותקבלו יחס של מלכים
ד. אנחנו בשבוע "אולטרווקס" האדירים והנהדרים מזהב ומפז רב - אבל מותר לכם ברצון לשתף אותנו בכל זיכרון מוזיקלי או אחר משנות השמונים - אל תדאגו, זה לא יהיה לנו מוזר - אנחנו חיים שם כל הזמן.
ברוכים הבאים !

היי לכם !

שמחתי לקבל תשובה ואפילו כזאת שבדיוק פספסנו אחלה מסיבה... התעודדתי לפחות שיהיו עוד מסיבות... את אולטווקס אני זוכרת בשם אבל עוד לא קישרתי לשירים...אבל אם השם מצלצל סימן שיש לי זיכרון טוב מהם... אנחנו אוהבים את קווין יוריתמיקס אבבא ואפילו ...גריז... וכל מה שאפשר לשמוע מאותה תקופה יפה.... טוב שיש עוד אנשים כמונו כי הרגשנו שאנחנו "חוצנים"... אז אחלה ... בייי סיגל

למעלה