ואאאאאאאאאאאווו

התקוה 6

New member
הסתיימה רשימת ההנחות של חברי הפורום:

כל מי שנרשם עד עכשיו רשום ברשימת חברי פורום התקווה 6, מי שלא נרשם, לא נורא:) יהיו כרטיסים בקופות, נתראה הערב!

JimiHendrix

New member
קצת על ההופעה ועל ההנחות לחברי הפורום

ההופעה הייתה מעולה. עמרי נתן שואו מטורף, הם עשו הרבה דברים חדשים שלא הכרתי וקצת התבאסתי שהם לא עשו את Zoo.. השיא היה בגידאמק שכל הקהל פשוט קפץ כמו מטורף והיה אווירה מדהימה. לגבי הכרטיסים המוזלים, הכרטיס המוזל שהבאתם בסה"כ הוריד את המחיר מ60 ל50, דבר שגם קופון ההנחה של הבארבי יכל לעשות. מה הקטע?

מורן164

New member
ואאאאאאאאאאאווו

התקוווה אין עליכם, פשוט איייין. אתם ג ד ו ל י ם! הופעה מדהיייימה, אנרגיות מטורפוווות במיוחד בגאידמק. הייתי מעלה תמונות אבל המצלמה נדפקה :/ עמרייי אתה מטוווורף אתה מודע לזה? D: רוצה עוד פעם :)

וואווווווווו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!*10

גדולים גדולים!!!!!! זה כבר נהיה מפחיד...כל פעם הטירוף עולה בכמה דרגות. כל כך נהנתי, הייתי ממש מקדימה והיה חם בטירוף, לא הפסקנו לרקוד ולקפוץ! אחת ההופעות אם לא ה-הופעה.השירים החדשים ושוויה שוויה פשוט גדולים!

xXx Shiraz xXx

New member
מקנאה בכם מאוד!

לצערי מסיבות טכניות בלבד נבצר ממני להגיע היה לי שישי גרוע והכי התבאסתי שלא יצא לי לראות עוד הופעה לפני ההקלטות לאלבום הבא... NEXT TIME!!!!! מי שמעוניין לשתף אותנו בחוויות / תמונות / רשמים / סרטונים מוזמן!!!!! איזה כיף..

immortaldude

New member
וואווווווווווווווווווווו

זאת הפעם הראשונה שהייתי בהופעה של התקווה 6 ולא יכולתי לצפות למשהו יותר טוב. היה פשוט מדהים!!!!! האנרגיות היו מטורפות ועומרי באמת הלהיב את הקהל והקפיץ אותו בכל שיר ושיר, אפילו אנשים שלא הכירו את השירים כל כך, במיוחד בגאידמק ובסתמבאלישן. ההופעה הכי טובה שהייתי בחיים שלי!!

למעלה