הWILD שלי:

ליטן א

New member
הWILD שלי:

אהלן כולם... אז כמו רובכם, גם אני ניסיתי את הWILD היום... התעוררתי ב 6:30, כתבתי את החלום שהיה לי, ב 6:45 נכנסתי לפורום... ב 7:15 רחצתי פנים וקראתי שוב את החלום שלי, וב 7:30 חזרתי למיטה... שמתי לי שעון מעורר ל 9:30, כי הייתי צריך ללכת למסיבה של אחת מהשכבה שלי (הלכנו לבריכה, והיה ממש סבבה..) אז הפעם תפסתי לי תנוחה טובה יחסית, כשאני שוכב הפעם על הגב, ושם את יד ימין שלי על הלב שלי (בערך)... בהתחלה סתם שכבתי בלי לעשות כלום.. אח"כ כשראיתי שלא קורה כלום, אז ניסיתי לספור כבשים (ודמיינתי שהם קופצות מעל הגדר..), אח"כ ניסיתי לספור את הבקבוקים שנופלים מהמדף שעל הקיר.. (לפי השיר)... אז כבר התחילו רעידות חלשות ברגליים, וטיפה בקצות הידיים שלי.. אז התחלתי לדקלם שירים שהיו לי בראש... היה תקוע לי השיר של שלום חנוך - מחכים למשיח... אז שרתי אותו בלב, והכל היה בעיניים סגורות...... ואז זה קרה באמת - הרעידות החלשות שהרגשתי אז היו כלום לעומת מה שהרגשתי פתאום... רעד חזק בכל הגוף, כאילו מכות חשמל חזקות כאלה.... בגלל שהיד שלי הייתה על הלב שלי - הרגשתי את פעימות הלב שלי, הם היו ממש חזקות... הרגשתי כאילו איזור החזה שלי והלב שלי עולים למעלה (כלומר, מעלים את כל חלק הגוף הזה למעלה). לא רציתי לפתוח עיניים ולראות אם הם באמת עולים למעלה, או שזה רק תחושה... לא שמעתי שום רעש חיצוני, ולא היה לי שום רעש בתוך הראש... ניסיתי את הקטע של הברקים, למרות שלא ידעתי למה... זה טיפה הרס... הרעידות נחלשו מעט, אבל לא נעלמו... הלב שלי חזר לצורה רגילה... התחלתי להרגיש בכף היד השמאלית (שהייתה מונחת על הבטן) מין קור כזה שעובר רק שם.. כאילו משב רוח מהחלון שלי הגיע רק לשם... בקיצור - ככה זה המשיך, לפעמים הרעידות התחזקו..... אבל הבעיה שלי הייתה שלא ממש ידעתי איך אני אמור להכנס לתוך החלום... מה אני צריך לעשות עכשיו, כשיש לי את הרעידות החזקות הללו?? מה הלאה??? איך הייתי יכול לעשות חח"ג (חוויה חוץ גופית)??? לפי דעתי הייתי ממש קרוב לזה (כשכאילו קצת קמתי למעלה, כי אח"כ זה חזר פעמיים נוספות)... איך הייתי יכול להכנס מתוך זה לחלום??? ממש מוזר..... בכל מקרה, שיערתי לעצמי שהתת מודע שלי בטח עכשיו כבר די ער, אז ניסיתי לדמיין לעצמי התחלה של חלום.. ניסיתי לדמיין שאני נמצא בבית שלי, ומתחיל לשוטט בו, לעבור בכל פינה אפשרית בו... אבל זה לא הלך...... ניסיתי אח"כ לחשוב על הבריכה שהלכתי לשם... חשבתי קצת על בחורות... אתם יודעים, זה מדהים איך ש(בנות, לא לקרוא)הזין עומד בזמן ויברציות כאלה??? כיף לא נורמלי..... בכל מקרה, זה לא הצליח, אז הפסקתי.... ואז הלכתי לישון בצורה רגילה.... כשהסתכלתי בשעון לפני שהתחלתי לישון רגיל, אז ראיתי שהשעה הייתה כבר 8:22.... די מבאס, שאתה נמצא בוויברציות כמעט שעה, ואתה לא מצליח להכנס לחלום.....

למעלה