הUNPLUGGED של אירו'!!!

Xboy123

New member
הUNPLUGGED של אירו'!!!

~~שלומלום~~ הורדתי באימיול את 3 החלקים של הUNPLUGGED של אירו'(וידאו כמובן) בחלק השלישי יש 2- שירים. השיר הראשון, שהוא לפני TOYS IN THE ATTIC, אני לא מזהה אותו בכלל. ואני לא מבין הרבה מילים שאוכל לצטט לכם שתזהו.. זה מתחיל בצעקה כזאת מצחיקה... ואז ממשיך ב: well i'll never _____ baby.. i'll never,, never... פאק ההמשך לא ברור לי... מישהו מזהה בכל מקרה? תודה מ-ר-א-ש

AeroTom

New member
אתה בטח מתכוון-

ל-Walkin' the dog... שבתחילת השיר סטיבן אומר- Well i never seen nothing like this before. Never, Never Neeeeeeeeeeee.... ואז מתחילה המנגינה של Walkin' the dog. לידיעתך MTV שידרו רק 5 שירים מההופעה כולה שהיא ממש נהדרת!

Xboy123

New member
נכון!!!!!!!!!!!!! זה זה !!!!

אמממ בדיוק לזה התכוונתי אני נורא אהבתי את הWell i never seen nothing like this before. Never, Never Neeeeeeeeeeee.... הזה.... הוא עושה קולות כאלה חמודים/מצחיקים! הוא נורא ילדותי ואני חולה על הצד הזה שבו! שיר נורא יפה.. ואחריו TITA שאני מזה אוהב....! וכן.. הם שידרו דיי מעט...
אפשר לראות UNPLUGGED מלא?

SaintJohn

New member
Yes and no

full Unplugged - yes see it - no "it's available in audio unofficially "here and there

AeroTom

New member
כמו שנועם אמר...

MTV שידרו רק חמישה שירים מהופעת ה-Unplugged: Hangman jury Dream on Train Walkin' the dog Toys חבל שבאמת לא הוציאו אף פעם רשמית את ההופעה (גם בוידאו וגם באודיו). אבל אפשר להשיג את זה כמובן "פה ושם" במיוחד את גרסת האודיו...

בינג

New member
אל תהיו בטוחים

אני אמור לקבל השבוע את הגרסאת UNPLUGGED המלאה לDVD באיכות מדהימה... כמובן שזאת לא הוצאה רשמית, אך ניתנת להשגה משום שכל ההופעה צולמה, אך רק חלק שודרה...ויש כמה וכמה דרכים להשיג את הקטע המצולם.. בכל מקרה אני לא יודע מה הדרך, אני רק התחלפתי עם מישהו והוא שולח לי את ההופעה המלאה... אם מישהו מעונין הוא יכול לפנות אליי בפרטי... בשביל הפרוטוקול הנה ההרשימה של השטות-לגים שלי: http://www.tapetrader.com/AeroChan

AeroTom

New member
כמובן שאפשר להשיג "לא רשמית" את זה

כי לא חסר בני אדם שישיגו את ההקלטה המלאה מאולפני MTV או משהו... אבל חבל שלא מוציאים את המופע השלם הנהדר הזה רשמית ב-DVD או ב-CD אודיו רגיל. זה היה יכול להיות ממש נחמד.

בינג

New member
צודק אבל יחסית קצר...

הייתי מצפה מאירוסמית' להוציא רשמית את ההופעה שלהם בWoodstock או כל הופעה אחרת מNine Lives ... ולאו דווקא הופעות כאלה באיצטדיונים ענקיים...אפילו רק הופעה בעיר קטנה בארה"ב.... העיקר שההופעה תהיה ארוכה...(וטובה כמובן)

בינג

New member
דרך אגב תומר

ראיתי את החלק הראשון בHOB וזה נראה לי 4 דקות בערך, ומראים קטעים קצרים שהלהקה מדברת. מראים חצי דקה שהם מקליטים את BPDG בסוף הקטע רואים אותם בהופעה חיה שרים את BPDG, ובין לבין רואים אותם בטקס של הGramy שג'ו וסטיבן השתתפו, ורואים אותם עם חליפות של אסטרונאוטים שאני לא יודע מה זה קשור... את החלק השני עוד לא ראיתי...

AeroTom

New member
Ok, Thanks

עם החליפות של האסטורנאוטים זה מהסופרבול כנראה... לא בטוח שזה אותם קטעים ממה שהבאתי בזמנו,מה שאני זוכר זה שזה היה 6 דקות ומשהו.

Xboy123

New member
בינג.. לא הבנתי

איך השגת את הDVD? ואיך אני יכול להשיג אותו?

בינג

New member
חחח

אם תתחיל לאסוף "בוטלגים" תוכל להתחלף על בוטלגים אחרים... לי יש כבר כמה של אירוסמית' ואני צריך לקבל בדואר עוד השבוע...את יכול להסתכל ברשימה שלי בכתובת שהבאתי...

Xboy123

New member
ראיתי.. אבל לא הבנתי את השיטה

ואיך אוספים בוטלגים ומאיפה?

SaintJohn

New member
אני חושב שהכי טוב

יהיה להמשיך את השיחה על ה"שטות-לגים" בפרטי...

Xboy123

New member
../images/Emo32.gifאין בעיה נועם.. אך...

ליאור, תתחבר כבר לאייסיקיו!

בינג

New member
סתם בלי קשר:

זה הסט-ליסט המדהים של אותה הופעה בUNPLUGGED: Hangman Jury/Monkey Off My Back/Love Me Two Times/Jam/Seasons Of Whither/Big 10 Inch/One Way Street/Smokestack Lightning/Dream On/Milk Cow Blues/Toys In The Attic/Walkin' The Dog/Train Kept A Rollin' (fast)/Train Kept A Rollin' (slow)/Last Child

למעלה