הtmpgenc דופקת את המחשב

• פותח הנושא Hull
  • פורסם בתאריך

Hull

New member
הtmpgenc דופקת את המחשב

שלום.. יש לי בעיה חמורה עם התוכנה tmpgenc. התחלתי לעבוד איתה לפני כמה חודשים במחשב שלי. אחרי שהצלחתי להמיר איתה כמה סטים, המחשב שלי החל להיתקע כל פעם שהייתי מפעיל את ההמרה בתוכנה.. המחשב היה נתקע לגמרי והפסיק להגיב אחרי כמה אחוזים ספורים של המרה, והיה צורך להפעיל מחדש. עד היום לא הצלחתי לפתור את הבעיה. התחלתי לבצע את ההמרה בתוכנה במחשב אחר.. זה עבד בסדר במשך חודשיים שלוש. ואז התוכנה זיינה גם את המחשב השני. כל פעם שהתבצעה בה המרה המחשב התחיל אחר כך לקרטע.. וכאשר היית מפעיל מחדש ווינדוז לא היה עולה.. וזה קורה כל פעם. גם אחרי שמתקינים מחדש או מפרמטים. המחשב עובד טוב אבל ברגע שמתחילים לבצע המרה בtmpgenc הוא נדפק. השאלות שלי הם כאלה. 1. האם מישהו יודע או שמע משהו על הבעיה החמורה הזאת של התוכנה, והאם ניתן לעשות משהו. 2. האם קיימת אלטרנטיבה כלשהי לתוכנה הזאת לבן אדם שרוצה להמיר avi לvcd/mpeg, ביחד עם הוספת תרגום. תודה מראש.

פעם ראשונה ששומעת על בעיה כזאת

עם TMPEGEnc אולי קרה לכם בגלל גירסה מסוימת קרה לי לפעמים שזה לא הצליח להמיר עם קבצים מסוימים אבל מעולם לא דפק את המחשב בעיקרון אציין שבזמן שזה עושה המרה זה לוקח הרבה כח מיחשוב והמחשב בקושח מגיב ולכן אני נמנעת כשאני צורבת או ממירה להשתמש במחשב לדברים אחרים למירב ידיעתי אפשר להדביק כיתוביות עם VIRTUAL DUB ואת ההמרה עושה ה NERO עצמו

Hull

New member
כיצד ניתן לעשות את התהליך הזה?

איך אפשר לעשות את הדרך שהצעת להמרה עם nero?. ואני מופתע שאף אחד לא שמע על הבעיה הזאת כי זה קרה לי ב-2 מחשבים

למעלה