הoff היומי

הoff היומי ../images/Emo6.gif

איש אחד זומן לבדיקת חשבונותיו במס הכנסה. הוא שאל את הרואה חשבון שלו איך כדאי לו להתלבש. "תלבש את הבגדים הכי גרועים שלך ונעליים קרועות, שיחשבו שאתה עני מרוד". הוא שאל את עורך הדין שלו את אותה שאלה, אבל קיבל תשובה הפוכה. עורך הדין אמר לו: "אל תיתן להם להפחיד אותך. תלבש חליפה מפוארת ועניבה". די מבולבל פנה האיש לרבי, שיתף אותו בקונפליקט וביקש את עצתו. " אני אספר לך סיפור ", אמר לו הרבי . "בחורה שעמדה להינשא שאלה את אמא בליל החתונה מה ללבוש . 'לבשי כותונת מבד עבה , ארוכה, שתגיע לך עד הצוואר מצד אחד ועד גרבי הצמר מהצד השני', ענתה לה האם . אך כשהבחורה שאלה את חברתה הטובה מה ללבוש ענתה החברה : 'לבשי את הכותונת הכי סקסית והכי חושפנית שיש לך '". האיש לא הבין: "אבל רבי, מה הקשר בין זה לבין הבעיה שלי עם מס הכנסה?". " זה בכלל לא משנה מה תלבש ", ענה לו הרבי . "הולכים לדפוק אותך בכל מקרה ".

effyba

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifאת משהו......אמאוהבת...

גלית2006

New member
אהבתי../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo51.gif על פינת בידור

מיכל63

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif תודה לך על הצחוק היומי../images/Emo20.gif

אדמית

New member
אם כבר off אז הנה עוד אחת שמתאימה

לעונה זו של השנה. באנגלית (ככה קיבלתי), אבל בטוחה שתסתדרו A man had great tickets for the World Cup Final. As he sits down, another man comes down and asks if anyone is sitting in the empty seat next to him. "No," he says. "The seat is empty." "This is incredible!" says the other man. "Who in their right mind would have a seat like this for the World Cup Final, the biggest sporting event, and not use it?" "Well, actually, the seat belongs to me. My wife was supposed to come with me, but she passed away. This is the first World Cup Final we haven't been to together since we got married." "Oh ... I'm sorry to hear that. That's terrible. But couldn't you find someone else, a friend or relative, or even a neighbor to take the seat?" The man shakes his head. "No. They're all at the funeral."

effyba

New member
הלוואי והייתי זוכרת את כל הבדיחות

שלך..אני צוחקת ונהנית ורוצה ל"מכור" הלאה, אבל כ"כ הרבה מי זוכר??

למעלה