הfuze יצא

tweeg

New member
הfuze יצא

http://www.dapreview.net/news.php זה בערך סידרת e200 שנראת ובטח נשמעת גם כמו הקליפ

O

omerdav

Guest
עכשיו זה ממש ברור לי

סאנדיסק לוקחת דגמים של חברות אחרות,מעדנת את החיקוי,מוסיפה קצת פיצ'רים ושולחת לשוק במחיר מוזל. דוגמאות? האקספרס? חיקוי לכל הנגנים הסיניים שלכולם היה עד לא מזמן עם החיבור USB ישיר. הקליפ? לקחו אייפוד שאפל והוסיפו מסך. הפיוז? נאנו ושיפרו. וכן הלאה וכן הלאה... אין לי שום דבר נגד סאנדיסק,אני חושב שזו חברה שעושה נגנים לא רעים יחסית למחיר,פשוט אין שום רע בלהיות קצת יותר מקורי....

tweeg

New member
אממ

זה לא מדויק,הם בונים לפי צרכים: קליפ בנוי לפי נגן קטן לריצות-דומה לשאפל רק בגודל,לא בעיצוב לא בכלום האקספרס כנ"ל-עם קצת מאפיינים של dok כי אז הם תפסו חזק הפיוז-זה כמעט 90% הe200 שאומנם לא מקורי אבל הדגם הכללי נפוץ מאוד רק איאודיו מראים מקוריות כלשהי (q5 i7 וכו') כל החברות מעתיקות מהשניה במידה מסוימת

ts9

New member
בוא ואני אגלה לך משהו...

המחירים של אפל לא רק בישראל.... ממש יקרים למשתמש הממוצא. כמו בכל דבר לוקחים משהו טוב ועושים אותו הכי טוב שאפשר במסגרת תקציב אחרת, יש כאלה מגמות בכל השוק בכל העולם. לזכותה של אפל יאמר שהמוצרים שלה הם הקצה בכל תחום. לרעתה (ותכלס לרעתם של כל התאגידים - גם סאנדיסק) יאמר שהיא לא ממש שמה על הצרכן ויותר מעניין אותה הכיס. (כמו שהיא אכזבה מיליונים שפתחה את הרגליים לווינדוס). אז תעשה טובה... ועל תהפוך חברה בשווי שוק של כמעט שני בליון דולר למפעל סיני...

ts9

New member
ועוד משהו

סאנדיסק היא פורצת דרך בכל הקשור באיחסון דיגיטלי. אפל היא לקוחה של סאנדיסק, ולא להפך. לסאנדיסק יש בעלות יהודית והרבה השקעות בישראל (כולל קניה של כמה חברות לדוגמת Mסיסטמס), אז קצת גאווה יהודית!

Y. Welis

New member
במיוחד לא קשור, כי התוכנה מיוצרת ע"י חברה

אחרת, ולא סאנדיסק. לכן הבעיות הרבות בנגן הזה, למרות שהחומרה איכותית בעיקרון. אגב יש לציין שגם איש סאנדיסק מקומי שאני מכיר, לא התלהב מאחד המוצרים החדשים שלהם.

Word Up

New member
נמאס להגיב על הודעות כאלה.

אפל לקוחה של סאנדיסק בתחום המחשבים והזיכרנות,בטח ובטח שלא בתחום הנגנים. אתה מכיר עסק/תאגיד/חברה שחושבת על הצרכן יותר מאשר על הכיס שלה ?
והשאפל עולה רק 10 דולר יותר מהקליק,ותרשה לי להגיד לך שמסך לא צבעוני שמציג רק שלוש שורות זה לא יתרון כזה גדול.

itairom

New member
ומה עם רדיו, אפשרות הקלטה

איכות שמע כנראה יותר טובה, ועוד?

יאיר B

New member
כולם רוצים להיות אפל ולכן כולם מעתיקים ממנה.

ה-E200 מזכיר במשהו את האיפוד נאנו. הגלגלת שלו ניראת כמו ניסיון לא מוצלח במיוחד (לדעתי) להעתיק את הגלגלת של הנאנו. מצד שני, הציבור מצביע ברגליים (לפחות בארה"ב) ולפי נתוני המכירות, איפוד במקום הראשון ואחריה סנדיסק. אז ככל הנראה יש משהו שסנדיסק מציעה לאנשים שהם מחפשים.

ts9

New member
הבעיה היחידה שכולנו צודקים.

כל אחד ומה שמתאים לו... וWORD UP התכוונתי למשהו מאוד מסויים כשאמרתי לקוחות - זיכרונות פלאש של המחשבים הקטנטנים החדשים (והמדהימים) של אפל. פשוט נמאס לי שהופכים פה את המתחרה הראשון הלגיטימי (ביננו ישאל ואירופה זה לא שוק) של אפל בתחום הנגנים ליצרן סוג ב', הסיבה היחידה שהיום אפשר לקנות טכנולוגיה מצויינת (אוי כמה שהגלגל המכני של הסנסה עבד פלאות אצל מאותגר טכני כמוני) במחיר נורמאלי היא התחרות הזאת... ועוד משהו קטן... המלצה לקרוא את הכתיבה שלי בטיפהלה ציניות... אל תהיו חנונים! (למרות שאני אחד גאה)

למעלה