הDVD של לינקין פארק

הDVD של לינקין פארק

הורדתי את הDVD שלהם בהופעה בטקסס והוא שווה.... אבל אני רוצה לקנות את הDVD המקורי שלהם, אתם יודעים אם מוכרים את הLinkin Park-Live In Texas בארץ?

Natalie a

New member
בטח שכן!!!!!

בכל חנות דיסקים לדעתי... רוץ לקנות!! משהו ענק!!!

Punkit1

New member
ודאי! גם יש לי אותו!../images/Emo12.gif

קניתי אותו בקניון שבעת הכוכבים בהרצליה! Tower recordes יש להם גם את ה- Meteora Special addition אם כותבים את זה ככה...

Natalie a

New member
כן.. ראיתי תמטאורה הזה...

מה יש בו שאין ברגיל?? האמת זה נראה לי סתם ביזבוז כייסף...

KaUrO DoNo

New member
אם אני לא טועה..

זה המטאורה שיש שם גם דיסק של דיוידי על איך הכינו את מטאורה...ראיתי את הדיוידי הזה יש אותו לברק....הביאו לו מאמריקה לא ידעתי שאפשר להשיג את זה בארץ

batel15

New member
יש לי את המטאורה הרגיל אבל

יש בו גם די וי די על איך הכינו אותו שמראים איך צובעים והכל.. זה זה?

קבל

אני משתמש באימיול.... אז אם אין לך את התוכנה אז זה בעיה קישור לסרט באיכות שמיעה של AC3 ואיכות סרט של XVID ed2k://|file|Linkin.Park-Live.In.Texas-DVDRip.XViD.AC3-NSa.avi|734081024|AA61773BE922B4723D0C9AFF7EA36A03|/ קישור לדיסקוגרפיה שלהם (כל האלבומים שלהם+עטיפות) ed2k://|file|Linkin.Park.Discography.11.Albums.[link.by.www.Audio-Esel.de.vu].ace|789637913|00CFF2F1B99B4D876AF9B9F573490B22|/ אתה פשוט צריך להעתיק את הקישורים האלה ולהדביק אותם בחיפוש, אם יש בעיות תפנה אליי...... תהנה

אבל אתם כן...

מביאים סרטים להורדה... גונבים מהם.... אביחי היה נותן לכם באן... (זה בראדר אפריקה)

Unflushable

New member
אני יודע...

אני רק אומר שאצלנו גניבה מלינקין פארק לא עוברת בשתיקה

DreaDLorD

New member
קודם כל

אתה יכול לקרוא לזה גניבה מלינקין כמה שבא לך ולשחק אותה כאילו אף פעם לא הורדת איזה שיר שלהם או איזה קליפ מקאזה או משו כזה אני לא אומר שאני רק מוריד יש לי את מטאורה מקורי (עם הדיוידי) וגם לייב אין טקסס אבל את הייביד וריאנימיישן אין לי מקורי זה אומר שגנבתי מלינקין? לינקין פארק התפרסמה באמצעות האינטרנט ובהתחלה שהם לא היו מוכרים הם גם היו מעלים לרשת שירים שלהם בחינם שאנשים יוכלו לשמוע. הויכוח הזה יכול להמשך שעות... כמעט בכל פורום שהייתי בו היה ת'ויכוח הזה וכל הזמן אלה שמורידים מנצחים בסוף מנסיון

למעלה