הDRZSM למכירה

34TK

New member
זה מה שקורה כשמעךים את רמת הרכיבה

האופנוע מרגיש כמו מצה רטובה

Dr XR

New member
לא מסכים איתך

ה-DRZ הוא אופנוע פגז עם מתלים מעולים והתנהגות מעולה. הסיבה שהוא לא ממש תחרותי היא העדר כוח מנוע, ומנוע 'רכרוכי' מדי.

45degrees

New member
חולק עליך. אתה יודע היטב שכוח מנוע

אינו חשוב במסלולים הקיימים כיום.

כRובי

New member
מה הוא כתב ועל מה אתה מצאת לחלוק?

עוד חוזר הניגון
...

Dr XR

New member
ועוד איך חשוב

DRZ סופרמוטו סטנדרטי או משופר קלות (נגיד - אגזוז, קרבורטור ומסנן אוויר), לא יוכל להתמודד מול הכלים בקטגוריה S2. החל מ-ק.ט.מ 400 רייסינג ישן, ועד CRF/YZ. בכל יציאה מפניה הם ישאירו אותו מאחור, על אחת כמה וכמה בישורת הארוכה. אתה מוזמן לבוא ולבדוק. ל-DRZ יש את היתרונות שלו בתחום ההתנהגות, ההיגוי והמתלים, אבל כוח מנוע חסר לו (וגם התנהגות מנוע עצלה ואנמית מדי), וזה בהחלט גורם לו להיות לא תחרותי מול האופוזיציה. להזכירך, אני מחזיק אחד כזה בבית, ורוכב עליו לא מעט, כך שאני יודע על מה אני מדבר...

ktmrf

New member
הכול תלוייברוכב. כן משופר ולא משופר

ומי שלו יודעה לרכב שלו י זיין תשכל כי drz 400 הוא אופנוע טוב לדעתי ואני גם רכבתי על כזה לא משופר והוא מאוד בסדר למי שמתחיל.ווווווווווווו לכול הפלצנים למיניהם שDRZ לא מספקי טוב אז שיחפש........

45degrees

New member
מה אמרנו על DR350 עם קלאץ'

מחליק? בשפיצרינג כוח מנוע עודף הוא חסרון.

Dr XR

New member
במקרה ההוא זה היה הרוכב

שני הרוכבים לא היו באותה הרמה, ולכן הרוכב על ה-DR עקף. אני לא מדבר על עודף כוח, אני מדבר על כמות כוח שנדרשת, מה של-DRZ, מה לעשות, חסר. למוטוקרוסים המוסבים אין עודף כוח. יש להם בדיוק את מה שצריך, וה-DRZ נחות מהם בתחום זה. קח את הישורת בשפיצרינג, ביציאה מהשיקיין. תוציא מהשיקיין DRZ ואחריו CRF/YZ, ואני מבטיח לך שהמקצועיים יעקפו את ה-DRZ באמצע הישורת. רוצה דוגמא מהחיים? בבקשה: אליקו אוחנה התחרה בשפיצרינג על גבי DRZ סטוק בקטגוריה S2. למרות שהוא אנס את האמ-אמא של המנוע והאופנוע, הוא עדיין לא התקרב לכפיר ולשלום. אני מבטיח לך שעל ה-RMZ שלו הוא נותן להם יופי של פייט, באותו מסלול. ושוב: אני לא מדבר על עודף כוח מנוע, אלא על כוח ברמה סבירה, שתהיה תחרותית. ושוב, ה-DRZ במצב סטוק נופל משאר החבורה בקטגוריה.

shmilkiyau

New member
אין בעיה להוסיף כח מנוע לDRZ יש אין

ספור שיפורים החל בקרבורטור וכלה בקיט ל450 סמק

סיני 1

New member
לא חובה לשים קיט הגדלה, אפשרי גם

להחליף בוכנה ,לבוכנה של ויסקו היי קומפרשן,ולהחליף אטם ראש לאטם דק יותר, של DRZ דגם אמריקאי, ואז ביצועי המנוע משתפרים פלאים, רק מה? רצוי לשים לב לשרשרת טיימינג שדורשת יותר תשומת לב. וגם אגזוז משופר יוסיף לחגיגה לא מעט ביצועים.

kramberg

New member
כן אבל אז נשאלת השאלה

למה לעזאזל לזרוק כל כך הרבה כסף על שיפורים לדרוזי שה-CRF, YZ והKTM מגיעים חזקים סטוק? מה גם שהשיפורים הנ"ל פוגעים ביום-יומיות שלו.

SMחן

New member
למה שואל הקרמברג.

כי אז אתה מקבל אופנוע חזק שהוא חוקי כמובן. ללא סיכון המוטוקרוס- כמובן שאתה מכיר את הסיכונים...

kramberg

New member
חן, עם כל הכבוד לדרוזי

תשים לו מנוע יותר חזק והמתלים שלו יתחילו להכנע, תנסה לקפוץ קפיצות ממש, אבל ממש גבוהות איתו, תבין על מה אני מדבר, קפיצות שהCRF לא היה מרחרח, הוא סוגר מהלך. (וכן, הקשחתי את הקפיצים) בקיצור, אל תשלח חתול לעשות עבודה של נמר.

SMחן

New member
אמת, גם אני כבר סגרתי את הבולמים.

תשמע אלון, תלוי מה אתה מחפש מהכלי, לא כולם מחפשים מסלול נטו, ממש לא. לכל דבר יש חסרונות ויתרונות, מה לעשות. מה נסגר איתך ד"א?

למעלה