הAני.....
זה רגע כזה....

בלו אייZ

New member
הAני......./images/Emo124.gif זה רגע כזה....

בדיוק כמו השרשור שפתחת ושאלת על אותם הרגעים שבא לנו להירגע.... הלוואי והייתי יכולה כעת לטוס במכונית אל הים, בליווי המוסיקה שלי ולהירגע.... לצערי זה לא אפשרי (גם כי ה
הושבת ומחר נכנס למוסך וה
השני לא אהוב עליי במיוחד וגם כי הנסיבות הספסציפיות לא מאפשרות...) אז במקום זה תרשו לי - אני מוציאה כאן קצת: אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף
ושאף אחד לא ינסה לעצור אותי.... פשוט כי נמאס לי לפעמים והרבה מסביב מרגיז ומעציב כל כך....

בלו אייZ

New member
../images/Emo51.gif לכולם/ן על התגובות הסוערות..

... לא ...... ממש ממש לא..... לא לוקחת את זה ...... אישית.......
לילה טוב ושנשמע בשורות טובות יותר - שולחת
לעצמי.

שמים1

New member
לילה טוב בלו אייז ../images/Emo24.gif

כולם כנראה רואים מונדיאל עכשיו. חיבוק חם חם ממני , ואני מקווה שהרגשתך תחלוף . מחר יום חדש

בלו אייZ ../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

הנה
גם ממני מקווה שבינתיים עבר לך בשורות טובות

הAני

New member
בלו אייז מתוקה ../images/Emo24.gif

לא הייתי כאן הערב כלל, חזרתי עכשיו סוף סוף הביתה. מצאתי אותך עצובה וכואבת עיפה ונרגזת. אני מקווה שהרוח הרעה נרגעה אפילו במעט. נשיקות מתוקות ממני
מוטב מאוחר מאשר לעולם לא. מחר חייב להיות יותר טוב

בלו אייZ

אני מקווה שהבוקר טוב לך יותר גם לי היה יומיים שהייתי בהם עצובה מאד וגם בכיתי הרבה , ואפילו עזבתי את העבודה לפני ובאתי הבייתה , וישנתי הרבה שעות ושהתעוררתי אחר הצהריים חשבתי לי עם עצמי והחלטתי שלא אתן לעולם שזה יקרה לי שוב ולא אתן לשום דבר לאף אחד או דבר לעשות לי עצוב אז בגלל שאת בלו ואני גריין אז אגיד לך משהו מבלו לגריין בואי נפסיק למלא אחרי ציפיות של אחרים לא נצפה מאחרים שימלאו את צפיותנו ולא נרשה אף פעם לעולם בעולם להיות עצובות אני הבוקר החלטתי כי אני יודעת מי אני וזה מה שחשוב אז בלו ,אל תהיי עצובה אף פעם שוב מבטיחה? אני הבטחתי ליאור

בלו אייZ

New member
../images/Emo51.gif לכם -

שמים, הAני, חיה, סולטן, ליאור..... היום המצב קצת קצת קצת קצת פחות אוףףףףףףףףףףףף מאתמול אבל עדיין אופניקי.... נקווה לטוב. כמה שיותר טוב. חן חן למגיבים/ות.

למעלה