ה9 באוקטובר 1967

הולמס 30

New member
ה9 באוקטובר 1967

צ'ה גווארה. המהפכן שלא ידע לאות נהרג בבוליוויה ע"י חיילים מקומיים שנשלחו "לצוד" אותו בשליחות הCIA ארנסטו גווארה דה לה סרנה נולד ב14 ביוני 1928 בארגנטינה. היה ממחוללי המהפכה הקובנית אשר הפילה את הרודן הפרו אמריקאי בטיסטה. למרות שמהפכת 1959 הפכה אותו לשר ולנגיד הבנק הקובני הוא החליט להמשיך ולקדם את רעיון המהפכה באפריקה ובאמל"ט. מהפכן אמיתי וסמל של דור שלם הסטה לה ויקטוריה סימפרה

idoz

New member
אתה מתעלם מצדו השני של המטבע

והוא שצ'ה היה הרג את מתנגדי המשטר...

מטרניך

New member
קח עוד כמה תאריכי אבל: 15.4.1998

יום מותו של פול פוט. 5.3.1953 - יום מותו של סטאלין. 23.12.1953 - יום מותו של ברייה. כולם חברים טובים שלך - וכ"א מהם 'מהפכן אמיתי וסמל של דור שלם'.
ועכשו צ'ה מחכה לקסטרו?

הולמס 30

New member
אתה מן הסתם שייך לאלו

שמתאבלים ב28 באפריל ואולי אפילו ב30 באותו חודש סוציאל דרוויניסט בזוי שכמותך

בדיקה בגוגל מעלה את החשד(הדי וודאי)

שהכוונה כאן היתה לימי מותם של מוסוליני והיטלר, בהתאמה. כקורא פאסיבי(עד עכשיו) של הפורום אני די מזועזע. בעוד מטרניך מציג דעות שניתן להגדירן כ"שמרניות" (בלי שאני מביע דעה לגביהן כרגע), אין שום בסיס להאשמתו בפאשיזם. על היטלר אני בכלל לא מדבר.

מטרניך

New member
אכן כך: ב-28 באפריל 1945 ניתלה

מוסוליני יחד עם פילגשו קלרה פטאצ'י ע"י פרטיזנים איטלקיים בכיכר העיר במילנו. יומיים אח"כ היטלר התאבד בבונקר בברלין עם 'אישתו' אווה בראון.

הולמס 30

New member
והעמידה של מטרניך ושלך על טלפיכם

האחוריים. לא תגרום לזה שהוא יפסיק להיות גיבור ודמות מופת עבור מיליונים. איך???

מטרניך

New member
הצורך פסיכולוגי שלך להעריץ רוצחים

הוא תופעה די ידועה ונפוצה והיא אכן מקיפה מיליונים, למרבה הצער. אם לרוצח התורן קוראים לנין או טרוצקי או סטאלין או היטלר או סדאם חוסיין או במיקרה הנדון צ'ה גווארה, משני למדי.

הולמס 30

New member
רוצח הוא מי

שמרעיב משפחות ונוטל מהן את כבודן שבשם "כלכלה חופשית" משעבד אוכלוסיות שלמות לשם העשרתם של מעטים זה יכול לקרות בדיקטטורה או דמוקרטיה. להתהדר בליברליזם כבדבר הומאני הוא עיוות המציאות ואוקסימורון שאין כדוגמתו.

מטרניך

New member
בשום משטר לא הרעיבו כ"כ בני אדם

ב-100 השנים האחרונות כמו בקומוניזם. בבריה"מ, בסין, בקמבודיה, באתיופיה הרעיבו עשרות מיליונים למוות. על תת תזונה, מחסור בבשר, פירות וירקות, מוצרי חלב ומוצרי מזון אלמנטריים אחרים ועל תורים למזון שבהם אנשים עומדים ימים ולילות בכלל אינני מדבר. והכל למען הסוציאליזם והדיקטטורה של הפרולטריון ותחת תמונות מארקס-אנגלס-לנין-סטאלין-מאו-הו צ'י מין-קסטרו-צ'ה גווארה. ואיפה ההגליות, ההוצאות להורג, בתי הסוהר, מחנות הריכוז והעבודה, השמדת עמים שלמים וחיסול שכבות חברתיות רחבות?

מטרניך

New member
תמהני מדוע שרשרת את הערתך

להודעתי כשברור ממהלך השרשור שאני לא הכתובת הנכונה. זה שאתה כותב 'לכולם' לא מנחם אף אחד. נא לשרשר הערות מהסוג הזה לכתובת המתאימה להן.

eshir31

New member
שרשרתי להודעה האחרונה...../images/Emo52.gif

לא סתם הפניתי את זה לכולם, כי כולם צריכים להירגע. יום טוב,

למעלה