ה5.20 של נסיעה באוטו

ה5.20 של נסיעה באוטו

את מי אתה הכי אוהב? איזו שאלה דפוקה, את מי אני הכי אוהב במשפחה, כאילו איזו משפחה כבר יש לנו, וזה לא ברור שאני אוהב אותה, הכי בעולם? את מי אתה אוהב, מהבנות? ופה התחילה רשימה ממוצעת של כל הבנות שאמא שלי זוכה לשמוע מדי פעם את השמות שלהן. היא הציעה אותן אחת אחת, מחכה לשמוע שהבן שלה, אוהב, מחבב, רוצה איזו מישהי אחרי שנים שכל קשר בינו לבין בנות היה מקרי בהחלט, שנים שהיא ניסתה לדחוף אותו, שנים שכל ידידה שהתקשרה והיא ענתה אז היא עשתה סימנים עם העיניים כאילו אוטוטו הבן שלה הולך לבחור חליפת חתן, שנים שהיא קיוותה שהחברה מכיתה ג' הייתה אהבה אמיתית. אבל לא, היא כל כך רצתה שהוא יגיד איזה שם, אפילו של בת שהיא לא כל כך אוהבת, מישהי שהיא חושבת לסנובית, או דפוקה, הוא יוכל להפרד ממנה אחר כך, לא סוף העולם, העיקר שתהיה לו איזו בת. ואני, כל כך דיגדג לי לדחוף ברשימת השמות "מתן" או לפחות להגיד דן (
) או דני, אפילו שאין לי סיכוי קלוש עם שני זוגות העיניים האלה, רציתי כל כך להגיד אחד משלושת המושאים, או רק "אני אוהב בנים", או איזו אמירה דרמטית ומחויכת "הבן שלך לא אוהב בנות" רק שלא תעשה תאונה "אותך" לא, אבל לא אמרתי אותי, זה לא לפי הכללים של המשחק אז אף אחת? אבל חייבת להיות! אחת! אחת! מישהי שאתה אוהב *לא עם הראש* מחבב? רק מחבב? *לא* אולי אפילו שונא, מישהי כזאת מעצבנת *לא, לא אמא, אל תנסי אפילו* אה. הסוודר שלי מאחורה? ועכשיו אני חושב, איזו בשורה זאת בשבילה. שאלות כאלה לא באות סתם, היא בטח מנחשת, היא כבר יודעת שילדים כבר לא ייצאו ממני. ואני לא יודע איך עד היום לא סיפרתי לה, איך אני יכול לשמור את זה ממנה, שכל יום היא מרעיפה עלי כל כך הרבה אהבה, ומראה לי שכלום לא משנה, וכל יום היא בודקת ורואה אם לא שכחנו כמה שאנחנו אוהבים אחד את השניה. לא יודע ממה אני פוחד ואיך אני יכול שלא להגיד לה שאני מתלבט, וחושש, ומקנא בהוא שיצא מהארון ואף אחד לא מציק לו וחושב מה יהיה איתי ומדי פעם רוצה לנסוע לאגודה, לראות מה זה, או שעובר איזה גיי ברחוב ואני מסנן לעצמי "איזה הומו". והיום, כשנפרדו דרכינו ובשניה שיצאתי מטווח הראיה שלה לטווח הראיה שלי נכנס איזה חביב עם חולצה צמודה (מדי)- איך אני יכול לא להגיד את זה לאשה שהכי הכי אוהבת אותי בעולם? אחרי הכל, חוץ ממנה אין לי כלום היא הבת הראשונה שאני אוהב, וללא ספק האהבה הכי גדולה שלי פחדן שכמותי
(אני שנשבעתי, לא לפּול על הפנים) זה לא נכתב מתוך עצב (למי יש כוח להיות עצוב כשלפני רבע שעה התעוררתי, יש לי מתכונת, ועוד כמה שעות אני צריך להנות מפרותיו של מנגל?), אולי סתם סוג של מחשבה. ולא, אין לי שום כוונה לכבוד יום העצמאות להפגין קצת עצמאות ביציאה.

sarah

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif|אורהפה|../images/Emo104.gif

פורג'יייייייייייייייייייייייייייייייייייייי האאאאאאאאא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! רק רציתי שתדע כמה אני שמחחההההה בשבילך, על מה שכתבת פה, ומה שעוד מן הסתם יגיע
ומה שנחמד בך, ז"א אחד הדברים הנחמדים בך הם שאתה הומו אמיתי... ככה שאני לא ארגיש לא בנוח כשאני אומר פורג'יי מותק אני אוהבת אותך!!!!!!!!
אה ואורה אצלי ואצלכם לא
מוווהאהאהא... הקמנו התנחלות גרביטיישן, אני אלעה לפה תמונות בעוד שנים, אבל זה ממש מגניב, יש שלט, ודגל, ומכונית שמירה, והמון שואיצ'ים ומים ואוכל וכריות ^_^ באעבה, שרה (ואורה שמסכימה עם כל מילה. נכון אורה? *אורה מצחקקת ומנידה בראשה*
)

featherhead

New member
*תוהה*

נראה שיש לך מערכת יחסים מצויינת עם אמא שלך.. ושאתה כמעט בטוח שהיא תקבל אותך כמו שאתה. לא מסובך להבין ממה שתיארת שהיא ממש ממש אוהבת אותך, אז.. למה לא?
על כל פנים, מקווה שתבחר לעשות מה שנראה ל-ך הכי נכון וחג עצמאות שמח לכולם:) להת'

זה בדיוק מה שאני תוהה לי

ובכל זאת, זאת לא הצהרה כל כך שגרתית, או כזו שיודעים שמתישהו הבן שלך יגיד לך "אמא נכשלתי במתמטיקה" או משהו, זה קצת יותר הר גורל. אני גם מקווה שזה יגיע, שמשהו יגיע
תודה

אני ארצח מישהו |שלווה|

אחד הדברים הנחמדים בהם הוא שאני הומו אמיתי? LOL XD עוד מעט יש יוסי וגגר, אולי נלך לראות (עם אמא) את תאהבי אותי בכל מצב, ככה זה
אה ואורה דיברה איתי היום בטלפון ואיתכם לא
מוווהאהאהא דיברנו וניתקתי את השיחה באמצע ברוב רשעותי, גם לא חיכיתי לה, הרשעות חוגגת טוב, אני אפסיק להגיב, אני לא במצב נפשי טוב לזה |מת|

sarah

New member
../images/Emo3.gif../images/Emo68.gif

גבר סטרייט זה גבר שלא פגש את פורג'. אה.

going mad

New member
היי לך:)

לפי מה שאני שומע ממך, שהיחסים עם אמא שלך הם יחסים טובים חזקים ואוהבים:) לא כולם מרגישים ככה:) אני חושב שאולי אתה דואג שתאכזב אותה...אני לא חושב שזה מה שיקרה. היא אוהבת אותך...אהבה משמעותה לאהוב אותך בגלל מי שאתה... אני לא חושב שהעובדה שאתה אוהב בנים תוריד מהאהבה שלה אליך
אתה מכיר את עצמך ואותה הכי טוב...מה שתעשה יהיה הצעד הנכון

praetor

New member
אני הייתי במצב דומה

גם אצלי היחסים עם אמא מצוינים. והמון זמן רציתי לספר לה, אבל לא יכולתי. ידעתי שהיא כבר חושדת. פעם אחת היא אפילו שאלה אותי, ואמרתי שלא. אבל בסוף נמאס, ואמרתי לה. הכל יצא טוב, כמובן - היא כבר די ניחשה, ושנינו שמחנו שסיפרתי לה סוף סוף.

למעלה