ה3 ימים האחרונים....

לא יודע מה אתכם

לא יודע למה..אבל השיר של ניסים סרוסי פתאום מתנגן לי בראש......... יודעים איזה? נכון!!!!!!!! אשליותתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת

אביר על סוס לבן הרגת אותי חחחח

אתה לא מבין כמה צחקתי עכשיו חחחחחחחחחחח רונית כפרות עליך תשמרי דברים לעצמך לפעמים.... כל הזמן את מספרת על כל מה שקורה לך והכל נהרס... עצה שלי תשמרי לעצמך דברים ואל תחלקי כל דבר עם אחרים...

LunasRose

New member
האמת שנישי צודקת

למרות שכל מה שנאמר הוא אמת לאמיתה היות וגם אני הייתי שם , לא מבינה את חוסר הפרגון היה לנו המון כיף התגובה הנכונה היא ``לבריאות``

LunasRose

New member
האמת שנישי צודקת

למרות שכל מה שנאמר הוא אמת לאמיתה היות וגם אני הייתי שם , לא מבינה את חוסר הפרגון היה לנו המון כיף התגובה הנכונה היא ``לבריאות``

כמו שאומרים אצלנו..."אבכי עליק באקה

מי יהיה עם הייצור הזה בקשר היא דומה לקופיף שנדרס ע"י משאית של תנובה יאללה יאללה גמר חתימה טובה ובלי בלבולי מוח פה תחזרו לפורום של המבוגרים שמה אנחנו לא מסתכלים כבר התרגלנו להודעות חרטה שלה

LunasRose

New member
האמת שנישי צודקת

את רוצה לרשום את זה עוד פעם?

זה שההודעות פה חינם זה לא אומר שצריך לנצל את זה:) אני יגיד לך תאמת? ואללה שיהיה לה מברוק......... וגם לך וגם לכולם זה לא חוסר פרגון כמו שאת אומרת חמודה........זה חוסר אמון........ כל יום יומיים היא באה ביציאה... וחושבת כאילו היא גורמת לאנשים פה לקנאות בה....וכשהם צוחקים ומגיבים ...היא חושבת שזה קנאה... וחוסר פרגון.... יציאות כמו "אני עובדת בחברת אינטרנט" "הבוס הגדול של החברה נדלק עלי" כל מיני כאלה... מאמי יש דברים ששומרים לעצמך... לא כל דבר צריך לפרסם בחוצי חוצות... זה כבר מתחיל להראות מלוקק ומצוץ מהאצבע... וכאילו עולם של אשליות.. מבינה? אין לי כוונה רעה...באמת שלא... רק אומר לך את האמת את יכולה לעשות אתה מה שבא לך... את יכולה כמו ילדה קטנה לצאת בתגובה של"יא מעפאןןןןןןןןן קנאייייייי בלה בלה פאקינג בלה" או שלהבין מה אומרים לך...... ולהפנים

LunasRose

New member
ראשית כל יקירי

יצא מלא פעמים ההודעה שלי כי אני כותבת מהנייד כי המחשב שלנו בתיקון. שנית כל רוניתי לא רק עובדת בחברת נט היא מנהלת שם. וכל מה שהיא אומרת אמת לאמיתה בייבי. גמר חתימה טובה לך פיני

גם לך

הייתי אומר עוד כמה דברים.. אבל אני רואה שדבריי לא מחלחלים... אז אין טעם גמר חתימה טובה מי שלא תהיה

LunasRose

New member
אני מבטיחה לך

שכל מה שאני אומרת זאת אמת לאמיתה ואין שום שקר בדבר

LunasRose

New member
טעית בשיר חחח...

אני חשבתי יותר על , לפעמים חלומות מתגשמים.... בקרוב התמונות...

למעלה