ה3 ימים האחרונים....

LunasRose

New member
ה3 ימים האחרונים....

ב3 ימים האחרונים חוויתי המון חוויות מהנות. קודם כל המפגש שהיה ממש נחמד חוץ מכמה הסחות דעת בלתי רצויות , היה ממש כיף , רוני המדהימה שתמיד משעשעת אותי , שדרן מסטול 69 עם הקול השקסי, הנהלת החדר ששמר עלי ועל רוניתי תודה רונן אתה מקסים. בוקס והחברה המהממת שלו, ליאתוש המקסימה שרזתה ונראית ממש טוב, ערן 7 שהוא חומד של בחור ג`נטלמן אמיתי , יוני קוד רד סליחה שלא זיהיתי ,ולבסוף הבחורה המדהימה שהייתה שם שהיה לי הכי רע והפכה הכל לטוב רונית סקסית 23 תודה לך יקירתי , על היום המדהים במסעדה בים , על הבילוי במועדון של יואב , נהנתי מאוד , גמר חתימה טובה אוהבת לונה

../images/Emo13.gif

לא אשמתך שלא זיהית, קרה להרבה לפנייך.

LunasRose

New member
אוי ואבוי לי שכחתי...

את חתן בר המצוה אמיר סוהו עם החיוך של המליון דולר כוסון שכמוך , בחור מדהיםםם שכמוך

לונה

תבקשי סליחה מאלוהים על השקר הזה נראה לי את לא יודעת מי אני איזה חיוך מליון דולר ואיזה כוסון בטח התבלבלת וחשבת ששימי [טיפוס לילי] זה אני אני מכוער שמן שעיר צומי הומו ועוד....... נו תקראי בכל הפורום תתעדכני

אוחחחחחחחחחחחחחחחח

לונה מאמי כפרה עלייך בכיף מתוקה שלי שמחתי לעזור ולאמיר הנשנש הלו תעזוב את שימי הוא שלי ותחזיר לי את השמיכההההההההההההההההההההההההה

שימי......

רונן רוצה לקחת לי ת'שמיכה ששכח אצל חבר שלי מהעבודה באיזה מיפגש ספונטני שעשינו והשמיכה זו זאת שעשיתי אותך מה אתה אומר להחזיר לו אותה? חחחחחחחחח או שהיה לנו נעים עליה?

תיזהר ממני יא נשנש

אתה לא עשית אף אחד עליה............ אם כבר אז בטוח לא את שימי אחרת הוא היה מזהה שזאת השמיכה שאני והוא היינו עליה חחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחח רונן

יא חמאר ... הלו רונן אמיר מה עשיתם ממני דו מיני?? היחיד שיעשה אותי זה שלומי בלוג מאסטר חחחחחחחחחחחח סתם אף אחד לא יעשה אותי..רק הבנות

000ק0ית 23

New member
לונה את לא צריכה להודות לי...

אלא צריכה להודות לעצמך שהחלטת לעשות צעדים נכונים בחיים, אני תמיד אעזור כי לי לא היה אף אחד כשהייתי צריכה עזרה, ולכן תמיד כשאראה חברה טובה או כל אדם אני אעזור.... בסה"כ אני בנאדם טוב... ויהיו לנו רגעים יותר יפים....

../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

000ק0ית 23

New member
חשוב לציין במועדון של יואב שוורד

הידיד שלי....שהוא השכן שלנו.....שאני בקשר איתו

בלבלית1

New member
יפה יפה רונית

גם מנהלת בחברת אינטרנט וגם בקשר עם סלבריטי, תראי פה לכולם מאיפה הדג משתין ושיקנאו כולל הצבועים והצבועות.

למעלה