ה16 שלכם בFM 2007

DrBall20

New member
אז תשחק עם קשר אחורי אחד..

ושלושה קשרים התקפיים מתחת לשני(!!!) חלוצים! זה מוכח

למה רק 5 מחליפים? ../images/Emo3.gif

אני חושב שזה המשחק ששיחקתי בו הכי מעט מכל המנג'רים הקודמים. שיחקתי בעיקר בחופשות, ובקרוב שוב פעם הלימודים האלה לא יהיה לי זמן גם לשחק ב2008. אז המשחק היחיד שעשיתי התחיל בברצלונה, ונגמר (עוד שבועיים) כנראה ב'צלסי אחרי 4 שנים בבארסה ו4 שנים בצ'לסי אני בוחר את ההרכב הכי טוב מכל השחקנים שהיו ברשותי ב8 שנים האלה: שוער - בופון (בארסה) מגן ימני - דני אלבס (בארסה) בלם - טרי (צלסי) בלם - פויול (בארסה) מגן שמאלי - היינז (בארסה) קשר - מסי (בארסה) קשר - ג'רארד (בארסה) קשר - צ'אבי (בארסה) קשר - רונלדיניו (בארסה) חלוץ - אטו (בארסה) חלוץ - קלוזה (צלסי) מחליף- צ'ך (צלסי) מחליף- ראול אלבינו (בארסה) מחליף- קאקה (בארסה) מחליף- רובן (צלסי) מחליף- ג'ילרדיניו (צלסי) היו עוד שחקנים ששחקו טוב, ארזו, קומפני, בחואן. הכשלונות של המשחק הם ללא ספק דקו ואדריאנו, שאני אצלם אותם לפני הפרישה להראות איזה גרועים הם היו בסייב הזה.

sok777

New member
גם אצלי אדריאנו לא היה משהו..

דקו תלוי. יכול להיות רע ויכול להיות טוב. בכלליות סביר. זלאטן גם היה אצלי נוראי.

spinebuster

New member
דווקא זלטן נוראי

כל עונה שאני עושה הבן אדם מפציץ באינטר

הכול יכול להיות...

זה כמו במציאות ששחקן טוב, אדריאנו למשל, נמצא בתקופה ממש גרוע. במשחק הראשון ששחקתי אגוארו היה כל כך גרוע, ולא היה לי מושג איך אנשים אומרים שהוא הכי טוב במשחק, במשחק הנוכחי הוא ממש מעולה. אדריאנו היה מקבל אצלי קרדית ופשוט לא היה עושה כלום! ממש כלום!

ירוק18

New member
ההרכב שלי ../images/Emo36.gif

שוער -פטר צ'ך מגן ימני - סרחיו ראמוס בלמים- גון טרי,פויול מגן שמאלי -רוברטו קרלוס קשרים-מסי,פירלו,באלאק,רונלדיניו חלוצים:איברהימוביץ' ואדריאנו מחליפים:קסיאס,נסטה,קמורנסי,קאקא,טרזגה ללא ספק,ההרכב הכי חזק שאפר להציב ב-FM 2007...

Angeldust1

New member
שלי

שוער: אוסטארי מגן ימני: ראפיניה מגן שמאלי: פיליפ לאם בלם: ברצאלי בלם: קורטיס דיוויס קשר אחורי: פירלו קשר ימני: סקיילברד קשר שמאלי: נאני קשר התפי: גיא אסולין חלוץ: אארון ניגואז חלוץ: קרלוס ולה ספסל: קסיאס קולוצ'יני לוקאס קרלון בויאן קרקיץ'

Angeldust1

New member
אני מדבר כמובן על המצב אחרי 5-10 שנים

כי כולנו מכירים את הכוכבים של היום..

Angeldust1

New member
הוא מצוין עד גיל 37

אם אתה מתעקש אז אפשר להעביר את לוקאס מהספסל לעמדת הקשר האחורי בהרכב...

למעלה