ה16 שלכם בFM 2007

sok777

New member
ה16 שלכם בFM 2007../images/Emo41.gif

חודשי הסתיו בהם יוצא FM 2008 מתקרבים אט-אט ולכן הגיע הזמן שנעשה סיכומים. משהו כמו 10 חודשים שFM 2007 נמצא על המדפים וכולנו שיחקנו בלא מעט קבוצות, אפשר להתחיל לשתף בידע ובמה שאנחנו חושבים. אז הרעיון הוא לתת את 16 השחקנים הטובים במשחק בעמדות הבאות לדעתכם, מההתרשמות שלכם. למשל אם שיחקתם באתלטיקו מדריד והחלטתם שפרננדו טורס הוא אחד מהטובים, תוסיפו אותו לרשימה. הרעיון הוא שכל אחד יוצר את קבוצת החלומות שלו. 11 פותחים ו5 מחליפים, וכל זה לפי ההתרשמות שלו שהיה עם השחקנים. אם לא הייתם איתם, אל תכתבו סתם כי הם טובים במציאות. רק לפי קבוצות שהייתם. כל אחד ממלא את הרשימה הזו: שוער - מגן ימני - בלם - בלם - מגן שמאלי - קשר - קשר - קשר - קשר - חלוץ - חלוץ - מחליף- מחליף- מחליף- מחליף- מחליף- בכוונה זה 4-4-2, כי זה הכי טיפוסי ונפוץ. כמובן שאיפה שכתוב "קשר" אתם יכולים לשים קשר אחורי, התקפי, שמאלי, ימני וכד'. במחליפים שימו 5 שחקנים שהייתם שמים על הספסל. בתור התחלה נעשה את זה, ואח"כ נעשה דבר דומה בליגה הישראלית. אם תשתפו פעולה זה יצא מגניב..
בהצלחה

sok777

New member
שלי -

שוער - ויקטור ואלדז (רק כי הוא משתפר ולא פגשתי הרבה גדולים) מגן ימני - דני אלבס בלם - גונזלו רודריגז בלם - אנדראה ברזגלי מגן שמאלי - זמברוטה קשר - רונאלדיניו קשר - מסי קשר - ויסנטה קשר - צ'אבי חלוץ - אט'ו חלוץ - וייה מחליף- אקינפייב מחליף- ראיין באבל מחליף- גבריאל מיליטו מחליף- קרלוס טבז מחליף- פיליפ להאם 6 שחקנים מבארסה

ben060

New member
רואים שאתה אוהד ברצלונה

לפחות תראה סימנים שאתה מנסה להיות אוביקטיבי 6 שחקני בארסה??? זה יותר מ 30 אחוז!!! איך אתה מסביר שקאקא , הנרי ועוד ועוד לא שם ובמקומם אתה שם את מיליטו או טבז או ויירה סלח לי אבל כולנו יודעים שכיום מיליטו או טבז לא יותר טובים מקאקא. אני לא מנסה לפסול אותך או להעביר ביקורת אבל זוהי דעתך וזכותך פשוט אני מופתע שרק אחד או שניים שמו את קאקא בהרכב ועוד בתור מחלייף

sok777

New member
חחח.. תרגע,

זה ה11 שאני חושב שהיו הכי טובים. מה העצבים? הייתי עם מילאן וקאקא לא היה טוב כ"כ. שמע, זה לא בקטע של איך שהם במציאות! לקחת את זה קשה נורא. זה מהנסיון האישי. יכול להיות שמירה שאט'ו אפס ויכול שהוא תותח. כן, אני מצטער שלא שמתי את הנרי אבל לא שיחקתי איתו כמעט אז לא יכלתי לשים. לא קשור לזה שאני אוהד ברצלונה, אני באמת לא משוחד ואני כן אובייקטיבי. פשוט הם נתנו את התצוגות הגדולות.. אל תתרגש מזה יותר מדי, זה רק השחקנים שהיו טובים אצלי בכל השמירות ועם בארסה שיחקתי הכי הרבה.. שם היה לי גם את טבז. והוא היה טוב. כשהייתי עם מילאן, לא הרבה זמן, קאקא לא כיכב. מה הבעיה?

DrBall20

New member
אחלה רעיון

אחרי 4 עונות עם ברסה ו3 עם ליברפול יש לי כמה שחקנים להכניס לכאן. הייתי מעדיף שזה לא יהיה 4-4-2 אבל נתמודד
שוער - ריינה מגן ימני - זמברוטה בלם - פויול בלם - טרי מגן שמאלי - דניאל אגר!!! קשר - מסי קשר - רונלדיניו קשר - סיסוקו קשר - צ'אבי אלונסו חלוץ - אטו חלוץ - אדריאנו מחליף- ואלדס מחליף- מיכה ריצ'רדס מחליף- דניאל דה רוסי מחליף- ריבלדו מחליף- קראוץ'

sok777

New member
מיקה ריצ'רס, סיסוקו ואגר

באמת גדולים. אבל, אגר שמאלי? מעניין!

DrBall20

New member
אגר שמאלי כן..

בליברפול הוא משחק בלם. בברצלונה קניתי אותו ושמתי אותו מגן שמאלי, אז לבחירתך שתי עמדות

mongol1

New member
שלי

שוער - אקינפייב מגן ימני - רפינאה בלם - קומפאני בלם - מיליטו מגן שמאלי - מרסלו קשר - מסי קשר - רונלדיניו קשר - סיסוקו קשר - מסצ'ראנו חלוץ - וייה חלוץ - אדריאנו מחליף- אוסטרי מחליף- מיכה ריצ'רדס מחליף- קאקה מחליף- ג'יורקוף מחליף- אנדרסון

ariko9

New member
ה- 16 שלי

שוער : אוצ'ה מגן ימני : רפינה בלם : פליפה בלם : קארטיס דיויס מגן שמאלי : קייליני קשר ימני : חסוס נאבאס קשר : גיובאני דוס סנטוס קשר : מאוטיניו קשר שמאלי : ואן פרסי חלוץ : ניקלאס בנדטר חלוץ : דרוגבה מחליף : אקפינייב מחליף : מקסס מחליף : וסלי שניידר מחליף : לוקה טוני

sok777

New member
יש לך מקום לעוד מחליף..

עשית רק 15. ואמ.. מגניב. הפתעת אותי עם דוס סנטוס ובנדטר ב11 הטובים שלך.

L i r a n 5

New member
סגל החלומות שלי

שוער: צ'ך מגן שמאלי: היינצה מגן ימני: פויול בלמים: טרי ו-ון בויטן קשרים אחוריים: ויירה ובאלאק קשר שמאלי: סיידורף קשר ימני: ג'רארד חלוצים: הנרי ואטו מחליפים: בופון, מטרצי, גאטוסו, וייה, רובן.

spinebuster

New member
ננסה

שוער - פול רובינסון-מתחיל קצת חלש אבל נהפך לשוער מצוין, מגן ימני - מאסימו אודו בלם -קוריטס דוויס (עלה בערך 18 מיליון דולר, התפלאתי למה שילמתי כ"כ הרבה כסף עליו אבל התברר שהוא בלם ענק) בלם -מתלבט בין לדלי קינג לנסטה מגן שמאלי -גראת' בלה, צעיר מוכשר WONDERKID היה כתוב אצלו קשר שמאלי - מונטוליבו קשר ימני-דסנה או קוארסמה קשר הגנתי- מן הסתם גאטוסו או ראול אלביול קשר -ג'ובאני דוס סאנטוס חלוץ -הונטאלאר חלוץ -דפו/ברבטוב מחליף-דידה מחליף-חנוק גויטום מחליף-חוסה סוסה מחליף-פיץ הול מחליף-תומאס פקהארט

שלי

שוער - צ'ך מגן ימני - דני אלבס בלם - נסטה בלם - טרי מגן שמאלי - היינצה קשר - ג'רארד קשר - מסי קשר -רונאלידיניו קשר - כ. רונאלדו חלוץ - הנרי חלוץ - דויד וייה מחליף- אוסקר מחליף- קאקה מחליף- אדריאנו מחליף- טוטי מחליף- ראול =]

איך אף אחד לא אמר את טורה???!!!

שוער- בופון מגן ימני- להאם בלם- טרי טורה- קולו טורה מגן שמאלי- קייליני קשר ימני- כ. רונאלדו אמצע- פאברגאס אמצע- למפארד שמאלי- רונאלדיניו חלוץ- זלאטאן חלוץ- וייה מחליפים: צ'ך מסי אט'ו ג'רארד ברצאלי

eyalcohen2004

New member
ה 16 שלי .

שוער - בופון מגן ימני - דני אלבס בלם - טרי בלם - פויול מגן שמאלי - זמברוטה קשר - פירלו קשר - קאקא קשר - מסי קשר - ג'וזפה רוסי חלוץ - אדריאנו חלוץ - דויד וייה מחליף 1 -וולקוט מחליף 2- ריקארדו קראבלייו מחליף 3-ג'רארד מחליף 4 - ויקטור ואלדז מחליף 5 - סיסיניו

Cade Foster

New member
שלי

שוער - קסיאס מגן ימני - דני אלבס בלם - נאלדו בלם - קולו טורה מגן שמאלי - ג'ון ארנה ריסה קשר - אנדראה פירלו קשר - רונאלדיניו קשר - כ. רונאלדו קשר - דקו חלוץ - אדריאנו חלוץ - זלאטן איברהימוביץ' מחליף- בופון מחליף- ג'ון טרי מחליף- גאטוסו מחליף- מירוסלאב קלוזה מחליף- תיירי הנרי

יש לי רק אחד שמבחינתי מחדש

המגן הימני של שאלקה, ראפיניה (Rafinha). אחד המגנים הימניים הטובים במשחק.

pLaz

New member
16.

שוער - אוסקר אוסטארי מגן ימני - ראפינה בלם - מיכה ריצאר'דס בלם - לדלי קינג מגן שמאלי - לייטון ביינס קשר - לוקאס קשר - אלאנו קשר - אסולין(אם הוא מתפתח כמו שצריך) קשר - נ'זוגביה חלוץ - גונזאלו היגואין חלוץ - אלשנדרה פאטו מחליף- ויקטור אקינפייב מחליף- סלסיניו (Celsinho) מחליף- ואנדן בורה מחליף- קומפאני מחליף- ארטטה

ran819932

New member
שלי

שוער- קסיאס מגן ימני- דני אלבס מגן שמאלי- אשלי קול או זמברוטה אני מתלבט הייתי מרוצה משניהם בלם- טרי בלם-פויול קשר ימני- כריסטיאנו רונאלדו קשר שמאלי- רובן פשוט תותח!!!!!! קשר-ג'רארד קשר-אסיין חלוץ-הנרי!!!! חלוץ אטו או אדריאנו אני מתלבט *לא יודע איך אדריאנו שווה רק 15 מיליון פאונד הוא צריך להיות הרבה יותר מזה כי הוא פשוט תותח במשחק!!! חילוף-צ'ך חילוף-קראבליו חילוף-קאקא חילוף-מסי חילוף-אטו או אדריאנו מי שלא בהרכב. אבל אני לא אוהב חילוף של 5 רוב הליגות זה 7 אז אני שונא בגלל זה לשחק בליגה האנגלית כי זה מעצבן 5 חילופים. וב4-4-2 אין מקום בהרכב לרונלדיניו מסי וקאקא כי הם יותר התקפיים מתחת לחלוץ

למעלה