It's Always Sunny
Well-known member
הולד און, לפני שאני ניגשת לפרק הזה אני חייבת להבהיר שאני לא שונאת את אוקטביה ואני בחיים לא אשנא אותה. אני פשוט קצת מאוכזבת ממנה, אבל הסיבה שאני מאוכזבת ממנה זה כי אני כל כך אוהבת את הדמות שלה. חוץ מזה שחשבתי שזה מרשים ומבעית בו זמנית איך היא הצליחה לגרום לוונקרו ללכת אחריה בעיניים עצומות, דוגמא לכך אפשר למצוא בפרק הרביעי כשפותחים את הבונקר, דיוזה אומרת לכולם לארוז את החפצים שלהם והם לא מוכנים ללכת עד שהם מקבלים ממנה אישור שזה בסדר. זה היה רגע מאוד עוצמתי עבורי כי פתאום קלטתי איך אוקטביה השתנתה במהלך העונות ולמה התכוונת כשצחקת על מה שקלארק אמרה בעונה הראשונה (כששאלו אותה איפה אוקטביה והיא אמרה שאוקטביה רודפת אחרי פרפרים).אני יודעת שאתן שונאות את אוקטביה אבל אי אפשר להגיד שבמקרה הזה היא לא צודקת
- דיוזה מתכננת לשמוע את כל הסיפורים של העריקים כדי לדעת אילו כישורים יש להם והאם ניתן לסמוך עליהם. בחורה חרוצה.
- אבי אמרה לפני כמה פרקים שהיא לא יכולה לתפקד בלי הכדורים אבל נראה שהיא הגיעה למצב שגם עם הכדורים היא כבר לא כל כך מתפקדת
- בלאמי עדיין כועס על אוקטביה שנתנה פקודה לירות בעריקים, היא אומרת לו שאין לה ברירה אלא לעשות את מה שהיא עושה אחרת כולם ימותו. ואז היא אומרת שבלאמי הציל אותם כשהגיע מתי שהגיע
- קלארק מכינה את מאדי ליום הראשון שלה באימון אצל גאיה, היא מתנהגת כמו אימא כשהיא מכריחה את מאדי לקחת מימייה ואומרת לה להיות גרועה בכוונה. קצת נותן לי ווייבים לעונה השנייה עם אבי וקלארק.
- קלארק מביאה למונטי את המכתב שג'ספר כתב לו בזמן שהם מדברים בחווה, קארה נכנסת ומובילה גופה לחדר נעול. זה מוביל את קלארק ומונטי לגלות שקארה מגדלת תולעים. האמת שבהתחלה הייתי בטוחה שהם יגלו שקארה לוקחת את הגופות האלה כדי לייצר מהן בשר
- אקו ורייבן נפגשות אקו שואלת אותה לגבי דרך להגיע לשרת הראשי של הספינה ורייבן פונה לשו לעזרה.
- קלארק ובלאמי פונים לאינדרה על מנת לבדוק האם היא יודעת משהו לגבי התולעים. אחרי שבלאמי וקלארק מבינים שלאוקטביה יש תוכנית להרוג את מי שנמצא בעמק, הם מחליטים לנסוע ברובר ולהזהיר את האנשים שלה.
- אוקטביה מאיימת לזרוק את אינדרה לזירה
- איך דיוזה לא קלטה שרייבן ואקו הכניסו את המתעד הקשות לשרת? האורות שיצאו משם היו מאוד חזקים
- מונטי משוכנע שהאצות שלו זה מה שיכול להציל את כולם. בלאמי אומר לו: "אם היבולים הראשונים לא יהרגו אותם [את וונקרו] כמו שכמעט הרגו אותנו."
- אבי: "אני עדיין עובדת על טיפול רפואי אבל עם הציוד העתיק שלכם, די נדפקתם." דיוזה: "זו האבחנה המקצועית שלך?"
מסכימה איתך לחלוטין. לא חשבתי על לינקולן אבל זה בהחלט טוב שאינדרה לא הזכירה אותו.כשלונה אמרה לה אז בקונקלייב שלינקולן היה מתבייש בה כעסתי על לונה (בצדק). אבל לינקולן עכשיו היה נחרד ממנה. הוא היה שוחר שלום. קצת ציפיתי שאינדרה תזכיר את לינקולן, אבל זה רק היה מחרפן את אוקטביה עוד יותר.
גם עם זה אני מסכימה. אנחנו באמת בעייתיים.קלארק מביאה למונטי את המכתב שגספר כתב לו, מה שקצת מערער את מונטי שרק רוצה שכולם יאכלו אצות ברוגע
בדבר אחד ג'ספר צדק - הבעיה היא אכן בני האדם.
אבי וכדורים קיין כועס בלה בלה.
המבט שלי היה משהו כזה:הסיבה שדיוזה לא באה עד עכשיו להבדק זה כי בהריון
נשבעת שלפני כמה פרקים היא הייתה עם חצי חליפה למטה ורק חולצה וחשדתי בזה!!!! גיזס קרייסט להביא ילד לעולם כזה. מי האבא? מקרירי? זה חתיכת לברג' עליה אם היו יודעים.
אני עוברת על הפרקים עכשיו שוב ואני לא מבינה איך לא קלטתי את זה לפני, זה כל כך ברור.
נו אבל היא בטח חייבת לדעת שזה לא יקרה בקלות.ולכן יש לה מטרה חדשה - לחלוק את העמק עם דיוזה? התנאי - כניעה. איך? טו טייק דאון אוקטביה. כל עוד טייק דאון אוקטביה לא כולל להרוג אותה אלא רק להוריד אותה מהשלטון אני בעד. כי כמה שאני לא אוהבת את האוקטביה הזאת שלא תעיזו להרוג אותה!!!!!! רגע אבל היא הולכת להשתמש במאדי בשביל זה?
כי קופר היא השפוטה של אוקטביה?צעד ראשון מומלץ: להרוג את קופר. דחוף!
קלארק כזה "תהיה דיפלומטי" ושניה אחרי "זדיינו לי מהחיים" ובלאמי כזה: "מאוד דיפלומטי"
זה הפרק שבו גיליתי שאני ממש אוהבת את דיוזה. אם בתחילת העונה לא חיבבתי אותה, הפרק הזה שינה את דעתי עליה."קרינה מתה כי הרופאה שלה הייתה בסטלה"
"באמת? ואני חשבתי שזה היה הכדור" חחח אני מתה על העקצנות שלה מלכה!!
"לסמוך עליה? היא נרקומנית" חחחח יואו הפרצופים שלה זה גן עדן של גיפים
"מוקדם מידי?" דייי מלכה. תדרכי עליי!
עם זה אני לא יכולה להתווכח.ואז היא גם מטיחה בקלארק את הצביעות שהיא מפגינה אחרי הגראונדר שהיא ואמא שלה צלו במעבדה של בקה. ואומנם גם עם ההחלטה ההיא הסכמתי, אבל זה בדיוק מה שמקשה שלא להסכים עם ההחלטה של אוקטביה כרגע. שתי ההחלטות היו נוראיות אבל נעשו לטובת הכלל.
ובינתיים בצד השני של המתרס גם אקו מבינה שלהקריב את שואו לטובת האנשים שלה זה אקספטבול לוס. ואני מסכימה עם שתיהן (אוקטביה ואקו) וגם מבינה למה אלו החלטות קשות (כבר דיברנו על זה שהשם השני של הסדרה זה No good choices)
יותר מדי אנשים לא מרוציםהו לא, דיוזה לא מרוצה ששואו בוגד
רייבן לא מרוצה שאקו בוגדת
מונטי לא מרוצה שכולם בוגדים
וקלארק לא מרוצה שמאדי לא הקשיבה לה
אבי בוחרת כדורים על פני הומלס קיין (לא מאשימה אותה. איכסה שיסתפר ויתגלח לפני שהוא יוצא באולטימטואים כאלה)
דיוזה בהיריון אהעעהעה זה של אוקטביה, נכון??
נראה לי שקלארק לא במצב שהיא מסוגלת לחשוב בהיגיוןטוב, אני פשוט מרגישה שהפיתרון של העונה הזאת מסתכל(ת) לנו בעיניים. תנו למאדי את הפליים ובהדרכה של קלארק היא תעשה את כל הבחירות הנכונות, במקום כל הפסיכופטים שם. אני מבינה שקלארק מרגישה אימהית למאדי, אבל שתזכור איך היא בעצה לקחה המון סיכונים, ותבין שמאדי יודעת לדאוג לעצמה. ובעיקר שתבין שזה הפתרון היחיד שאפשרי כרגע!
מסכימה עם כל מה שכתבת.אני מסכימה שקיין נראה מזעזע בעונה הזאת. הוא באמת צריך להתגלח להסתפר דחוף. אבל מראה בצד, הסצנה הזאת שברה לי את הלב הוא היה כזה חמוד אליה, זה הורג אותי כמה שהוא אוהב אותה! והוא גם לגמרי צודק, אבל אבי מכורה לכדורים וזה כ"כ קשה לוותר על התמכרות