ה xp לא מזהה את המודם....

ניר1234

New member
ה xp לא מזהה את המודם....

התקנתי ווינדוס אקס פי,אבל הוא לא מצליח לךזהות את המודם... המודם שלי הוא מוטורולה sm56 pci אני מבין שיש בעיות עם המודומים האלה,ןשהפיתרון הוא התקנת הדרייברים לווינדוס 2000 בווינדוס אקס פי,אבל.... אני לא יודע איך עושים את זה.... המחשב לא מזהה את המודם ואני לא יודע בדיוק מה לעשות. אודה לכל עזרה

ניר1234

New member
הבעיה היא....

הבעיה היא שכשאני מסיים להתקין את הדרייבר למודם(לא חשוב איזה דרייבר,ניסיתי את כל הדרייברים 95,98, 2000 ...)המחשב נכבה לבד ועושה reset(לא הפעלה מחדש...) בלי שום הודעה מוקדמת,ואז כמובן שהמידע לא נשמר במחשב.... אני רוצה לדעת האם זה קשור לסוג המודם או שההתקנה של הווינדוס היא לא טובה ?? אני התקנתי כמה פעמים וכל פעם אותה הבעיה,אין לי בעיות עם דרייברים אחרים,האקס פי מזהה את כל הכרטיסים האחרים. תודה מראש

zontar

New member
אוי אוי אוי...

לפני כשבועיים הייתה לי בעיה דומה שהמערכת החלה לקרוס ולאחר כל התקנה פשוט נכבתה... לאחר הרבה כאב ראש (וכמה ורידים חתוכים) מצאתי שלמעשה הבעיה היתה בזיכרון דפוק. לכן תנסה אולי לבדוק את רכיבי החומרה שלך (אולי אפילו המודם לא תקין)

shay2001

New member
תיכנס לאתר החברה ותוריד דרייברים

של WindowsXP ואם אין אז תוריד של Windows200 ככה אצלי זה עובד

ניר1234

New member
תודה לכולם,הבעיה נפתרה...המשך

תודה לכולם !!! הבעיה נפתרה,והיא עלתה 30 ש"ח.... אני פשוט קניתי מודם משומש והתקנתי אותו,עובד נהדר. המחשב זיהה והתקין לבד שוב תודה לכל אלה שעזרו

למעלה