ה XBOX של מיקרוסופט

ה XBOX של מיקרוסופט

כמה שלמיקרוסופט אין ניסיון במשחקי וידאו לפחות המכשיר הזה מהבחינה הטכנית שם את הפלייסטיישן 2 והגיים קיוב בכיס הקטן במיוחד בגרפיקה ואם מדובר בגויסטיק אז הגויסטיק של הXBOX שם בכיס הקטן את הגויסטיק של הגיים קיוב אבל הגויסטיק של הפלייסטיישן 2 שם את שתיהם בכיס הקטן ולא רק בזה אלה גם במשחקים אבל כרגע האקס בוקס מתחיל להפתיע אם דינו כריסיס 3 שיצא בקרוב ואם פנזר דרגון של סגה שלפי מה שראיתי הוא נראה אדיר וגם תכמו מוציאה בקרוב את נינגה גיידן שנראה חבל על הזמן ויש גם את ספייק אוט של סגה מכות רחוב 4 שחקנים גם אדיר וגם האבקות חדשה בשם רו יז WAR 2 שנראה אדיר אז רק שתדעו שאם המכשיר הזה ימשיך בקצב המשחקים כמו שהזכרתי עכשיו אז הוא יכול לעקוף כל מכשיר ברמת משחקים אולי לא במכירות ולי הצלחה לא חשובה אני מסתכל על המשחקים תראו את הדרימקאסט כמה שהוא נפל מהר אני לא ישכח את המכשיר הזה בחיים אז לפני שאתם עושים השוואת מכירות של מכשירים כמה מכשיר מכר יותר תחשבו טוב טוב פעמיםם לפני שאתם עושים את זה כי מה שקובעי זה המשחקים ולא ההצלחה של המכשיר

דוד65

New member
שמעתי שנינגה גיידן...

ייצא גם לפלייסטיישן 2(אני לא בדיוק בטוח). חוץ מזה גם לפלייסטיישן 2 יצאו מספר משחקים מצויינים לא פחות אם לא יותר. Ominusha 2,Devil May Cry 2, Final Fantasy 11,Tony Hawk´s Pro Skaters 4 Kingdom Hearts, Rachet and Clank ועוד...

metal_slug

New member
לפחות חצי מאלה הם קרוס פלטפורמז

כלומר, יצאו לכל הקונסולות. חוץ מ-DMC2, שגם לגביו אני לא בטוח.

דוד65

New member
בסדר, אין לי כוח להרחיב יותר מדי...

אבל יש עוד הרבה משחקים מצויינים שיצאו לפלייסטיישן 2. מחוץ מזה איך אפשר לשחק במשחקים עם השלט המסורבל של ה XBOX?

גיא טל

New member
שיחקתי ב- DOA3 לאקס בוקס

ועם השלט של האקס בוקס זה מ מ ש לא נוח! במשחק הזה בכלל יש רק גרפיקה ושום דבר חוץ מזה... גיא

דוד65

New member
איזה שטויות...

kingdom Hearts לא ייצא, דוויל מיי קריי 2 לא ייצא אומינישה 2 לא ייצא בקשר לפיינל פנטסי 11 אני לא בטוח אבל לא ראיתי תאריך יציאה ולפלייסטיישן 2 כן ראיתי.

דוד65

New member
טעות שלי אבל...

ייקח הרבה זמן עד שהוא ייצא ל XBOX ולפלייסטיישן 2 הוא ייצא בסתיו. בינתיים לפי מה שאני יודע לא הודיעו על פיינל פנטסי 11 ל XBOX ו Rachet and Clank לא ייצא לXBOX. דרך אגב, בקשר ל Metal Gear Solid X שכולם מדברים עליו, לא ייצא כזה משחק. ייצא Metal Gear Solid 2: Substance וזה ייצא לכל הקונסולות(כולל המחשב). מחוץ מזה מלא מהמשחקים המצליחים של הפלייסטיישן 2 ייצאו לXBOX תוך הרבה זמן כמו למשל בולדורס גייט: דארק אלייאנס(אין לי כוח לכתוב באנגלית). ככה שהפלייסטיישן 2 ימשיך להוביל ולהצליח.

דוד65

New member
ועוד משהו...

גם Xenosaga(אני ממש לא בטוח אם כותבים ככה). לא ייצא ל XBOX.

DAY WALKER2

New member
ועוד משהו..

כל מה שאתה אומר הוא נכון להפליא, ובנוסף לכל יצא לסוני את החיבור לרשת הכי מוקדם (גם לאקס בוקס הוא יצא, אבל גיימרים יצטרכו לשלם 50 דולר לשנה, כשהחיבור של סוני הוא בחינם) והדבר הכי טוב זה, שיש לסוני חוזים עם כל החברות לבלעדיות: התחילו לעבוד על אונימושה 3, בלייד 2, גברים בשחור 2, אין ספור משחקי תפקידים, גרן טוריסימו 4, סופרמן, gta4, red faction 2, וגם לפליסטישן יהיו את הכי הרבה משחקי רשת, כך שאם תעשו את החישובף במלחמה הזאת תנצח ללא כל ספק הסוני פליסטישן 2.

psm

New member
משחקים חדשים ל PS-2

נכון כתבת שבעיקר המשחקים הם אלה שקובעים את איכותו של המכשיר. הוכחה חותכת לכך הייתה גם עם הDREAMCAST של חברת "סגה" ובין ה-PLAYSTATION של חברת "סוני" - אותה תחרות על הצרכנים, שערכה קצת יותר משנה הסתיימה בתבוסתו המוחצת של ה-DREAMCAST לטובת חברת סוני. כל זה היה אך ורק בגלל קו של משחקים מצויינים שהוצאו ל-PLAYSTATION. לאחר פרט היסטורי זה נעבור לרשימה של חלק מהממשחקים שיעלו על המדפים, בשנה הקרובה, ברחבי העולם (סקירת המשחקים שלי מותאמת בעיקר לארה"ב. רוב המשחקים בארה"ב גם יצאו בארצות אירופה). אחי, איזה סגנון אהוב עליך אם במשחקי אימה עסקינן אז יש לי כבר שם טוב בשבילך: לאחרונה חברת KONAMI הודיע שהיא מוציאה את המשחק SIELENT HILL 3. חברת CAPCOM הודיע על משחק "רזידנט איוול" חדש. אקשן - חברת CAPCOM כבר הוציאה מספר תמונות של DMC 2 - בהחלט יש למה לצפות. עוד משחק מוכר של החברה - ONIMUSHA 2 - יצא בארה"ב ב-29/8 קרבות רובוטים - נהנת שנה שעברה ממשחק הרובוטים של חברת KONAMI - Z.O.E יש כבר תמונות של משחק ההמשך. בארה"ב המשחק יצא באמצע שנת 2003. ספורט - טוני הוק - המשחק הרביעי יצא למכשיר. הוא יצא גם לעוד מכשירים. המשחק כיכב בתערוכת המשחקים E3 האחרונה. עם זה לא מספיק - החברה שפיתחה את SSX הוציא מרוץ אופנועים מטורף בסגנון SSX - כבר יצא בארצות הברית. משחקי תפקידים - חברת סקוור כבר הוציאה ביפן את FF11 בחודש מאי - כמשחק ON LINE - יש כתבה באתר של GAMESPOT. החברה גם הודיעה על FF12 ואישרה שהוא יצא בארה"ב. FF11 יצא באירופה, כנראה כמה חודשים לאחר יציאת המשחק בארה"ב. משחק העוסק בשני החלקים הראשונים של הסידרה האדירה שר הטבעות (אני ממליץ לקרוא את הספר באנגלית) יצא ל-XBOX בחודש נובמבר, אבל גם תהיה גירסה גם ל PS2. פלטפורמות - משחקי פלטפורמות רבים הוצגו בתערוכת E3. בינהם גם של החברה שיצרה את "ג´קס ודקסטר" - אני מציע לך לבדוק באתר של GAMESPOT ובאתר של GAME RADAR. מכות - איזה שמות אתה רוצה שאתן לך : TEKKEN 4, SOUL CALIVER-2 שנראים מצויין, MK 5 ועוד. כמובן ששכחתי מרוצי מכוניות כמו AUTO MODLISTA וגירסה חדשה של GT. עוד שכחתי את משחק מספר 4 בסדרה GTA, ו-GETAWAY. בקיצור תיכנס לאתרים שרשתי לך ושם כבר תשטוף את העיניים.

למעלה