ה X-ECUTER מגיע!!

XcalibEr

New member
ה X-ECUTER מגיע!!

לכל המעוניין: בקרוב ב 29 לחודש זה, מתחילים להפיץ רשמית את ה X-ECUTER. הלחמה אחת בלבד, מפעיל הכל.

2 שאלות

הוא יעלה כמו המשיח? הוא יפעיל הכל בלי צורך להחליף דיסקים וכאלו? צחי.

XcalibEr

New member
זהו רכיב ל XBOX

הוא , כמו כל שאר הרכיבים לXBOX הקיימים בשוק , יעלה הכל ללא שימוש בדיסק לSWAPPING.

אאאה אופס

הייתי בתוח שיצה מתחרה למשיח והמחרים ירדו.. טוב טעות שלי ( של מתחילים ) צחי.

Nakata

New member
ט-ע-ו-ת! חוט אחד להלחים אבל ->

עוד תשע הלחמות נוספות. סך הכל 10! כאשר מישהו שולח למתקין מבחינתו לא איכפת לו כמה חוטים יש להלחים לא הוא מלחים אותם. ובכל אופן מי שיודע להתקין יתקין ומי שלא, לא יתקין גם את הצ´יפ הזה, 10 הלחמות הם מספיק בשביל לעשות טעות ועשות בלגאן במכשיר, ותחשבו על זה.

XcalibEr

New member
טעות על גבי טעות

הם הכריזו שיש רק הלחמה אחת, איך זה מתוכנן אף אחד לא יודע , זה נשמר בסוד, הערכתי שזה מתלבש על הלוח בצורה שהוא נוגע בכל שאר הנקודות. שנית, זה כן אמור לשנות לך כמה הלחמות, ככל שיש יותר הלחמות, אז יש יותר עבודה, ובהתאם מחיר ההתקנה עולה. המחיר המופרז שעולה המשיח, זה עקב העבודה הרבה שהמתקין משקיע, תוך לקיחת סיכון. יוסי

XcalibEr

New member
כנראה שיש משהו במה שאתה אומר...

הם טוענים, שיש חוט אחד להלחים (לא הלחמה אחת), לפי מה שהבנתי מחומר שקראתי היום, הרכיב מתלבש כך שהוא יושב על ה 9 פדים אשר נמצאים ליד הביוס, יש לי הרגשה שצריך להלחים לשם (כסף קטו).

XcalibEr

New member
ניחשתי נכון!

הינה ה X-ECUTER בכבודו ובעצמו, הוא מתוכנת בצורה כזאת שהוא מתלבש כחלק מהלוח, תוך שהחורים שלפניכם יושבים בדיוק על מקומות ההלחמה, כל שנשאר זה להלחים אותם, בלי חוטים. יש חוט אחד שצריך להוסיף, ולהערכתי מדובר בחיבור VCC ל CE של הביוס בכדי לנטרל אותו. תהנו

למעלה