ה - X שלי משגעעעעעעעע אותי

• פותח הנושא lir1
  • פורסם בתאריך

lir1

New member
ה - X שלי משגעעעעעעעע אותי

הנשמה הירוקה שהוא האקס שלי עזזב את הבית שהבן שלנו היה בן 9 חודשים מאלף סיבות והוא כבר 3 שנים חי ועובד בארה``ב )שיישאר שם ( קודם היה טלפון ``תשמעי ארגנו לגל טיול בחופש `` אני :``מי זה ארגנו ולאן הטיול ?`` ההורים שלי ואני והחברה שלי לארה``ב אמרתחי לו תשמע ירק שכמוך אני עסוקה עכשיו )באינטרנט אבל אל תגלו ....( פע םהבאה אל תקבע לי פה נדבר נתאם תאריכים וכו בקיצור ככככככככסססססססססססססאאאאאאאאאאאמממממממממממממממקקקקקקקקקקקקקק

יערית

New member
לא רק אותך משגע ;-)

חוזרת מהעבודה ב-8.30,הוא מתיישב לי על הוריד בכדי לדבר איתי על כמה אני לא גמישה איתו בקשר להתראות שלו עם הילדים..... אני????????????? לעזעזל הבית שלי פתוח בפניו שנה שלמה ,הכל באה לקראתו ...ולו קשה לעמוד בפעמיים בשבוע קבוע לפגוש את הילדים... לא ישגע אותכם? הוא חושב שאני מטורפת..שאני לא מקשיבה בכלל.... הוא מובטל עכשיו,לומד כל מיניי קורסים,ורוצה שהכל ילך לפי הנוחות שלו, היום מתאים לי מחר לא...מה פתאום!!!! הילדים צריכים זמנים קבועים,אני זקוקה לימים קבועים,אני לא הולכת לעשות שמניות באויר בשבילו יותר ממה שאני עושה. אמרתי לו שהו אמלקק יותר מידיי דבש והוא צחק עליי,אז את מבינה מה זה להשתגע? תארי לך אייך היה בנישואים....תמיד מחלוקות,תמיד השוואות,תמיד מי עשה מה,תמיד התחשבנויות..איכסה! אז יחי שיגעון האקסים:) יערית.

lir1

New member
מאיפה להם החוצפה ?

איך הוא תמיד יודע מה הכי טוב ואני עושה מכל דבר סיפור כשהוא ביפפן מהעבודה הוא מתקשר אלי בשעות לא אנושיות כדי לשאול מה שלום הילד שלנו ולא לחברה שלו בארה``ב שהיא ישנה וכמובן היא לא רוצה ילדים כי למה לה להרוס את הגוף המשגע שלה ??? טטטטטפפפפפפוווווווו יחי החופש יייייייייייייייישששששששששששששש

אור-לך

New member
ואולי תנסו...

להיות פעם אחת בצד שלו... במקום כל הבקורת הזו פשוט לקבל את העובדה שגם הוא רוצה להיות עם הילד שלו כשרק אפשר, למרות שזה לא מתאים כל כך לסדר היום שלכן... קצת רצון טוב במקום מלחמות על חשבון הילדים יעשה טוב לכולם.

יערית

New member
חבל..חשבתי שהבנת אותי... 8-(

יש נקודה אחת שאת מפספסת, לא מדובר על מלחמות,אם היית רואה את הילד שלי שהוא בן 4 וקצת מלא בשמחת חיים,ילד מאושר בכל רמ``ח אבריו,אפילו איבחנו אותו לאחר הגירושין,אמרו לי שהילד שלי מגיב בצורה יוצאת מן הכלל למצב החדש! על הקטנה אין מה לדבר כי היא גדלה לתוך הגרושין... אז אור גם אני נגד מלחמות,אך יש עקרונות שצריך לעמוד עליהם והם לא פוגעים בילדים האמיני לי.(פוגעים רק בנוחיות של אחד הצדדים) ערב טוב לכולם.. יערית נ.ב מאחלת להרבה גרושים מערכת יחסים כמו שיש לי עם האקס שלי(למרות הכל).

יערית

New member
מלחמות?????

רחוקה מהן,אם כי זה יוצא לנו לרוב... פשוט הוא קבל את הגרושין על מגש מכסף, וגם זה לא מספיק מבינה? את באמת לא יכולה להבין כי דברים שנראים פה לא נראים משם... אבל צודקת מלחמות פוגעות רק בילדים,תודה לאל הילדים שלי מאושרים גם שאבא ואמא לא יחד. יערית.

אור-לך

New member
או שרחוקה...

או שזה יוצא לך לרוב... וכגרושה ובת להורים גרושים אני מבינה טוב מאוד... וכשאת אומרת שהוא קיבל את הגרושין על מגש של כסף, אך גם זה לא מספיק... זה אומר דרשני... חבל על הילדים!!! אור.

שבור

New member
זה באמת הישג

הילדים... כל הכבוד אני בטוח שעבדת קשה בשביל זה

יערית

New member
הכל עיניין של גישה!

אייך סיפרתי לילד, העובדה שאבא רואה אותם בביתי, יש לנו נקודת מפגש עם הילדים כשאני חוזרת הביתה, הילד לא שומע ממני מילה רעה אחת על אביו,להיפך רק טוב... הילדים מקבלים את הדברים כפי שמגישים להם.

lir1

New member
סדר היום שלי ?. בהחלט!

הוא בארה``ב מבחירה הוא לא תורם לגידול בצורה רציפה הגירושין שלנוו היו חבריים בהחלט ובהסכמה ןאנחנו עדיין מדברים וצוחקים......... מצד אחד אני מבינה אותו שזה קןרע להיות רחוק אבל הוא עשה החלטה מודעתלהיות רחוק מצד שני אני תמיד פה בשביל הילד בהכל מהכל אני גם אבא וגם אמא ללא קל אבל שווה הכל ומינימום שייתעץ איתי ולא יקבע לי עובדות ולא ינסה בשלט רחוק לדעת מה טוב

יערית

New member
מבינה אותך בהחלט!

לשמוע אותו אומר ``אבל אני לא האפוטרופוס להם, או ,אני רק צריך לראות אותם,או מה יש לי לשאול הודותם אם את המקור שלי``.... אצלי הוא שואל רק לשלומם כאשר הוא לא נפגש עימם,מסיבות הוא לא יכול להגיע,שיחות גננת,וכו`,הלוואי והיה יותר מעורב... אני מבחינתי הכל פתוח לפניו אצלי בבית עד שהמצב ישתנה... אז בכל זאת אני לא בסדר? בכל זאת אני לא גמישה? או קיי שיהייה... שלך יערית.

שבור

New member
תראי

חלק מהעניין בגירושין הוא להגיע לאינדוודואליות מחודשת למה יש לך לב טוב כלומר , לב טוב זה בסדר , אך נסי לבדוק עם עצמך אם לא יותר מידי נכון , גם מצפון לא חסר לך סתם מחשבה אני

יערית

New member
עכשיו אנחנו מדברים על הנקודת טורפה

לב טוב... אין הנחתום מעיד על... אך יש לי בעיה אם זה,לפעמים מנסה לרצות את כולם, צודק אני מנסה להגיע לאינדוודואל המחודש שלי אך בצעדי צב מבין? קודם מישרת הדורים,שהכל יהייה ``בסדר`` במצב החדש שנקלענו אליו(שאני בחרתי בו)ואחר כך החיים שלי לא יהיו דלת פתוחה בפניו יותר. עיניין של זמן.. יערית.

אור-לך

New member
זה...

שהגרושין חבריים זה אחלה ואין טוב מזה... אך כשיש שמץ של כעס, הילדים מרגישים אותו וזה פוגע, תאמינו לי שזה פוגע...מנסיון...אצל הילד זה נראה הרבה יותר ממה שזה.

GUGI**גוגי

New member
רגע רגעעעעעעעע

מה זה כסאמק?... אנחנו לא חננות כאן... תלמדי.... ככה אומרים.. סס```אם ס``ם ס`אמקוםםםםםםםםםםם ערסססססססססס!!

lir1

New member
גדול גיחכתי לעצמי מול המסך .....

אז ------- סס``אם סס``אאם אמקוםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם ערסססססססססססססססססססה משחרר אפשר שוב ? סס``אם סס``אאם אמקוםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם ערססססססססססססססססססס על העולם

למעלה