ה-X המיתולוגי

ה-X המיתולוגי

האקס המיתולוגי לפעמים, ברגעים של געגועים מי לא נוטה לחשוב על ה-X המיתולוגי בגעגועים, בצביטה קטנה בלב. וכשבא בחור חדש לרחוב מייד מתחילות ההשוואות. ו.. חשבתי על שלי (שכמובן לא היה בעלי) הוא כל כך חיזר אחרי – כשאמרתי אוהבת אותך הוא השיב : ``נכון`` הוא תמיד הביא לי משהו – כפתו שנפרם, לתיקון; עבודה שכתב להקליד הוא זכר את כל התאריכים – יום ההולדת שלו, של אמא שלו, היום שהתגייס לצבא הוא שמר על הנקיון בבית – היה מעודד את העוזרת בקריצות וחיוכים הוא תמיד נרדם אחרי – נו בטח הוא לא עבד ואף פעם לא היה עייף הוא היה כל כך לארג` – כל ביקור בקניון היה קונה לעצמו משהו, ספר, דיסק, חולצה כשהיינו בחו``ל חשב רק עלי – את חושבת שתסתדרי כל היום לבד? לא שכח כלום – זוכרת לשלם את הדו``ח? זוכרת להביא את תוצאות הבדיקות שלי? כל ארוחה שבישלתי חלק לי מחמאה – תשמעי, עוד מעט תגיעי לרמה של אמא שלי נו... אז פלא שכל פעם משווה אליו כל בחור חדש?

ואת בטח מה-זה מתגעגעת...

רואה את האמת לא זוכרת רק את הדברים והרגעים הטובים מנסה לשנן את זה שוב ושוב כל הכבוד

יערית

New member
ה-X מממממממ

כן יש ימים שאני מתגעגעת ל.... וחושבת על אייך היינו ב..... רגע אני לא זוכרת מי זה...חה חה חה... רעה שכמותי... ה-X שלי הוא משהו מיוחד! אין אבל אין דומה לו .... וטוב שכך.. יערית

למעלה