ה-TOP10 של כל הזמנים

ה-TOP10 של כל הזמנים

האמת? אני עושה פלייליסט ל-MP3 ואני צריכה שירים טובים.. יש לי כבר איזה 20 אבל כלום לא עולה לי לראש.. אז שכל אחד יכתוב את ה-TOP10 שלו מכל הזמנים, טוב? יאללה בוא נתחיל..

FreakOfNature

New member
הטופ 10 שלי מכל הזמנים הוא אחד הלא

מגוונים. אני אכתוב לך אילו שירים אני פשוט אוהב מאוד גם אחרי חרישה מאסיבית וגם לאורך זמן:
Anastacia: I'm Outta Love Paid My Dues One Day In Your Life Why'd You Lie To Me Left Outside Alone / Left Outside Alone (Jason Navins Mix) Sick and Tired Jennifer Lopez: Waiting For Tonight Let's Get Loud Ain't It Funny I'm Real I'm Gonna Be Alright Shakira: Eyes Like Yours / Ojos Asi Whenever Wherever Enrique Iglessias: Bailamos Ricky Martin: She Bangs (שהוא הרבה יותר מוצלח מכל השאר) Maddonna: Like A Prayer - השיר הגדול ביותר שלה בכל הזמנים La Isla Bonita​
וכמובן כל שאר השירים הלא מוכרים של ANASTACIA
, ומירי מסיקה
. אגב, כפי שאתם רואים מהטעם שלי במוזיקה, אני פקאצה
אבל רק בזה

לכו תדחפו את עצמכם לבננות יחמארים!

תענו! אני חייבת עזרה
יש לי איזה 50 שירים אבל אני אמורה לדחוס לשם איזה 120.. HELP!

רוני1002

New member
ה-Top Ten שלי מיכל הזמנים הוא:

1.First Day Of My Life- Melanie C 2. עולם דיגיטאלי- רוני סופרסטאר 3. המיסטיקנים הסינים- שלמה ארצי ונורית גלרון 4. שיר הניצחון- שיר ביטון 5. אמצע הלילה בכפר- הראל מויאל 6. Pieces Of A Dream- Anastacia 7. בין כל הבלאגן- שרית חדד 8. שרה לעולם- עדי כהן 9. Beat Of My Heart- Hilary Duff 10. Wake Up- Hilary Duff

למעלה