נראה כמו שילוב של 2 שכבר היו...אבל אהבתי את העיצוב! אבל האהוב עלי תמיד יהיה זה של ה 12!
Lion_Heart Well-known member 26/7/23 #1 נראה כמו שילוב של 2 שכבר היו...אבל אהבתי את העיצוב! ספוילר: הדוקטור החדש והמברג שלו אבל האהוב עלי תמיד יהיה זה של ה 12!
נראה כמו שילוב של 2 שכבר היו...אבל אהבתי את העיצוב! ספוילר: הדוקטור החדש והמברג שלו אבל האהוב עלי תמיד יהיה זה של ה 12!
טוני החתול Well-known member מנהל 26/7/23 #2 קצת מצחיק אותי שעושים סרטון שמציג את הלייט-סייבר המברג הסוני החדש. היו לנו כבר חדשים בעבר ואף פעם לא עשו להם משהו גדול כזה. אבל המברג כן נראה באמת מפואר מהרגיל. כל מה שחסר לו זה cup holders
קצת מצחיק אותי שעושים סרטון שמציג את הלייט-סייבר המברג הסוני החדש. היו לנו כבר חדשים בעבר ואף פעם לא עשו להם משהו גדול כזה. אבל המברג כן נראה באמת מפואר מהרגיל. כל מה שחסר לו זה cup holders
רוב הזמן נח Well-known member 29/7/23 #3 כבר נגמרה העונה עם הדוקטורית? כמה עונות היו איתה? אני פרשתי שם איפה שהוא באמצע כי נמאס לי לרדוף אחרי פרקים וכל הזמן להמתין עד שיצא פרק חדש.
כבר נגמרה העונה עם הדוקטורית? כמה עונות היו איתה? אני פרשתי שם איפה שהוא באמצע כי נמאס לי לרדוף אחרי פרקים וכל הזמן להמתין עד שיצא פרק חדש.
Lion_Heart Well-known member 29/7/23 #4 3 עונות וכמה סרטים נכתב ע"י רוב הזמן נח: כבר נגמרה העונה עם הדוקטורית? כמה עונות היו איתה? אני פרשתי שם איפה שהוא באמצע כי נמאס לי לרדוף אחרי פרקים וכל הזמן להמתין עד שיצא פרק חדש. לחץ כדי להרחיב... 3 עונות וכמה סרטים ומסכים לחלוטין...יוצא פרק כל כמה חודשים ועונה יוצאת כל עשור... ...אגב, שאלה. אתה יודע מי הדוקטור ר ה 14?
3 עונות וכמה סרטים נכתב ע"י רוב הזמן נח: כבר נגמרה העונה עם הדוקטורית? כמה עונות היו איתה? אני פרשתי שם איפה שהוא באמצע כי נמאס לי לרדוף אחרי פרקים וכל הזמן להמתין עד שיצא פרק חדש. לחץ כדי להרחיב... 3 עונות וכמה סרטים ומסכים לחלוטין...יוצא פרק כל כמה חודשים ועונה יוצאת כל עשור... ...אגב, שאלה. אתה יודע מי הדוקטור ר ה 14?
Lion_Heart Well-known member 29/7/23 #5 נכתב ע"י טוני החתול: קצת מצחיק אותי שעושים סרטון שמציג את הלייט-סייבר המברג הסוני החדש. היו לנו כבר חדשים בעבר ואף פעם לא עשו להם משהו גדול כזה. אבל המברג כן נראה באמת מפואר מהרגיל. כל מה שחסר לו זה cup holders לחץ כדי להרחיב... נראה לי שזה משהו גדול מאז הדוקטור ה 11(המברג האהוב עלי הוא זה של ה12)
נכתב ע"י טוני החתול: קצת מצחיק אותי שעושים סרטון שמציג את הלייט-סייבר המברג הסוני החדש. היו לנו כבר חדשים בעבר ואף פעם לא עשו להם משהו גדול כזה. אבל המברג כן נראה באמת מפואר מהרגיל. כל מה שחסר לו זה cup holders לחץ כדי להרחיב... נראה לי שזה משהו גדול מאז הדוקטור ה 11(המברג האהוב עלי הוא זה של ה12)