ה-Set List של אתמול (6\22) +הפתעה.

AeroTom

New member
ה-Set List של אתמול (6\22) +הפתעה.

אחרי עוד הופעה מבוטלת הבחורים חזרו להופיע ונקווה שיגמרו את ה-Tour בטוב: June 22nd, 2004 Wantagh, NY Tommy Hilfiger at Jones Beach Theater Toys In The Attic Love In An Elevator Same Old Song & Dance The Other Side Cryin’ Roadrunner Jaded Back Back Train Shame Shame Shame Walkin’ the Dog Stop Messin’ Round Dream On Draw the Line Baby Please Don’t Go Mother Popcorn/Walk this way Sweet Emotion ===================== Livin’ on the Edge Train Kept A Rollin’
סטיבן השתמש ב-משאף הרבה.כנראה בגלל הקול שלו אבל זה לא נחמד לשמוע את זה.שיהיה בריא בעזרת השם!
לפני Dream on סטיבן אמר: “I can’t believe I’m gonna be a grandfather" וזה כמובן שייך לחדשות המרעישות שהם-ליב טיילר מצפה לילד ראשון! מזל טוב לה ולבעלה רויסטון לנגדון וזה מה שליב סיפרה ל-People Magazine: "Roy and I are both overjoyed and look forward to the arrival of our child" מזל טוב גדול ל-ליב שלנו וכמובן לסטיבן שיהפוך לסבא סוף סוף...
לפני Baby סטיבן אמר שזה השיר האהוב עליו מ-בובו.
Same old song החליף את Come together.השינוי היחיד מהופעה שעברה. אני מקווה שהסיבוב ייגמר בטוב למרות הקשיים.מצידי את ההפועות ביפן אפשר לבטל כדי לשמור על הקול של סטיבן ממילא הם מקבלים הכל ואני לא יתפלא אם עוד פחות משנה הם יקבלו עוד הופעות... ומה הבעיה שלכם למצוא לאמזון בריטניה את ה-NL שיצא אצליכם?! יפנים Lucky busters!

AeroSlash

New member
וואו!! ../images/Emo49.gif

מזל טוב לליב ולבעלה וכמובן לסטיב שלנו שעוד מעט יהיה לו נכד, משום מה הרבה נשים בהריון בזמן אחרון..

AeroTom

New member
אכן-../images/Emo49.gif

מי ייתן והצאצא החדש לבית משפחת טיילר-לנגדון יגדל וילמד מהטוב ביותר הלא הוא סבא שלו החדש בקרוב... ומי יודע-אולי בעוד איזה 15 שנה נראה בטלויזיה את הצאצא של ליב באיזה וידאו-קליפ ביחד עם צאצא אחר לבית משפחת סילברסטון...

hangman Jury

New member
מזל טוב לליב!!

שיהיה לה מזל טוב לא ידעתי שהיא נשואה. איזה כיף סבא כוכב רוק חח

AeroDar

New member
שיטט!

חחח לא על זה שליב בהריון... תמיד מקדימים אותי...זה לא הוגן שקמתי רק עכשיו וראיתי את העיתון שרשום שם ואני רציתי להגיד שהיא בהריון... טוב בפעם הבאה שהיא תהיה הבריון אני יגיד!! חחח בכל מקרה מזל טוב לליב!! ומזל טוב גם לסטיבן!! וואו נכד ראשון!

AeroTom

New member
באיזה עיתון כתוב?

לא ראיתי בידיעות... ראיתי את הידיעה על ליב אתמול באינטרנט...

rag doll16

New member
../images/Emo6.gif

בטח יהיה ילד יפה! (שיהיה דומה לסבא ולאמא) חחח!

AeroTom

New member
במעריב כתוב.

ב-"המגזין" בעמוד 16. והם אפילו לא טעו וכתבו בתו של סולן אירוסמית' סטיבן טיילר ולא טיילור... המשיכו ככה...

בינג

New member
מזל טוב!!! ../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif

איזה כיף לו, סבא כוכב רוק... אם הוא ימשיך אותו ויהיה לו קול דומה, נדמה לי שתהיה לנו להקה חדשה להעריץ

ninelives99

New member
../images/Emo168.gifאם כבר להקה לעתיד...../images/Emo168.gif

מה עם טאג' וצ'לסי... הם עוד יגדלו..ונראה שהם מתקדמים בכיוון הטוב להצלחה, לא? צ'לסי בטח תהפוך לאיזה כוכבת סרטי קיטש וטאג' לאיזה חלק מלהקת בנים מצליחה...אוווו...שבעצם צ'לסי תהפוך לאיזה שחקנית מצליחה סטייל ניקול קידמן וטאג' יהיה רוקיסט, אלא מה... מה שבטוח- לא חסר מה להעריץ... חחח

למעלה