ה-Set List מ-לפני שעה בערך...(6\10)

AeroTom

New member
ה-Set List מ-לפני שעה בערך...(6\10)

June 10th, 2004 Darien Lake, NY Darien Lake Six Flags P.A.C. Toys In The Attic Love In An Elevator Come Together The Other Side Cryin' Roadrunner Jaded Back Back Train Shame Shame Shame Lord Of The Thighs Stop Messin' Around Dream On Draw The Line Baby, Please Don't Go Mother Popcorn Walk This Way Sweet Emotion ===================== Livin' On The Edge Train Kept A Rollin'
Come together מחליף את Back in the saddle.
סטיבן אמר באמצע ההופעה: "If my voice goes out, you'll have to sing for me" (כנראה שעדיין הקול שלו לא במיטבו,מקווים להחלמה מלאה כמובן ואני משער שהקהל עזר לו בכל מקרה...
) C U next show and good weekend!

בינג

New member
זה כבר סטליסט יותר נחמד

איפה HOB ??? יש עוד שירים שעוד לא נוגנו בהופעה! זה מה שג'ו אמר בעצמו...
: "We did'nt play much live of Permanent Vacation. It was a waist of time and waist of Music" אז למה אתם עושים את זה גם פה

AeroTom

New member
הם לא יעשו את כל השירים באלבום...

יש חמישה שירים מ-בובו שעוד לא בוצעו בלייב ונוריד את Jesus כי זה לא ממש שיר להופעות אז זה משאיר 4 שאנעי מקווה שיהיה מהם לפחות עוד אחד ב-Tour הזה אבל הם לא יכולים לעשות את כל השירים באלבום אחד אחד בהופעות... ודווקא ב-Permanent נראה לי עד היום רק Saintjohn לא נוגן אף פעם בלייב... גם מ-JPP,האלבום הלפני האחרון יש 4 שירים שמעולם לא בוצעו בלייב (6 אם מחשיבים גם את Face ו-Wont let you down) בכל מקרה אני מקווה שלפחות ישימו את The Grind ו-You gotta move או Eyesight לפני שיגמר ה-Tour. אולי לקראת סוף החודש נראה איזו תוספת מעניינת...

AeroTom

New member
הייתי בטוח יעשו אותו עד עכשיו...

אולי עד סוף החודש ואולי הוא יבוא דווקא ל-יפנים...

למעלה