ה-Set List האחרון בארה"ב (6\30)../images/Emo70.gif
אוקי,גבירותי ורבותי. אחרי ההתחלה ב-11 במרץ של ה-Tour הגענו ל-30 ביוני ולהופעה האחרונה של הלהקה בארה"ב לפני ההופעות ביפן ושנת החופש שהלהקה אמרה שתיקח אחרי זה. היו שינויים ב-Set,היו קצת ביטולים מדאיגים,היו שירים נהדרים אבל הכי חשוב שהלהקה הולכת לגמור את זה בסטייל שרק היא יודעת.לא היו שינויים מרחיקי לכת בהופעה האחרונה בארה"ב אתמול אבל היו כמה נחמדים מאוד ובסך הכל ה-Set האחרון שם היה נהדר אם תשאלו אותי... June 30th, 2004 Holmdel, NJ PNC Bank Arts Center Toys In The Attic Love In An Elevator Mama Kin The Other Side Cryin’ Roadrunner Jaded Back Back Train Big Ten Inch Record Rag Doll Walkin’ the Dog Stop Messin’ Round Dream On Honky Tonk Woman/Draw the Line Baby Please Don’t Go Mother Popcorn/Walk this way Sweet Emotion ===================== Livin' On The Edge Train Kept A Rollin’
Rag Doll נוסף לרשימה בעוד ש-Big ten inch מחליף את Shame.
Honky tonk woman של הסטונס לפני Draw the line. באמצע Draw גם עשו קצת מ-Brown Sugar של הסטונס גם (הופעה אחרונה,מביאים גם שירים שהם הושפעו מהם ואוהבים.כן ירבו...)
Edge מחליף שוב את IDWMAT לפני Train.
בסיום ההופעה סטיבן אמר- "the shit ain't over...but we are taking a one year break" גם ג'ו הזכיר את שנת החופש. קצת עצוב לשמוע אבל בהחלט מגיע ללהקה את זה ואני מקווה מאוד בעזרת השם אמן ואמן שבסיבוב הופעות הבא סוף סוף אני יהיה שם גם ויכתוב את הסט-ליסטים משם וביקורת אישית על ההופעה...
אז הלהקה מסיימת יפה את ארה"ב אבל לא לשכוח שיש עוד 7 הופעות סיום ביפן החל מה-10 ביולי.5 כמובן של הלהקה ועוד 2 הופעות ב-Rock Odyssey Festival. ובהופעות ביפן בדרך כלל הלהקה מביאה סט-ליסטים סוף הדרך.נחכה ונראה מה יביאו לנו שם...
אוקי,גבירותי ורבותי. אחרי ההתחלה ב-11 במרץ של ה-Tour הגענו ל-30 ביוני ולהופעה האחרונה של הלהקה בארה"ב לפני ההופעות ביפן ושנת החופש שהלהקה אמרה שתיקח אחרי זה. היו שינויים ב-Set,היו קצת ביטולים מדאיגים,היו שירים נהדרים אבל הכי חשוב שהלהקה הולכת לגמור את זה בסטייל שרק היא יודעת.לא היו שינויים מרחיקי לכת בהופעה האחרונה בארה"ב אתמול אבל היו כמה נחמדים מאוד ובסך הכל ה-Set האחרון שם היה נהדר אם תשאלו אותי... June 30th, 2004 Holmdel, NJ PNC Bank Arts Center Toys In The Attic Love In An Elevator Mama Kin The Other Side Cryin’ Roadrunner Jaded Back Back Train Big Ten Inch Record Rag Doll Walkin’ the Dog Stop Messin’ Round Dream On Honky Tonk Woman/Draw the Line Baby Please Don’t Go Mother Popcorn/Walk this way Sweet Emotion ===================== Livin' On The Edge Train Kept A Rollin’