ה sansa e260 שלי השתגע \:

ה sansa e260 שלי השתגע \:

אין לי מושג מה עובר על המכשיר שלי אבל באמת שהוא התחרפן
קודם כל הוא משכפל לי שירים = משמיע את אותו שיר כמה פעמים ברצף מבלי שבחרתי באופציה הזו! והוא גם מראה את השיר כפול למרות שהעתקתי אותו למכשיר פעם אחת בלבד! והדבר השני שגם הוא מעצבן לא פחות שהשמות של השירים התבאלגנו. אני שומעת שיר והשם שמופיע זה שם של שיר אחר. קבצי וידאו זה בכלל לא מאפשר לי להעתיק למכשיר ואז קופצת לי הודעה במחשב "המכשיר קורא רק קבצי מוזיקה ותיקיות". ניסיתי לעשות ריסטרט למכשיר כדי לסדר את כל הבלאגן ושאני לוחצת על ה "yes" הוא מחזיר אותי אחרונית לתפריט והמצב לא משתנה. המכשיר הזה קיים אצלי משהו כמו 3 חודשים והוצאתי עליו בסביבות ה600 שקל ואני מתחילה להיות יותר ויותר מאוכזבת ממנו. למישהו/מישהי יש רעיונות איך להחזיר את המכשיר הזה למצב הנורמלי שלו? תודה למי שעונה!!!!

ts9

New member
תשובות.

א. המכשיר הוא מכשיר טוב... קצת באגים אבל שווה 600 שקל ב. תחברי את המכשיר למחשב. לחצן ימני בעכבר על הכונן של הנגן ב"מחשב שלי" ואתחול (או לחילופין - פורמט) ג. מומלץ להעביר את השירים דרך נגן המדיה פלאיר 11 של מיקרוסופט (נמצא בכל XP חוקי) ד. השימוש במדיה פלאיר הוא מסובך קצת... אם את לא מסתדרת... פשוט תעבירי רגיל, אחרי האתחול לא אמורות להיות בעיות. שיהיה מברוק

תודה על התשובות../images/Emo13.gif

למדתי כמה דברים חדשים. לגביי קבצי וידאו גם אותם אפשר להעביר דרך המדיה פלאיר?

ts9

New member
לא....

ישנה תוכנה פשוטה שמגיעה אם המכשיר בדיסק... היא מתאימה לווידאו ולתמונות. אם לא מצאת אז תכנסי לאתר של סאנדיסק (SANDISK.COM) ותורידי אותה... סאנה מדיה קונוורטור או משהו...

למעלה