ה q5 בארץ,מגרד את ה3k

tweeg

New member
netshop

איך ההודעה שלך לא קפצה? זה מוזר כי אין אותו באתר של mptech שהוא היבואן כנראה אין להם והם רק קיבלו הודעה שיגיע בקרוב והתחילו לפרסם (במילא רוב האנשים רק יתחילו לחסוך עכשיו
)

Word Up

New member
מוגזם באמת...

אבל זה לא המחיר שלו באמת. רק כשהיבואן מקבל את המכשירים הוא קובע את המחיר.ככה היה כשהטאצ' הגיע לארץ מכרו אותו בוואלה ב3000 שקל וכשID הביאה אותו היא ביקשה עליו 2600. וההודעה לא קפצה כי לא היה בה 10 תווים

tweeg

New member
נראה לי שהם גם ימכרו אותו

אין הבדלים גדולים אם אני זוכר נכון

tweeg

New member
לא הבנתי למה

אם הם קבעו מחיר כנראה הם יודעים בכמה היבואן מתכוון למכור להם את זה אני בטוח שזה קצת פחות ושאר החנויות שמוכרות יעשו קרטל(אני לא יודע איך כותבים את זה בתור פועל) אבל זה לא הפרש גדול,ולאיאודיו יש רק יבואן אחד בארץ(mptech) זה לא כזה מוגזם,ההערכות היו בסביבות 3000-4000 והמחיר הוא 600$ אז זה 300 מעל חו"ל ועוד לדגם שהרגע הגיע חשבתי שזה רק להקפצת הודעות קימות

Word Up

New member
אהה,חשבתי שזה עולה פחות ...

[בדקתי וזה עולה באמאזון 525$]

O

omerdav

Guest
זה רק אני שלא הבנתי מה ההבדל בין ה-Q5 ל-Q5W?

tweeg

New member
קשה לדעת,זה בקוראנית../images/Emo8.gif

q5/q5w/q5 navi הnavi מיועד לניווט ויש לו יכולות gps את השאר אני לא יודע,רק הq5w הגיע לארה"ב וכנראה גם לארץ

יאיר B

New member
בטח ה-W זה Wide כמו בניידים...

(נו, מסך רחב
) ועוד ניחוש פרוע - WiFi....

O

omerdav

Guest
אם כך אז אתה צריך לבחור - GPS או אינטרנט

אני הייתי קונה את שניהם. ד"א אולי כל מי שרוצה מהפורום ישים כסף על Q5 מאובזר וזה יעשה סבבים בין כולם?

tweeg

New member
לא המסכים זהים

וזה גם לא נקרא q5w אלה q5 study בקוריאה אני מנחש שזה work וקנרא זה מתאים ל"ישומיים משרדיים" לכולם יש wifi ובלוטופ'

למעלה