ה
של הודעות ה

סתם כי אני מתלהבת.

מצאתי ביצוע מדהים לפואמה אנבל - לי של אדגר אלן פו, ע"י ג'ואן באאז. המילים שלו, והקול שלה, שילוב מדהים!

Neta558

New member
ליעל של תום (ולכולם)

באתרי PETA השונים אפשר למצוא תמונות של כל מיני דבקיות וסיכות שלהם. והנה משהו שהזכיר לי את המגה-שרשור שלך
מענין אם זה מגיע בגודל סטנדרטי לעגלה

dylan

New member
צ'אט מרגש ממש עכשיו..

צריך לכתוב כדי להקפיץ

Neta558

New member
אז למה לא כולם שם??? ../images/Emo12.gif

נו, עצלנים! תלחצו על "צ'אט צמחונות וטבעונות" ואתם איתנו!

בגלל שאינכם ידידותיים למשתמש! ../images/Emo46.gif

נפגשתי הבוקר עם מישהו שהשתתף בצ'אט, והוא סיפר לי בדמעות שליש שהוא ביקש ממך אישית שתזרקי אותו מהצ'אט, ונהנית לענות אותו ולענות לו שאת לא נענית לו... לאחר מכן פרשת בשלווה קרירה מהצ'אט, בעוד אותו ביש מזל נתקע בחדר הצ'אט למשך שארית הלילה, וכעת הוא מטופל באמצעי הרגעה בלתי קונבנציונאליים. לתשומת לבך.

lernantino

New member
חצאי אמיתות גרועים משקר!

הראיות הנסיבתיות מעידות על כך שגם מכשניתנו לו הזדמנויות חוזרות ונשנות לעזוב, הוא חזר לומר לילה טוב. (ודרדר גם את החתומה מעלה).

אני חלוק עלייך (הייתי מת) ../images/Emo9.gif

ראשית, הקביעה שחצאי המיטות גרועים משייקר לא מקובלת עליי לגמרי. אך מעבר לכך, היא אינה רלוונטית ביותר לענייננו, כיוון שמעולם לו ניתנה לו הזדמנות למלא את בקשתו להיזרק. אומנם הוא קיבל שלל עצות בנאליות, מללחוץ על האיקס הקטן ועד להציף את החדר בהודעות ולהיזרק אוטומטית, אך מבוקשו היה אחר בתכלית - להיזרק באלגנטיות ובנועם על ידי נטע. אני גם חולק על הסיפא - החתום מטה לא דרדר את החתומה מעלה, כי אם פעל איתה בהרמוניה כדי להפיק את המיטב מתצוגת הכלים של הפרפר בעל המקלדת רוויית הנוזלים. המשך יום מדהים.

lernantino

New member
:) על הכותרת

החתום מטה רומז שהיה מעדיף לסובב את הגלגל לאחור, ולהמנע מאותן שעות עם החתומה מעלה?

עלי כותרת? ../images/Emo20.gif

ברור שהחתום איפשהו אינו רומז דבר מופרך שכזה, נהפוך הוא... זו דוגמה קלאסית של "מעז יצא מתוק".

yaeltal

New member
../images/Emo12.gif האם רק נדמה לי,

או שמא תופעת המקלדת רוויית הנוזלים מתפשטת במהירות מדאיגה למדיי? כבר איתרתי אותה אצל שלושה משתמשים נוספים
tali_le, תה צמחים ו- SMOLANIT1. אולי כדאי להוציא המלצה לאטום את המקלדות..

למעלה