ה
בא כל כך מהר...

De-Panther

New member
היא קיימת אצל כולם../images/Emo8.gif../images/Emo6.gif../images/Emo9.gif רק שאצל

חלק היא קיימת פחות... ותיארתי לעצמי שבגלל זה נעלמת...

shellyland

New member
ה../images/Emo42.gif בא כל כך מהר...

שוב אני פותחת שירשור בוקר... זה נחשב אם עוד לא הלכתי לישון?

דן צ

New member
שלי, זה לא נחשב ../images/Emo42.gif

את פסולה ולכן הרשו לי לפתוח את שירשור הבוקר טוב
(
לשלי ) והנה שאלת ההתעלקות שלי לבוקר: איזה מקצוע הכי אהבתם או עדין אוהבים בבית הספר? אני הכי אהבתי את "היטוריה", נורא אהבתי ללמוד את ההסטוריה של הקמת המדינה , העליות, מלחמות העולם ולראות איך מכלום יצרו מדינה, לצערי היום מכלום הורסים מדינה אבל זה כבר משהו אחר. בטח פרידום יענה, "מטמטיקה".

nutmeg

New member
../images/Emo96.gif בוקר!

יש לי יום פגישות במשרד הבריאות - איזה כיף! (NOT) בית ספר? מחקתי את התקופה הזו מחיי - כולל כל מה שלמדו שם.

shellyland

New member
אני הכי אהבתי כימיה וספרות

שילוב משונה, אני מסכימה, אבל זה מה שאהבתי. אפילו היית במגמת כימיה (5 יחידות) אבל כשהתבגרתי הבנתי שזה לא הכיוון שלי והמשכתי עם הרוח. מוסקט ודנצ - אתם יודעים מה השעה???? מה אתם מתעוררים בשעה כזאת???? הגזמתם!!!!!

miss tamborin

New member
../images/Emo186.gifבוקר סביר-

התעוררתי...ועכשיו אני כאן...וזהו בעצם... אני פעם הכי אהבתי היסטוריה כי זה באמת מעניין אבל עם הגעתי ל' והיד בכואבת מההכתבות הבלת נפסקות של המורה אני חייבת להגיד שהמקצועות האהובים עליי הם תלמוד וספרות...

Outlast

New member
בוקר טוב! ../images/Emo42.gif

התחלתי את הבוקר במצב רוח טוב. נכון זה יכול לשגע את השכל לא להבין למה בוקר אחד מתחיל טוב ובוקר אחר מתחיל חרא, כשלכאורה הם זהים? אניווי, יש Red Mug, אז מבחינת רמת הקפאין אנחנו בסדר..
לשאלת היום (על הבוקר דברים כאלה, בחיי..)- תמיד הכי אהבתי דברים שקשורים לאמנות, ואני במגמת גרפיקה- כי זה הדבר שהכי דיבר אליי ואהבתי, ואני עדיין אוהבת. חוץ מזה יש לנו במסגרת מגמת החנ"ג שיעורים מעשיים בכדור-עף, שהם הדבר הכי מצחיק שיכול להיות, אבל אני גרועה בכד"ע, אז הם פחות מהנים..
ודבר אחרון- אני עושה בגרות בפיתוח קול (רסיטל ועבודה), שזה הדבר שאני באמת הכי אוהבת, אבל אני לא עושה את זה במסגרת הבי"ס, אז לא נחשב. זהו. אני מסתכלת החוצה ורואה שמש כזאת יפה ושמיים כחולים, אבל לא יכולה שלא לשים לב לרוחות האיומות שמאיימות למוטט את העצים שמסביבנו, ואני מפחדת לצאת החוצה..
יום טוב!

Idan91

New member
ספורט כמובן! ../images/Emo187.gif

טוב נו, וגם.. השנה תנ"ך זה כמעט אהבת חיי.

Idan91

New member
בוקר רע. ../images/Emo187.gif

מצד אחד, אני נורא נורא רגועה (מה שאומר שכנראה אאחר את האוטובוס. אה, זה קורה כל יום) מצד שני, התעצבנתי קשות כרגע. בכל מקרה, בעשר יהיה יותר טוב (נו, אחרי מתמטיקה).

zimes

New member
בוקר עייף. מאוד.

ההוא סתם תפס 3/4 מיטה - החליט לישון לרוחב, עם הרגליים הקטנות (והחמות1 לפחות משהו טוב!) בבטן שלי. ההיא מצוננת והתעוררה איזה 700 פעם. מזל שהיא צעקה "לא אמא! אבא!", אבל אני כל פעם הייתי צריכה להתעורר בשביל לשמוע את זה (הלו! ישנים פה! אי אפשר להגיד את זה בלחש???) צריכים לבוא אורחים, והבית הפוך. אוי. שלא לדבר על זה שאם אני לא אעזוב את האינטרנט ואתפנה לטלפון, אין צ'אנס שהאורחים יזכרו לבוא אלי

idanyd

New member
בוקר יום חמישי

משום מה, עדיין יש לי הרגשת "יום אחרון של השבוע", למרות שעבודה בימי שיש זה כבר פק"ל אצלי מזה חודשיים בערך. ולתשובת ההתעלקות - אני לא חושב שהיה מקצוע אהוב עלי, אבל מבחינת שיעורים שאהבתי ללכת אליהם - אהבתי את אנגלית, כי המורה העריצה אותי, וזה תמיד נחמד; אהבתי את תע"י ואזרחות, בגלל מי שישבה לידי; היו תקופות שאהבתי תנ"ך, כי הייתה לנו מורה מגניבה (איפה עוד תמצאו מורה לתנ"ך שתגיד ש"היא צחקה כי הוא, נו, 'דגדג' אותה..."?).

leeloo

New member
כמה כיף לקום ב-7:30 במקום ב-6:20!

וכמה כיף להיות בבית במקום אצל סבתא, לשתות מיץ תפוחים במקום פאנטה, לאכול לחמניה במקום פיתה, להדליק מזגן על חימום במקום מפזר חום.. כל מי שמכיר אותי מספיק טוב יודע שהמקצוע אולי היחידי שהיה באמת אהוב עליי, שבשבילו הייתי מוכנה להגיע לביה"ס הוא לא אחר מאשר - פסיכולוגיה, אותו גיליתי בסוף כיתה י', הרחבתי ביא' וגיליתי שזהו ייעודי בחיים. ממקצוע קטן שלומדים בביה"ס גיליתי שזה מה שאני רוצה לעשות בשארית חיי. גם המורה של המקצוע הייתה מקסימה וכל-כך אהבה אותי וכל-כך אהבתי אותה, ותמיד עזרה לי ושיבחה אותי בפניי כולם, וכשראיתי אותה ביום בוגרים אצלנו היא ביקשה ממני שאתקשר אליה ואספר לה איך בצבא, פשוט מקסימה. מקצוע שאהבתי ללמוד אותו, שבאמת באמת עניין אותי והרגשתי חיבור מדהים אליו, וככה ידעתי שזה באמת מה שאני רוצה ויכולה לעשות בעתיד בתור קריירה. אין אין כמו פסיכולוגיה..

tali_le

New member
בלו"ז שלי זה כבר צהריים

אז אמנם אני בבית היום ולא בצבא (וזה טוב, אחרת כבר הייתי סוגרת 4-5 שעות של ערות) אבל לא הצלחתי לישון כמו שצריך וקמתי ב- 8.... בושה לאנושות, לעולם ובעיקר לעצמי... אז בזמן שאני מתעצלת להכין לעצמי ארוחת בוקר אני גולשת כאן.. בקשר למקצוע האהוב - בבי"ס אהבתי פיזיקה, מתמטיקה וכימיה - בעיקר כי הם היו לי נורא קלים (אל תזרקו עליי אבנים) אבל עכשיו האמת שאני יותר מתעניינת במקצועות אחריים וכרגע אני מחפשת דרך ללמוד בנושא תזונה (אם יש לכם המלצות או רעיונות, זה הזמן לדבר...) תוך כדי הצבא. טלי

אקווה

New member
ואי אפשר להתעורר אהההה....

כבר אחרי בדיקות דם מעצבנות (צריך מדי פעם...) וכוס קפה, וכבר בעבודה - והעפעפיים מסרבים להיפתח כמו שצריך והקול הזה במוח שבד"כ אומר לי שיש דברים שצריך לעשות מנסה לעשות את זה היום, אני שומעת אותו נורא עמום בתוך הראש שלי (שטיפת מוח כמו בפרסומת.. אבל - אני לא רוצה את זה...כך שנוצרת בעיה), אבל מסרבת להתייחס אליו, ועוד מעט יבואו לשאול אותי מה קורה עם המשימות שהיו לי לעשות, ואני אצטרך למצוא איזה תירוץ... נו שוין, מחר שישי ואח"כ שבת.. חצי(ל) נחמה. בבית ספר? גיאומטריה (כי הייתי מתקדמת בספר יחד עם חברתי לשולחן בעוד המורה מתקדמת בקצב של צב בכיתה) וערבית (כי היתה לי קליטה מהירה לשפה...).

dana2909

New member
../images/Emo42.gif הגיע סוף סוף

היום יש לנו את אסיפת העובדים. היום מודיעים לנו על גובה הקיצוצים. היום מודיעים לנו אם שולחים מישהו הביתה או לא. היום בשעה 14:00 הולכים לקחת לנו חלק ניכר מהמשכורת. חברים שלי. אתמול הייתי בראיון עבודה. אם הם אומרים לי כן אני הולכת על זה. תחזיקו לי אצבעות!!!!!!!

אקווה

New member
דנה...

המון המון בהצלחה.. האצבעות שלי משולבות עד שתגידי לי להפסיק... מקווה שיהיה בסדר (חייב להיות, לא? ככה אומרים כולם...) יום טוב שיהיה!

adipo

New member
בוקר יום חמישי...(וקצת על רביעי)

אתמול, במהלך שיעור אנגלית, נשמעו לפתע רעשים חזקים של מטוסים החגים מעלינו במעגלים. המורה הייתה באמצע הקראת סיפור משמים כלשהו (אני הייתי עסוקה בלקרוא ספר בעברית ולאכול פיתה) וחיכתה שהרעש יפסק...אבל הוא לא. להפך- הוא רק התגבר ולפתע כולנו היינו מרותקים לחלונות. המטוסים היו בגובה כל כך נמוך שאפשר היה לראות את הטילים המחוברים אליהם...כמובן שכולם יצאו החוצה בשביל להסתכל מקרוב והשיעור נפסק באיבו, אבל הם כל פעם הנמיכו את הגובה שהייתי בטוחה שאלא בכלל מטוסי האוייב (בכל זאת אני שתי שניות מגבול דרום לבנון) ועוד שניה הם יטילו עלינו פצצות...:\ היום התחיל טוב: קמתי ב שבע וחצי (במקום בשש) ונסעתי לבי"ס של המגמה שלי כדי לסיים את ארבעת העותקים של עבודת הגמר שלי שאני צריכה לחלק לכל מיני מנחים. במהלך הכריכה שלהם ישבתי ודיברתי עם הכורכת וציחקקנו לנו קלות. אז אפשר לומר שסוף סוף סיימתי את הזוועה הזאתי!!! ייפיייי! אחר כך היה לי שיעור נהיגה נחמד והופלה- ישר למיטה. נימנמתי לי עם כלבי האהוב עד סביבות השעה 13:00 והתיישבתי לאכול. ממש יום חביב+ הבעיה היא שעכשיו צריך להתחיל במטלות של בי"ס...אז ניסיתי לכתוב חיבור ויצא ממש גרוע וממש אין לי כח ללמוד למבחן בהסטוריה שיש לי מחר, אז ברחתי לפה... אני אוהבת מאוווד ספרות ותנ"ך. גם בגלל המקצועות עצמם וגם בשל המורות, שתי שחקניות מתוסכלות, שהן פשוט נפלאות! אני מתחילה לאהוב את המגמה שלי- זאולוגיה ואוהבת חלקית את שיעורי ספורט, אלה שמשחקים בהם:) יום טוב וחג שמייח עדי

adipo

New member
תוספת קטנה

עד עכשיו חגו להם שני המטוסים מעל ביתי והיו מלא רעשים של הפצצות...כנראה מתאמנים ב"שרגא" בהההה...לא תחושה נעימה מה שקורה כאן:\

miss tamborin

New member
אוייש...

אממ...קו'ם כל, דנה- אני מחזיקה לך אצבעות.. עכשיו, גיסי הולך לישון בצפון אצל חבר מה שמשאיר את אחותי ואחיין שלי לבד בביתם, אז אחותי העלתה הצעה מעניינת "אל תלכי ביום שישי לבי"ס, תישני אצלי ביום חמישי"..למישהו נראה שסירבתי??? אז אני הולכת אליה אני כרגע מתארגנת...

למעלה