תודה רבה אבשלום... אני בטוח שהמורה שלי ללשון תעריך את זה. להבא , תשתדל בבקשה להימנע מכינויי גנאי ...
E EverMan New member 16/4/03 #73 תודה רבה אבשלום... אני בטוח שהמורה שלי ללשון תעריך את זה. להבא , תשתדל בבקשה להימנע מכינויי גנאי ...
T The Cat Woman New member 16/4/03 #74 מי קרא לענבר אדיוט?!?! ../images/Emo9.gif באמת ענבר יא אדיוט, מה אתה לא יודע שכותבים "שתיכן"? חיחיחיחי איזה אנשים מבדרים יש פה...
מי קרא לענבר אדיוט?!?! ../images/Emo9.gif באמת ענבר יא אדיוט, מה אתה לא יודע שכותבים "שתיכן"? חיחיחיחי איזה אנשים מבדרים יש פה...
T The Cat Woman New member 16/4/03 #81 אולי יש בך דיבוק???../images/Emo12.gif דיבוק צא! דיבוק צאאאאאאא!!! ינעל ראבק צא כבר מה אתה חושב שיש לי את כל היום?!
אולי יש בך דיבוק???../images/Emo12.gif דיבוק צא! דיבוק צאאאאאאא!!! ינעל ראבק צא כבר מה אתה חושב שיש לי את כל היום?!
ר רעות המדליקה New member 16/4/03 #83 חחחח זה מזכיר לי את ההיא מהסרט הג'יגולו מת מצחוק.. מי שראה אותו יודע על מה אני מדברת
ס סתיו מ New member 16/4/03 #38 אני חדשה פה, אפשר להכיר? ../images/Emo3.gif אני אציג את עצמי בכל אופן.. אני סתיו בת 17 וחצי מהמרכז. ויש לי חבר שנתיים ושלושה חודשים. מה איתכם?
אני חדשה פה, אפשר להכיר? ../images/Emo3.gif אני אציג את עצמי בכל אופן.. אני סתיו בת 17 וחצי מהמרכז. ויש לי חבר שנתיים ושלושה חודשים. מה איתכם?
Q quawax New member 16/4/03 #58 מי שכאן בואו לצ'ט משעמם לי.... ואין לי כוח לדבר עם החרמנים בחדרים האחרים
ס סתיו מ New member 16/4/03 #66 מור וגבינה.. אם התחביב שלכם זה להיות "ביצ'יות" לאנשים..ועוד מהאינטרנט..אז אתם ממש פטתיות.. אבל נו..כל אחד צריך להשיג את ההנאה שלו בחיים איכשהו.. לילה דוב לכן!
מור וגבינה.. אם התחביב שלכם זה להיות "ביצ'יות" לאנשים..ועוד מהאינטרנט..אז אתם ממש פטתיות.. אבל נו..כל אחד צריך להשיג את ההנאה שלו בחיים איכשהו.. לילה דוב לכן!
D De-Panther New member 16/4/03 #76 גם אני רציתי להעיר על זה../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif ב6/5 זה קורה. אני נרשמתי. ואת/ה?
D De-Panther New member 16/4/03 #77 *מדברים../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif ב6/5 זה קורה. אני נרשמתי. ואת/ה?
ל לוציפר אלוהים וישו New member 16/4/03 #60 גם לי יש מיליוני שטויות מצחיקים../images/Emo6.gif תהנו <תישפכו> אווו קומביה מטריקס
D De-Panther New member 16/4/03 #78 יצאתי אידיוט ולא לחצתי על../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif העצור בזמן ב6/5 זה קורה. אני נרשמתי. ואת/ה?
יצאתי אידיוט ולא לחצתי על../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif העצור בזמן ב6/5 זה קורה. אני נרשמתי. ואת/ה?