ה-
של סוף השבוע!

Ancient

New member
ה-../images/Emo32.gif של סוף השבוע!

אנשים, שיהיה לכם אחלה סופשבוע, נצלו אותו כמה שיותר, ו... המממ... כן, מותר גם לנוח קצת!
שבת שלום!

מרילנצח

New member
או מקום לעצבים

סופ"ש מתיש עבר על כוחותי!!! אבל במוצ"ש חשבו להתפרק , ובאמת זה קרה רק לא במובן החיובי!!! הלכנו לצוף!! ואני חייבת לומר שהםהתחילו לתפוס תחת!! ועיצבנו אותי בטירוף

אני מזמן החרמתי את המקום../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

הם עושים שם סלקציה, והם כאלו מגעילים היחס שם עובר כל גבול. אז החלטתי ברוב קולות לא ללכת לשם יותר...

siete

New member
סיפור על ה"צוף" ../images/Emo46.gif

לפני כחודשיים הלכתי לשם לחפש עבודה. המקום היה ריק ונגשתי למנהל. אני: "שלום, אמרו לי שאתם מחפשים ברמנים." המנהל (בנימה מתנשאת): "כן. את ברמנית??" אני מסבירה לו שאין לי נסיון, אבל אני מסוגלת ללמוד ויש לי רצון חזק לעבוד בתחום. המנהל (כאילו לא מבין): "אז את לא ברמנית?" אני שוב מסבירה לו את העניין. קצת רקע, אני לא שם בשביל הכסף יש לי עבודה במחשבים. אני בת 28 ורצינית בקשר לעניין. אני בדרך לתואר שני בפיסיקה ומחשבים ככה שאני באמת יודעת ללמוד לבד. חוץ מזה שאני מבינה באלכוהול יותר מרוב הברמנים שפגשתי בי-ם... "... אז אני לא ממש ברמנית." המנהל: "טוב, אנחנו מחפשים ברמנים." אני ממשיכה לבהות בו עוד קצת, ויוצאת משם בהלם. כבר העיפו אותי מכמה מקומות, אחלה, ממש אין לי בעיה עם זה, יש יתרון ענק לאנשים עם נסיון מוכח בקבלה לעבודה. גם אני הייתי מעדיפה להעסיק מישהו עם נסיון! אבל איזה יחס נוראי!! בחיים לא הייתי מסכימה לעבוד בשביל אדם מתנשא ומגעיל שכזה. הייתי ממש בהלם, מזמן לא נתקלתי ביחס כזה - סה"כ באתי לבקש עבודה.

danibz

New member
את יכולה בכיף להיות ברמנית !!!

עזבי !! יש הרבה מקומות בעיר , אני יודע שנפתח מקום או עומד להיפתח מקום לי הדיאז בעיר, אולי תבררי שם. כל עזרה בנושא את יכולה גם לפנות אלי לעזרה, למרות שלמסיבות שאני עושה יש לנו ברמנית קבועה!!

siete

New member
הנה פניה: ../images/Emo53.gif ../images/Emo53.gif

אם יום אחד הברמנית הקבועה חולה ואתה לא מוצא מחליף....

siete

New member
../images/Emo163.gif אני הייתי בטיול בצפון...

אבל זה פורום ירושלים, אז אני אשתוק!

למעלה