ה
של אתמול

הידעת?

שאני שוקלת לעשות את זה? אני פשוט צריכה לאזור עוד קצת אומץ. חברה שלי עושה את זה ב"אסכולה", היא מוזמנת לפעמיים-שלוש בחודש ויוצאת עם 500 דולר!!!!! לא תזיק לי התוספת הזאת...

יערית

New member
לא ידעתי:)

אבל תרוויחי
זה לא ממש הכוס תה שלי לשבת שעה שלמה בעירום מול ציירים.{למרות שעושים מזה כסף}

maof

New member
את זה כבר ידעתי ../images/Emo13.gif

אבל את יודעת למה הוא עומד שעה שלמה מבלי לזוז? מעוף

לא, למה??

בגלל שעד שהוא מצליח להשאר עם שיווי משקל, הוא מפחד לזוז???? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

maof

New member
את קרובה ../images/Emo8.gif

תיתאמצי קצת ואת יכולה להצליח
מעוף

mars4

New member
יש גמל שלמה נחיה?

כמו כלב לעיוורים? רוצה לאמץ אחד על מנת לאמן איבר מסוים בגופי את הטכניקה. אודה על עזרתך מראש!

פחחחח

אני דווקא מכירה איזה גמל בשם שלמה,והוא דיי קפיצי. לא יצא לי לראות אותו שעה שלמה ללא תזוזה

חחח ואלה מאופו...באמת?

רק עכשף אני פותחת שנות טובות מדניאלס ועוד כמה. ואלה פאדיחה. רואה שם גם הזמנה לבר מיצווה של ילד שחגג עם העליה לתורה של יקיר.
מכירה אותו? איך את מותקקקקקקקקקקקקקקקק?

תימני 62

New member
הידעת סופי...?? ../images/Emo40.gif

שאני יכול לשכב 7 שעות בלי לזוז ??? ועוד כל לילה...!!! אם אני לבד כמובן..... סופי נרגשת מהגילוי...?

../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif

אתה מקבל טלפון של בחורה....

היי. משהו גדול שקראתי באיזה צ'אט וחשבתי לשתף אתכם. כמובן שאפשר גם לעשות היפוך צדדים לבחורה, אבל זה נכתב כך ותהנו. אחחח.... כמה קשים הם יחסים בין בני אדם... כמה מורכב, אלוהים! למרות שהפסיכולוג שלי אמר לי השבוע שאנחנו עושים אותם הרבה יותר קשים ממה שהם (עוד נקודה למחשבה). תהנו: אתה מקבל טלפון של בחורה: > > אם אתה מתקשר מיד - אתה נואש. > אם אתה מחכה 4 ימים- אתה לא מנומס. > אם אתה מציע להפגש בפאב- אתה רק מחפש זיון. > אם אתה מבקש ממנה להציע מקום- אתה לא יוזם מספיק. > אם אתה לא מציע לאסוף אותה- אתה לא ג'נטלמן. > אם אתה מציע לאסוף אותה בביתה- אתה לא מכבד את פרטיותה. > אם אתה לא מציע להזמין אוכל- אתה קמצן. > אם אתה מזמין אוכל והיא לא רוצה- אתה מרוכז בעצמך. > אם אתה דורש לשלם- אתה שוביניסט. > אם אתה מסכים להתחלק בחשבון -אתה קמצן. > אם אתה לא מלוה אותה לאוטו -אתה חסר נימוס. > אם אתה מציע ללוות אותה הביתה- אתה חצוף. > אם אתה מתקשר באותו הערב להגיד שלא נראה לך- אתה פוסל בלי לתת צ'אנס. > אם אתה יוצא איתה 3 חודשים כדי לתת צ'אנס ואז חותך- אתה שברת את ליבה. > אם אתה מחכה כמה ימים לתת לה צ'אנס לחוות דעתה קודם- אתה חסר התחשבות. > אם אתה חותך ממנה באס אמ אס- אתה חתיכת מניאק. > > וכל זה בלי לקחת בחשבון שאולי שכבת איתה בפגישה הראשונה. > אז אתה בכלל אבוד. > > מסקנה: > בכל מקרה אתה ניאנדרטל, גבר גס רוח, ילד שעוד לא התבגר, חסר כבוד וחסר > טאקט, חושב את עצמו, שחצן, מריח לא משהו, בעל זין קטן, גומר מהר, תקוע > בשלב האנאלי, לא שווה התיחסות, חסר רגישות, לא קשוב לרגשות אחרים, קמצן ובאופן כללי חרא של בן-אדם. > > מה לעשות. ככה זה.

למעלה