ה
נשרף...

• פותח הנושא Janem
  • פורסם בתאריך
סתם סקר כי משעם רצח....

הסקר לקוח מהפורום סקרים ושאלונים 1.האם הייתם מגדירים את עצמם כשרוטים בשכל? 2.האם יש לכם חוש הומור? 3.האם כשאתם עייפים אתם מתחילים למלמל דברים מטומטמים בטירוף? 4.יצא לכם לפנטז פעם? 5.על מה? 6.דבר שקרה בסרט והייתם רוצים שיקרה לכם: 7.אוהבים סוף טוב לסרטים וסיפורים? 8.האם אתם כותבים למגירה? 9.האם אתם קוראים סיפורים שילדים בגילכם כותבים(כדוגמת אלו שבבלוגים בראש1)? 10.האם אתם קוראים בלוגים בתפוז אנשים? 11.מה יגרום לכם לקרוא מאמר מסוים? 12.האם אתם קונים פופקורן בקולנוע או שאתם מעדיפים לקנות חטיפים אחרים? 13.ואם כן,לבד או מתחלקים עם מישהו? 14.מה לדעתך הסיבה שכתבתי שאלון בשעה כזו? 15.האם אתם בני אדם שחושפים את המחשבות והרגשות שלהם? 16.האם אתם נקשרים בקלות? 17.אם זה היה תלוי בך,איך היה מתחיל היום שלך? 18.מה אתה חושב על הצבע הורוד? 19.ועל הכחול? 20.האם אתה מזדהה עם האמרה 'גמני בתפוז אנשים |אייקון חבול|'? 21.אוהב להגעיל אנשים? 22.מה בעיניך מסמל תמימות? 22.יצא לך להכיר בנאדם צבוע? 23.מותר לך לחשוף את שמו? 24.כן?אנחנו מקשיבים: 25.מה דעתך על חרמנים שנכנסים לצ'אטים לזבל לאנשים ת'שכל? 26.פיצה בשבילך? 27.עם איזה תוספות? 28.גלידה/ארטיק/טילון/משו בסגנון אהובים במיוחד: 29.אוהב סלט ירקות? 30.אם כן,מה הוא מכיל? 31.וסלט פירות? 32.ואם כן,מה הוא מכיל? 33.תהית פעם למה פרות עושות 'מווווו'? 34.אנסת פעם כבש? 35.יצא לך לפגוש בפרובוקציוניסט מספר 1 בתפוז-שלומי והמצרייה? 36.יצא לך לריב בפורום? 37.תהית אם נגמרו השאלות של פורום סקרים ושאלונים? 38.מה אתה חושב על רובי וויליאמס? 39.מה אתה חושב על ג'ירפות תמניות שבזמנן החופשי אומרות לנינט 'תתחתני איתו'? 40.ראית את 'צ'ארלי ומפעל השוקולד'?הישן או החדש?איך הסרט? 41.שומר בשר חלב? 42.מנשק מזוזות? 43.האם תתגייס/מגויס/תתגייס לצה"ל? 44.מה אתה חושב על כל ההטבות לסלבריטאים בצה"ל? 45.התנתקות-כחול או כתום? 46.השאלון הזה -משעמם או מעביר את הזמן? 47.חלב מישהו? 48.רקדת צ'ה צ'ה צ'ה עם הכלב של השכנים? 49.יצא לך לעשות ספגטי ריצפתי(מחווה לאיתמר)? 50.ולהיתקע עם קבוצת מטומטמות,יצא לך? 60.יצא לך לשאול את עצמך איך לכל הרוחות הגעתי לשאלה מספר 60? 61.ונכון שבא לך להגיד משהו על השאלון שלי?הבמה כולה שלך:

goblinit12

New member
משעמם רצח!!!!!!!!!!

איזה באסה להתקע בעבודה ביום שישי!!! אבל מה לעשות...צריך כסף...ועוד בייביסיטר! הכי מבאס שבלחץ לוקחים לעבודה מתחת ללגיל 15...וסך הכל יש לי 15 עוד חודש!!!!! למה????? אם יש כרטיס עובד מגיל 14 אז למה לא???

M a r U s k A

New member
../images/Emo122.gif

אנשים אני פורשת.. יותר מדי מת פה
אוח.. היו זמנים.. איך אני מתגעגעת לקיץ שעבר
בה ביי לכם, אם תרצו ממש תמצאו אותי בקומונה שלי.
אותכם.

שירשור תמונות=)

סתם למי שמשעמם שישים פה תמונות יפות או מצחיקות או מה שבא לו=) אגב אני מחפשת כל מיני תמונות של בחורה מחזיקה גיטרה ושאת הגיטרה רואים טוב יענו את כל הגיטרה=) סטייל זאתי אבל כמו שאמרתי יראו את כל הגיטרה=)

bariska

New member
דיון

האם אי פעם חשבתם על זה
השלטים של "נא ל לדרוך על הדשא" - איך הם הגיעו לאמצע המדשאה המממממממממממממממממ

bariska

New member
חשוב להעביר לכולם

אם שותים לא נוהגים...בקשה לא למחוק http://israblog.nana.co.il/blogread.asp?blog=116331&blogcode=2244591

E K O

New member
אה

אחד באפריל! הבנתי!! קורע
רגע.... אוגוסט?! מה זה צריך להיות
הסבר את עצמך מיד
אל תעזוב [או לפחות תביא הסבר הגיוני למה אתה עוזב כדי שיהיה אפשר להפריך אותו ואז אתה לא תעזוב]....

אני עונה?

1.האם הייתם מגדירים את עצמם כשרוטים בשכל? כן 2.האם יש לכם חוש הומור?המון 3.האם כשאתם עייפים אתם מתחילים למלמל דברים מטומטמים בטירוף?לא 4.יצא לכם לפנטז פעם?לא זוכרת 5.על מה?על שכן חחחחח 6.דבר שקרה בסרט והייתם רוצים שיקרה לכם: 7.אוהבים סוף טוב לסרטים וסיפורים?לא תמיד,תלוי במצב רוח 8.האם אתם כותבים למגירה?כן 9.האם אתם קוראים סיפורים שילדים בגילכם כותבים(כדוגמת אלו שבבלוגים בראש1)?כן לפעמים 10.האם אתם קוראים בלוגים בתפוז אנשים?כן 11.מה יגרום לכם לקרוא מאמר מסוים?נושא מעניין,תוכן טוב.....כל דבר שמושך את תשומת ליבי 12.האם אתם קונים פופקורן בקולנוע או שאתם מעדיפים לקנות חטיפים אחרים?לא אוהבת פופקורן..סתם קולה 13.ואם כן,לבד או מתחלקים עם מישהו? כן 14.מה לדעתך הסיבה שכתבתי שאלון בשעה כזו? משעמם לך..חחח 15.האם אתם בני אדם שחושפים את המחשבות והרגשות שלהם?לא 16.האם אתם נקשרים בקלות? כן 17.אם זה היה תלוי בך,איך היה מתחיל היום שלך? כמו שהוא מתחיל עכשיו 18.מה אתה חושב על הצבע הורוד?סבבה 19.ועל הכחול?מהמם 20.האם אתה מזדהה עם האמרה 'גמני בתפוז אנשים |אייקון חבול|'? כן 21.אוהב להגעיל אנשים?לא 22.מה בעיניך מסמל תמימות? תמימות..חח 22.יצא לך להכיר בנאדם צבוע?כן 23.מותר לך לחשוף את שמו?לא 24.כן?אנחנו מקשיבים:סתם איזה מישהו... 25.מה דעתך על חרמנים שנכנסים לצ'אטים לזבל לאנשים ת'שכל?שיכנסו רק שלא יתעסקו איתי כשאני במצב רוח לא טוב... 26.פיצה בשבילך?לא 27.עם איזה תוספות?כלום 28.גלידה/ארטיק/טילון/משו בסגנון אהובים במיוחד:לא אוהבת גם גלידה 29.אוהב סלט ירקות?כן 30.אם כן,מה הוא מכיל?מלפפון,עגבניה וזהו..חחחחח 31.וסלט פירות?תלוי 32.ואם כן,מה הוא מכיל? תפוח,אפרסק,ענבים 33.תהית פעם למה פרות עושות 'מווווו'?לא 34.אנסת פעם כבש?חחחחחחחחחחחחחחח כן כל יום 35.יצא לך לפגוש בפרובוקציוניסט מספר 1 בתפוז-שלומי והמצרייה?חחחח לא 36.יצא לך לריב בפורום?כן 37.תהית אם נגמרו השאלות של פורום סקרים ושאלונים?כן 38.מה אתה חושב על רובי וויליאמס?לא חושבת 39.מה אתה חושב על ג'ירפות תמניות שבזמנן החופשי אומרות לנינט 'תתחתני איתו'?חחחחחחחחחחחחחחחחח חמוד 40.ראית את 'צ'ארלי ומפעל השוקולד'?הישן או החדש?איך הסרט?בסדר 41.שומר בשר חלב?לא 42.מנשק מזוזות?לא 43.האם תתגייס/מגויס/תתגייס לצה"ל?מתגייסת 44.מה אתה חושב על כל ההטבות לסלבריטאים בצה"ל? טוב מה לעשות אני לא אחת מהם 45.התנתקות-כחול או כתום?כחול 46.השאלון הזה -משעמם או מעביר את הזמן?מעביר 47.חלב מישהו?מה? 48.רקדת צ'ה צ'ה צ'ה עם הכלב של השכנים? עם שכן הומו,נחשב? חחח 49.יצא לך לעשות ספגטי ריצפתי(מחווה לאיתמר)?לא 50.ולהיתקע עם קבוצת מטומטמות,יצא לך?כן 60.יצא לך לשאול את עצמך איך לכל הרוחות הגעתי לשאלה מספר 60?יצא,יצא 61.ונכון שבא לך להגיד משהו על השאלון שלי?הבמה כולה שלך: חמוד!!!

SpyKid

New member
לפני שתקעו את השלט לא היה

איסור לדרוך על הדשא, לכן לא היתה שום בעיה לשים אותו

../images/Emo128.gif ../images/Emo3.gif

ברגע שהם תקעו את השלט, השלט נכנס לתוקף, לכן הם בהכרח דרכו על הדשא ועל כן עברו על החוק.. חח

למעלה