ה
חזר...ובגדול?

ה../images/Emo32.gif חזר...ובגדול?

אחרי כשלושה שבועות של היעדרות הוא חוזר אלינו. לכאן אתם יכולים לשרשר כל מה שבא לכם שקשור לפינק פלויד, וגם מה שלא... אני בינתיים מצאתי כתבה נחמדה ב"גוגל".. שרשרו לפה מה שבא לכם..

נימרודל

New member
אמ... נו טוב.

אקיצר זה לא הכי קשור לפינק פלויד אבל חברה שלי כל כך מתלהבת מזה שהבאתי לה לשמוע דיסק של איירון מיידן ומטאליקה ועכשיו היא כל כך גאה בעצמה בטח מה שעובר לה בראש: "יו יו אני כזאת פריקית. אני אוהבת להיות פריקית כי זאת פוזה טובה, איזה מתלהבת אני מעצמי! יו למרות שאני לא מבינה במוסיקה כמעט כלום אני מרגישה כל כך חכמה ומורמת מעם כשאני שומעת את זה. יו אני מטאליסטית אמיתית! אייזה כייף זה בטח מזה מרשים את עידית. עכשיו אני אכנס לקאזאה ואחפש שירי מטאל שעידית תאהב יו אני מקווה שהיא תאהב את השיר הזה של הלהקה החראית הזאתי". איזה עיצבון איתה. כאילו היא חברה שלי והכל אבל מה היא מנסה לעשות פוזות? בא לי לפעמים להחטיף לה כזאת סתירה. מה היא מנסה להיות מישהיא שהיא לא? והיא כל כך מנסה להרשים אותי שאני כבר מתחילה להשתגע. מכירים את זה. איך אני נפתרת מזה?

את תמיד יכולה...

להפחיד אותה בכמה ציטוטים מדהימים שהאמנית חסרת התקדים בריטני ספירס=)

Nir of GondoliN

New member
זה לא צריך לעצבן אותך

אולי את מקנאה בה שאת כבר לא היחידה ששומעת דברים רציניים יותר? אולי היא באמת אוהבת את זה. במקום לכעוס עליה את צריכה לתמוך בה ולכוון לה את הדרך!

Jam Head

New member
חחח...

משעשע ביותר. מכיר הרבה אנשים כאלה , הכי טוב , תתני לה לשמוע את זה לתקופה מסוימת. ותראי לאן זה מתפתח.

כמו שמישהי חכמה אמרה לי פעם:

עדיף שישמעו מוסיקה טובה בשביל הפוזה מאשר שישמעו מוסיקה גרועה בגלל שבאמת אוהבים אותה
כמו שכבר אמרו כאן, תני לה להקשיב לזה, אם היא באמת אוהבת - נהדר, אם לא, או שהיא תיתפס לזה - וזה גם יהיה נהדר, ואם לא... חבל, אבל אין מה לעשות. אני בעצמי, ממש ממש ממש בהתחלה אחרי תקופת להקות הפופ (בעעעעע) כשהייתי בת אחת עשרה או משהו, שמעתי מטאל רק כי אח שלי שמע, אבל תוך זמן קצר מאוד באמת נתפסתי לזה והתמכרתי...

rainbow demon

New member
בעיה מוכרת בעולם יקירתי...

אני אוהב את היהודים (בכל אופן אהבתי אותם יותר פעם, עכשיו זה קצת ירד לי), ובהופעות שלהם את לא יודעת כמה גרופיות פוזיונריות שלא יודעות להבדיל בין גיטרה לבאס היו שם... מה לעשות, תמיד יהיו אלה ששומעים את המוזיקה ותמיד יהיו את אלה ששומעים אותה בגלל "ששיואו אני כזה מגניב כי אני שומע _______ ומתלבש כמו _______" (השלם את החסר לפי אדם).. גם אם היא חברה שלך, תתרגלי מקסימום תמיד תנצחי אותה בידיעה מוזיקלית, כי לשמוע זה עדיין לא להבין ולהעריך את המוזיקה. ואם דיברנו על מטאליקה - אני כרגע שומע S&M:)

abarth

New member
תגידו, כשאתם....

אוכלים שוקולד פרה של עלית, לא משנה מאיזה סוג, איך אתם אוכלים אותו? קודם ת'קוביה הגדולה ואז תשאר? קודם תשאר ואז ת'גדולה? או שפשוט מימין לשמאל, שורה ועוד שורה ואז ת'גדולה ועוד ארבע קוביות, ואז את שתי השורות האחרונות?

rainbow demon

New member
אני אוכל את מה שבא קודם ליד:)

ובד"כ אני לא נוהג לאכול שוקולד .. אתם יודעים גם ככה המצב הגופני שלי לא מדהים מבחינה ויזואלית. האמת שהסיבה היחידה שאני דואג לזה זה רק כדי לא לעשות לחברה שלי פאדיחות ברחוב (היא דווקא נראית ממש טוב)

נימרודל

New member
המ...

מקנאה בה? לא תמיד חלמתי שיהיה עוד מישהו שאני אוכל לשוחח איתו על מוסיקה פנים אל פנים. אבל אני לא יכולה כי למשל היום אוקיי רבנו נורא. היא הורידה איזה שיר מהקזהא ואמרה לי שאני אוהב אותו אז אמרתי לה שטוב שאני אשמע אותו ואז היא אמרה לי זה יותר כבד למשל מ דה קולינג. וגיחכתי כי דה קולינג זה סתם בויז בנד (אני יודעת שזה לא בסדר אבל לא יכולתי להתאפק) אז היא הרביצה לי ממש חזק- היא משכה לי את השער והדביקה את הפרצוף שלי לספסל. והיא תמיד מרביצה לי לא משנה מה אני אומרת. אז טוב הצלחתי לשלוט בעצמי ולא להרביץ או לקלל אותה בחזרה. ואז שוב גיחכתי כי זה הייתה דוגמא כל כך מפגרת והיא שוב עשתה את זה רק חזק יותר. ואז פשוט קמתי והלכתי משם. הייתי מזה עצבנית אבל לא בכיתי אני מנסה לא לבכות לייד אנשים. ואז היא באה אחרי והתנצלה וזה. ולא קיבלתי את ההתנצלות שלה. וכבר שנה היא ככה כל דבר קצת טיפשי שאני אומרת בצחוק ואפילו בשקט היא ישר נותן לי אייזה "צ'פחה" על העורף. מה לעשות? בקשר לשוקולד- אף פעם לא חשבתי שבנים ממש מנסים לשמור על משקל, חשבתי שאו שהם רזים או שהם מלאים אבל לא איכפת הם. כנראה שטעיתי... חיחיחי

rainbow demon

New member
שתי דברים לי אלייך

א) תזרקי את ה"חברה" הזאת מהר!!! אין שום סיבה שתאלצי לסבול "צ'פחות" ושאר התעללויות! אף אחד לא שווה את זה ב) לא יודע מה לימדו אותך אבל מסתבר שבנים זה לא רק סקס וכדורגל..

meandmeandme

New member
../images/Emo4.gif

תניחי לה.. תתרחקי ממנה ותני לה לשקוע בפוזה של עצמה. בסוף היא כבר לא תדע מי היא.

נימרודל

New member
היי תודה!

לא לא לימדו אותי שומדבר על בנים. אבל אני חשבתי שתמיד נורא נוח להם עם עצמם וכל זה. נו זו הקלה מסויימת. עם החברה שלי כבר השלמתי. אבל אני כבר ממש ממש ממש ממש לא אדבר איתה יותר בחיים אם היא תעשה את זה שוב. תודה לכם!

למעלה