ה
השבועי

לקח לי הרבה זמן להגיב, כי התעלפתי

ואז היו צריכים לשפוך עלי מים, תת לי כמה סתירות, להעיר אותי, לתת לי לאכול משהו כדי להירגע. ואז אחרי אישור מהרופא חזרתי להגיד שאני אוהבתתתתתת מאוד! רוצה גם קרמיקה!!!!

רחלהב

New member
רק להוסיף שהמימדים הם 40 סמ אורך ו-22 סמ גובה

מכונית ענקית, שקיבלה מקום של כבוד בתוך הסלון פנימה... ובמקרה זה , פארדון, אבל הנחתום בהחלט יעיד על עיסתו- במציאות המכונית עולה ביופיה עשרת מונים על המשתקף מהתמונות ... ומיותר לציין את האתגריות של המאסטרו קסם שהתעלתה (אפילו על עצמה) בפתרונות לביצוע עבודה זו. היא מביאה את הוירטואוזיות בעבודות בעיסת נייר גם לשימוש בחימר, ונראה לי שהיא תוכל לרשום בעתיד הקרוב מספר פטנטים על שיטות העבודה בחימר....

האגדית

New member
הרוחל'ה הזאת היא בלתי נתפסת...........

מה זה היצירות האלה............... זה מתסכל.............. למה היא יכולה ואני לא................? זה מדהים..................... מפרגנת, מפרגנת, מפרגנת............. אוהבת, דלוקה וגנובה על העבודות שלך.............. אני הולכת להקים מוזיאון לכבוד היצירות שלך. רק שם מקומם. וגם ב........... טוב, אני צריכה לדבר איתך טט אה- טט .............

shirazart

New member
ענק , רוחלה , מדהים, כל הכבוד

בהחלט קסם "סובלת" מסוג נדיר של גאונות ,הלוואי עלינו.

כרמלי3

New member
../images/Emo73.gifרוחלה, אין ספק..

שכבשת לחלוטין את תחום הקרמיקה! במקרה הזה הנחתום בהחלט יכול להעיד על עיסתו (או קרמיקיותו..), רואים לפי התמונות שמדובר במסטר פיס, אז לחשוב איך זה במציאות!! זה מקסים, זה יפה, זה מקצועי וכן.. זה מעורר קנאה
.. מגיע לך
ו WOW גדול

רחלהב

New member
תודה בנות נהדרות ומפרגנות כל כך.

תענוג צרוף לקרוא את התרשמותכן... רוחלה

רחל248

New member
הנכד של אסתר רצה תמונה עם פרות וסוסים,זה מה

מה שיצא......קנווס 30\40

למעלה