ה
השבועי

Prince Yoni

New member
ה../images/Emo32.gif השבועי../images/Emo70.gif

שרשור האוף טופיק השבועי יוצא לדרך! אז שרשרו, איך החופש
מה עשיתם עד עכשיו
איזה זמרים או להקות אתם אוהבים חוץ מאייל
גיל, כיתה, עיר מגורים, עוד כל מיני פרטים אישיים על עצמכם! אז שרשרו

סימסית

New member
עד עכשיו לא עשיתי שום דבר מיוחד...

אבל ממחר מתחיל הכיף!!! זמר אהוב:אייל גולן להקה אהובה:אתניקס זמרת אהובה:עפרה חזה(ז"ל) שחקניות אהובות:מרי קייט ואשלי אולסן חיה אהובה:דג משחק אהוב:סימס שם פרטי:סימסית גיל:אל תדאגו-אני לא זקנה.... עיר מגורים:העיר הכי יפה בעולם עוד כל מיני פרטים על עצמי:אמממ....אני יספר בנקודות... סרט אהוב:המומיה 1+2 סרט אהוב מקום 2:מלך העקרבים סרט אהוב מקום3:מלך האריות...חחח...(אבל באמת...) שיר אהוב(של אייל):דברי איתי שיר אהוב מקום2: אוהב אותך לנצח שיר אהוב מקום3:בחוף של פורטוגל שיא אהוב עפרה חזה:פנטסטי 2:פייטר 3:נוס נירונס פלוס אתניקס:רק אהבה תנצח 2:בה אם וו שחורה 3:עוד שיר על אהבה ו...זהו....יש עוד שאלות?!נראה לי שחפרתי מספיק...חחחח...

איתי 16

New member
כנסו ותדעו מי אני

אני איתי... זמר אהוב - אייל גולן זמרת אהובה בריטני ספירס אוכל אהוב -פיצה של סבארו שתיה אהובה - רק קוקה קולה [לימון] שיר אהוב של אייל---כמעט הכל! של בריטני? -כנ"ל סרט אהוב---פרל הארבור נערה אהובה- לא יעזור לכם לדעת כמו שלי זה לא עוזר... חוץ מזה?? לא יודע אני סתם בבאס כי הרגע רבתי עם חבר אז אולי פעם אחרת...

סימסית

New member
נ.ב

סטנדאפיסטים אהובים:קיציס ופרידמן סידרה אהובה:החטא ועונשו וחלומות בהקיציס!!!

prince edan

New member
הגיע הזמן../images/Emo26.gif

צריך לתת לחברי הפורום קצת חופשיות לדבר על דברים לא קשורים (אבל רק לשבוע - כלומר שרשור שבועי) תהנו מהזמן שניתן לכם
עידן ויוני מנהלי פורום אייל גולן

סימסית

New member
או קיי מאוד חשוב-מבהירה לכל ילדי

הפורום!!!!!!!! שמי הוא סימסיתולאסמסית!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ההבא בתור שקורא לי סמסית אני לא מדברת איתו ולא מגיבה לו!!!!! זה לא סתם שם!!!זה על שם משחק אז זה צריך ליהיות מדוייק!!!אל תדאגו לא עולה לכם כסף להוסיף את הי' הזאת...וגם לא זמן...אז די לעצלנות!!!!

סימסית

New member
חדשות טובות!!!

אח של שירלי בסדר,הוא...(אסור לי להגיד)ושירלי חוזרת הביתה!!!!!!!! ברוכה הבאה בסט פרנד!!! ושיהיו תגובות!!!

תודה סימסית מותק../images/Emo24.gif

שהתקשרת ודאגת! חזרתי עכשיו מהקריות מאח שלי וכמעט מתתי בדרך! הנהג האידיוט נסע על 130 קמ"ש ועשה ברקס ואני עפתי על החלון הקדמי עכשיו כל הידים שלי היו דם! כל הנוסעים התחילו לצרוח עליו וזה.. כמעט בעטתי בו!

prince edan

New member
מסוכן מסוכן מסוכן../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

כן מסוכן אבל כל הקטע זה שהוא

כשהאנשים במונית אמרו לו מה עשית וצערקו עליו וזה אז הוא אמר "כולה מה עשיתי אז הילדה קיבלה מכה קטנה לא ביג דיל"

prince edan

New member
זה מה שהוא אמר../images/Emo35.gif

"כולה מה עשיתי אז הילדה קיבלה מכה קטנה לא ביג דיל"
צריך להגיש תלונה במישטרה

הייתה משטרה שם אבל כרגיל לא

המשטרה הזאת לא עושה כלום כרגיל בכל דבר נתנו לו אזהרה וזהו.....

סימסית

New member
כרגיל המדינה המעפנית שלנו...

אלימות,אין חוקים סתם זבל...חח....שירלי הנה לך תמונה משפחתית...חחחח...

למעלה