ה
מתחמם

MemphisRaines

New member
ה ../images/Emo23.gif מתחמם

הפורום שלנו דישדש לו דיי הרבה זמן והנה פתאום יום אחד שמתי לב שאנחנו חבורה מאד מגובשת עם המון אהבה והמון רגשות וזה פשוט עושה כיף לראות איך כלונו עברנו משבר מאד גדול בחיינו ויכולנו לו שרון
וסיפור אישי קטן השבוע מצב הרוח שלי עבר שינויים לכל כיוון אפשרי למעלה למטה ימינה ומשלאה גבוהה ונמוך חזק ולחש וכל כניסה לפורום וקריאת הודעות עשתה לי טוב על ה

lital_helmer

New member
כן שרון....

כל כך כיף לגלות שעוד ועוד אנשים מצטרפים לפורום ההולך ומתרחב. ומה עם האהבה שרון? הכל טוב?
ליטל

MemphisRaines

New member
האהבה ../images/Emo23.gif לא ממש יודע

היא טוענת שאני צעיר מידי עבורה אבל לפחות נהנייתי כממה ימים של התרגשות ועופפות שהיתה ממש כיפית
אני ממשיך הלאה לאהבה הבאה ומי יתן והיא תהיה אמיתית
שרון

blg

New member
לא ידעתי שדישדש אבל לי נפלא פה

כמעט חבל לי שלא חשבתי על זה קודם, עכשיו יש לי מכר שאובחן (הודג´קינס) יש המלצתי לו על הפורום, אולי הוא עוד יבוא שמתי לב שרובנו אחרי, אולי פשוט לוקח זמן עד שמתעורר הצורך לדבר עם מסורטנים / לשעבר?? ואני שמחה שעודדנו רוחך, גם אצלי זה עבד כקסם (במיוחד הצ´ט של יום שישישי

MemphisRaines

New member
לגבי המכר

הצעת לו את האופציה ופתחת לו את הדלת האופציה לעבור בה היא בידיו אם ירצה נהדר ואם לא אז לא מה שבטוח אנחנו נהיה כאן בשבילו ובשביל עצמיינו
שרון

MemphisRaines

New member
ולגבי זה שכולנו אחרי

זה נהדר שאנו כבר אחרי ומביטים לדרך חדשה וכבר לא צריכים לעבור את הטיפולים המגעילים הללו זה נהדר שאנו יכולים לתת תקווה למי שכרגע סובל וזה נהדר שיש לו זה את זה
שרון

i wish 2

New member
לא רק אחרי...

BLG יקרה! יכולה לספר לך מנסיוני כי נעזרתי לא מעט בפורום הזה גם בשעותי הקשות... אני בסך הכל חודשיים אחרי. וכן הפורום די דשדש לו לאחרונה אך בימים האחרונים יש מן התעוררות וכייף להכנס ולקרא. אז מסרי למכרך שאנחנו פה ובשבילו בכל זמן....

למעלה