ה
- נחש !!!

ה../images/Emo19.gif - נחש !!!

הקליפ מספרים...של הדג נחש,למי שלא ראה עדיין יש הזדמנות לראות באתר הזה..... http://wow.walla.co.il/ תבלו.

EmGee

New member
מזכיר לי שאלה שרציתי לשאול הרבה זמן

מי יותר שעיר: א. שאנן סטריט ב. סאבלימינל ג. שי360

Da Judge

New member
קובי אוכל את המתחרים גם כאן...

בררר מזכיר לי איזה מסיבה בקיץ באזימוט שהוא הרים את החולצה... לא ישנתי כמו שצריך מאז...

multi

New member
חבל חבל חבל

חבל שזה נראה כמו סרט סטודנטים חובבני הרעיון טוב אבל הביצוע משמעם , ביחוד כי הזויות צילום חוזרת על עצמן והסצינה נשארת באותו סט חבל, זה היה יכול להיות יותר מושקע גם אם אין כלכך הרבה תקציב

da^Lord

New member
נכון..

יפה, בהתחלה אהבתי אבל זה כבר מעייף אחרי דקה , למרות שהרעיון של הלוח מאחורה יפה . אבל באותו דף יש את קיפי מתוך "מיסטר מותק"
זה מצחיק.

כן,זה באמת טיפה משעמם

הרעיון נחמד,וחוץ מזה עד שרואים קליפ כחול לבן.... ת´אמת נראה לי שזה הקליפ הראשון שראיתי
(?!?!) האם יש עוד?

Da Judge

New member
יש עוד כמה...

יצא לי לראות קליפ ל"חי מיום ליום"... ואני יודע שלבויאקה יש קליפים ל"מסיבויאקה" ול"טרנטה"... אה ואמרו לי שלפיזדה יש קליפ ל"Save as..."

AcE666

New member
אני ראיתי את

מספרים (עכשיו) לא מוותר (כי אני לא מהחנונים!) המכונה של הגרוב חי מיום ליום SAVE AS (קליפ חולני במיוחד, מה הקטע עם הבובה????) מכופף הבננות ואחרון חביב תתקעו בחצוצרה

TeeAnTee

New member
אממ...

הבנתי שזה סתם נעשה בקומבינה בגיא פינס... עשו ראיון עם הדג נחש בגיא פינס והמפיק של הקליפ הוא המראיין שלו. עדיף על כלום, בכל מקרה, איפה זה כבר ישודר? ערוצים מקומיים למינהם? ביפ? לא משתלם לעשות קליפים בישראל עד שיהיה ערוץ מוזיקה ישראלי. (נקודה).

da^Lord

New member
שמעתי שלחלוצי החלל יש קליפ מצוין

אומנם לא ראיתי אותו, אבל שמעתי מכמה אנשים שונים שהקליפ באמת יפה. ואת זה אני לא יכול להגיד על הרבה קליפים ישראליים. איזה קליפים (היפ הופ ישראלי) אתם אוהבים? אני אוהב את pizda-save ass , למרות שהוא דל תקציב, הוא מגניב.. וזה רק אומר שלא חייבים תקציב מפוצץ כדי להוציא משהו טוב.. כל מה שצריך זה ראש טוב וכשרון. גם הקליפ של שב"ק-"מכופף הבננות" עשוי טוב, כמו שעושים היפ-הופ באורגינל (בחורות בביקיני,רכב עם גג פתוח,חוף ים). קליפים פחות טובים - חי מיום ליום, שב"ק-תתקעו בחצוצרה (למרות ההשקעה הוא לא מעניין). יש בכלל עוד קליפים? בטוח שיש אני לא זוכר כרגע..

Da Judge

New member
וואלה וואלה וואלה...

יש לי 2 קליפים של החלוצים על המחשב... חרא של איכות אבל... ואיפה אני יכול לראות את סייב אז?

TeeAnTee

New member
כן...

ואי סייב אז זה היה הקליפ הראשון שראיתי של ראפ ישראלי... ואז חשבתי ואי מי אלה החקיינים האלה של ביסטי בוייז... אבל לא יודע לא מת על השיר/קליפ הזה. אם יש קליפ מושקע שאני אוהב זה תתקעו בצוצרה ומכופף הבננות. חיי מיום ליום אני לא כל כך אוהב קליפ ממש לא מושקע, וסאב והצל סתם נראים בריונים שדוחפים קשישים שעוברים עם פחי זבל...
דווקא טרנטה של בויאקה נחמד... יש עלילה.

Da Judge

New member
ארררררררג איפה אתם רואים את כל זה?

אני במקרה גמור נפלתי על חי מיום ליום במיוזיק בוקס ב3 בלילה... איפה אפשר לראות באמת את כל הקליפים הנ"ל?

bboy tb

New member
גם אני ראיתי את זה

זה פיזדה...!.... לא ידעתי שזה הם ואפילו לא אהבתי ממש ראפ אז.. אלב ראיתי את זה בערוץ תשע לפני כמה שנים טובות

TeeAnTee

New member
אני אישית

ראיתי את כל הקליפים האלה בערוץ המקומי... בלילה מראים מלא קליפים של שב"ק, את חיי מיום ליום של סאב, את סייב אז בכלל טחנו כמו אני לא יודע מה (אולי אפשר לנחש למה *סנדרסון?*).

למעלה