ה
שלי

sh53

New member
ה../images/Emo185.gif שלי ../images/Emo99.gif

כש
בחוץ אבל בלב כל כך חם
ומי שנמצא/ת לידכם גורם לכם להרגיש עוד יותר חם
איזה שוקו בתפריט היום? יש לכם מתכון מיוחד לשתף בו אותנו? יש לכם טיפים בשבילנו? יש לכם משהו ללמד אותנו? איך אתם מפנקים את החבר/ה/ים שלכם? איך אתם אוהבים שמפנקים אתכם? מה הסוד שלכם להכנת
מוצלח? אתם מוזמנים לשתף אותנו, אפילו שאנו לא בפורום מתכונים, כדי שנעבור את החורף בשלום. האם שוקו זה רק לאירועים חגיגיים או פעם כן, פעם לא ופעם למה לא? אני הכי אוהבת את ה
שלי עם קצת קנמון מעל. כמובן שקצפת לא תזיק (בד"כ אין, נכון שלא צריך להתלהב יותר מדיי?), ולכן זה שמור ליציאות מהבית - שוקוצינו במסעדה

my cop of shoko......

טוב, אז נכון שלי אין מישהו שיכין לי שוקו ולהתכרבל איתו מתחת לפוך החם.. אבל מתוך געגועים לימים ההם... האמת, כשרוצים מהר- מכינים שוקו מאבקה.. זה לא כל כך נורא ואפילו טעים... יש לי מתכון מעולה לשוקו אבל כרגע הוא לא אצלי אבל אני מבטיחה שבקרוב אני אשים אותו פה... כמובן שלכל שוקו טוב צריך להכניס מרשמלו.. זה מדהים..תנסו... וברור שעם הגעתו של החורפ, הפוך והשוקו מגיע גם הק-ר-מ-ב-ו!!! המלצה לקרמבו- שימו 10 שניות במיקרו (כמובן בלי העטיפה) יוצא מעולה... אז זהו.. שיהייה לנו חורף מלא מים ונעים... ב-
סיון

novemberain

New member
הצ'וקו שלי../images/Emo13.gif

לא מסובך במיוחד, אבל טעים טעים. המצרכים: צ'וקו של יטבתה, צ'וקולט מריר (עדיף חלב של ורד הגליל), קצפת של ריץ' (אלא אם כן למישהו יש כח להכין קצפת
), קינמון ההכנה: זורקים קוביות צ'וקולט מריר לתחתית הכוס, מוזגים צ'וקו יטבתה, מכניסים למיקרו לדקה (פחות או יותר), מעל שמים הרבה קצפת, מפזרים קצת קינמון ויוצאים לדרך:)

Emily ©

New member
../images/Emo121.gif../images/Emo183.gif הסוד שלי.../images/Emo26.gif

הולכים לקניון, מזמינים אייס-קפה גדול - וחוזרים הבייתה.

bflygirl

New member
יש לי תה במקום

תה לואיזה ולימון עם דבשששששש ככה זה הכי טעים לי ואני הכי אוהבת ואם כבר שוקו- אז יש באיזה מקום בקניון שוקו בלגי יאמיייייייי או גלידה של שוקו בלגי יאמייייייייי מרעיבים אותי בפורום הזה כולי פנטזיות

דבש ??!!???!!!???

לשיניים שלי ? חח לא תודה..אני מעדיף לוותר אני חושב שמחר או מחרותיים אני בעקירה.. כי ירדה לי הנפיחות וקודם זה התפוצץ אתם לא רוצים לדעת איזה גועל זה..

ThE BluEyeS

New member
../images/Emo187.gif אתם חייבים לשמוע מה קרה לי!

רתמול אני כזה קוראת בפורום, עד שפתאום אני רואה ת'תמונה הזאת ששמת... חטפתי התקף לב [אני מכורה לכאלה], אמרתי כזה "וואי איך יתאים לי עכשיו אחד כזה הא אמא?!" פתאום היא קמה והלכה. אני כזה "סנובית, לפחות תגידי משהו!" מה היא אמרה לי?! "גם להכין לך שוקו חם עם קצפת וגם להגיד משהו?! לא מוגזם?!
" קיייייצר זה היה פשוט הדבר הכי שווה שיש.. ו-6 ד' אח"כ הוצאתי הכל..
ומאז לא אכלתי... לא נורא, זה היה שוווה

למעלה