יכלו גם לגנוז את הסדרה הזאת. נו ועשו את זה?
לא
אבל זאת באמת הבעיה הקטנה של הסדרה הזאת. נתחיל מהגדולות: *איזה סיבה עלילתית היתה כל כך מוצדקת להחזיר את סקאי שוב לסדרה אחרי שהיינו בטוחים שנפתרנו ממנה? *טלי לא מספיק כוסית גם בלי חולצת בטן מזעזעת? ואם כבר החלפות עם ילדה רכושנית לא יכלו לארגן שמיכל תלבש חולצה קצת יותר קורצת לעין שתסביר את הנכונות של הילדה לוותר על כלי הרכב שלה בעדה? (בכל זאת יקחו עוד 10 שנים בערך עד שהיא תוציא רשיון לאופנוע
) *אפשרי שמישהו שם יתאהב בצורה נורמלית, כנה וסבירה? ולא כל שני וחמישי ישנה את מושא אהבתו? (ראה ערך רגב, מיכל, פישי) * מה יכול להיות יותר "דאוס אכ מכינה" (גורל משמיים/ כוח עליון) מהמכתב המתנוסס ברוח ולא מגיע בסופו של דבר ליעדו. ובאמת היו חייבים להרוג את הסבתא כדי לאחד את פישי ומיכל בסופו של דבר? לא יכלו נגיד, לגרום לכך שפישי סתם יחזור לארץ לביקור מולדת? חראם על הסבתא. *למה פישי נוסע לנהריה אם הוא צריך להגיע לשדה תעופה?
*ממתי יש למיכל אלרגיה לבוטנים? חבל שהאלרגיה שלה לא תופסת גם לגביי גברים. ככה היו חוסכים מאיתנו את כל הסבל הצרוף הזה. *למה צריך לדחוף את עוגי לכל רגע דרמטי שפשוט לא עובד תמטית בעלילה? כלבים גונבים הצגה, אבל עדיין... חראם על הכלבה הזאת. היא בטוח יצאה בטראומה מכל הסיטואציות הביזאריות שהכניסו אותה אליה (לדעתי אם שחקנית לא מצליחה לבכות בצורה אמינה רצוי לשנות את העלילה וההתפתחות ולבנות את הדמות שלה ואת פעולותיה בצורה קצ יותר משכנעת ולא לדחוף כלבה כדי שהיא תוכל להסתיר את הצחוק המתפרץ שלה בפרוותה). *כל מה שציינתי טוב ויפה, אבל החלק הכי אמין בסיפור של הפרק היום היה שכשאבא של מיכל על ערש דווי מה שחשוב לה זה שלא יחשבו שהיא שרמוטה. אה וגם שפישי ירשה לה להקפיץ אותו מחר לשדה. כאילו לא כדאי שתבדקי שאין הלוויה לאבא שלך מחר לפני שאת קובעת תוכניות אחרות?
*אהה ובואו נמרך חצי פרק בסיפור ההכרות של ההורים של מיכל (המופרך אם יורשה לי), הסתדרנו 10 פרקים בלי שום מידע על הדמות, נסתדר גם עוד פרק. ואם כבר החלטת סיגל לדחוף לנו מידע, בבקשה משהו מעניין וחדש ולא "את כוסית כי אמא שלך היתה פעם גם כוסית" או האמרה המאוד שנונה של מיכל לעצמה"אויי פעם היית לובשת מיני והיית מוצאת חתן" - האם יותר פתאטי מזה קיים? *אני לא יודעת מה איתכן, אבל אותי כל הסצינה של טלי על האופניים הביכה בשמה. ולא חסר מה להגיד על הפרק הזה בפרט והסדרה בכלל. והרב לא ממש מלבבים. אז טוב שנגמר. היה נחמד סיגל, אבל לפני שאת כותבת משהו חדש, תעשי טובה לכולנו, קחי קורס כתיבה יוצרת ותניחי לטלי יקירתנו במנוחה. ולטלי- כנראה שבסופו של דבר, כסף לא באמת יותר חשוב מהכל... היו שלום. נתראה בניתוחים של בטיפול. מקווה שיהיה טיפה יותר מאתגר.